ignazz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Mi na minus jeden skończyło się nagranie z dekodera Mogę w sumie udawać ze nie znam wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, Benon napisał: Ma jeszcze całkiem koszykarskie nazwisko, jakbyś nie zauważył, ale czy to jest skill to ja nie wiem - nie znam się... A na poważnie, to stary już jest - pamiętam, że bywało, że potrafił odpalić i wręcz przejąć mecz czasami... Amoże mi się to śniło... Nie wiem - nie pytaj... Pozdrawiam Koszarek czasem może odpalić i trafia trójki nawet z ręką na twarzy. A jak trafia trójki to też jest mocniej kryty, a jednak sporo widzi na parkiecie i kreuje wolne pozycje kolegom. Ale to raz na rzadki czas. Na ogół przeprowadza piłkę przez linię i to wszystko. Gra sporo off-ball i jak ktoś go zostawi niekrytego to może skarcić. Za to w obronie ambitny, ale bardzo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Patrze na tabele i drabinke i jest jako tako szansa na ćwierćfinał, tylko, że w nim ktoś z dwójki Hiszpania/Serbia, więc na więcej szans nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 11 minut temu, Fudzi napisał: Patrze na tabele i drabinke i jest jako tako szansa na ćwierćfinał, tylko, że w nim ktoś z dwójki Hiszpania/Serbia, więc na więcej szans nie ma. Tutaj plan maksimum to zrobić 1/4 i celebrować to następne 50 lat. Ale i tak fajnie jak się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 8 minut temu, BMF napisał: Tutaj plan maksimum to zrobić 1/4 i celebrować to następne 50 lat. Ale i tak fajnie jak się uda. W 2 rundzie wygrana jednego meczu przeciwko Rosji lub Argentynie powinno gwarantować cwierćfinał, ale z tych meczów co widziałem, to grupa A gra w inny sport na tych mistrzostwach, więc szanse są raczej niewielkie. 21 minut temu, Fudzi napisał: Patrze na tabele i drabinke i jest jako tako szansa na ćwierćfinał, tylko, że w nim ktoś z dwójki Hiszpania/Serbia, więc na więcej szans nie ma. Gdybym miał postawić dzisiaj pieniądze na to kto wygra turniej, to podstawiłbym na Serbię. I w sparingach i na turnieju grają jakiś kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 No to się Chińczycy zdziwili. Myśleli, że w cuglach wygrają grupę. Nie ma Lampego i Gortata, a oni wyjdą z grupy, może nawet będzie ćwierćfinał. Po prostu wow. Jak ktoś nie ma gdzie oglądać albo nie lubi reżimowej to jest takie coś jak: http://www.livebasketball.tv/vod Zasady dokładnie ja w LP . Całe mistrzostwa kosztują tam około 30 PLN (6,99 EUR). Mecze live i z odtworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @julekstep @Lucas Jokić dzisiaj 11-7-7, 100% za 2, 100% za 3 i +40 w 18 minut:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 17 minut temu, BMF napisał: Tutaj plan maksimum to zrobić 1/4 i celebrować to następne 50 lat. Ale i tak fajnie jak się uda. Celebracja to raz, ale awans do 1/4 da nam niezłą szansę na awans do Tokio 2020. "Wystarczy" wygrać po awansie do ósemki jeden z trzech meczy. A to już jest sukces sam w sobie być w top 12 świata. Dodatkowo olimpiada, podobnie jak w siatce, to turniej imo wyżej w hierarchii. Edit: Jednak nie ma tak różowo Wchodzi nie top 7 ale top 7 rozłożony na poszczególne kontynenty. Edytowane 2 Września 2019 przez Stratosfear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Stratosfear napisał: Celebracja to raz, ale awans do 1/4 da nam niezłą szansę na awans do Tokio 2020. "Wystarczy" wygrać po awansie do ósemki jeden z trzech meczy. A to już jest sukces sam w sobie być w top 12 świata i olimpiada podobnie jak w siatce to turniej imo wyżej w hierarchii. A to przypadkiem nie jest tak, że na IO nie wchodzą drużyny 1-7, tylko to jeszcze zależy od podziału geograficznego ( z tego co kojarzę to z MŚ kwalifikują się 2 najlepsze drużyny z Europy, 3 jeżeli mistrz świata będzie z Europy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Współczuję Wenezuelczykom, którzy w środę zagrają z Chińczykami, sędziowie będą drukować na całego byleby gospodarzy przepchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 44 minuty temu, fluber napisał: W 2 rundzie wygrana jednego meczu przeciwko Rosji lub Argentynie Rosja jest słabiutka przecież.. Argentyna jest lepsza ale to nie jest poziom nieosiągalny dla nas. Inna sprawa to nasi rozgrywający. Słyszałem wywiad z ŁĄczyńskim , który stwierdził ,że to dobrze że pojechał jego syn bo już ma swoje lata a młody Kolenda ma jeszcze wiele lat kariery przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 43 minuty temu, fluber napisał: @julekstep @Lucas Jokić dzisiaj 11-7-7, 100% za 2, 100% za 3 i +40 w 18 minut:) Daj spokój z tym jokicem, Filipiny chyba najgorsza drużyna na turnieju ;(( włączyłem ich mecz z Włochami i szkoda gadać oczy krwawiły ;( ich obrona jest na poziomie szkolnej drużyny z liceum ogólnokształcącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Godzinę temu, fluber napisał: @julekstep @Lucas Jokić dzisiaj 11-7-7, 100% za 2, 100% za 3 i +40 w 18 minut:) Brak oznaczenia jego właściciela @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Już się prułem z tym stronę czy dwie wcześniej, ale luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 godzinę temu, fluber napisał: @julekstep @Lucas Jokić dzisiaj 11-7-7, 100% za 2, 100% za 3 i +40 w 18 minut:) dziwne byłoby jakby top-2 grajek turnieju nie wymiatał vs ogóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Godzinę temu, ely3 napisał: Inna sprawa to nasi rozgrywający. Słyszałem wywiad z ŁĄczyńskim , który stwierdził ,że to dobrze że pojechał jego syn bo już ma swoje lata a młody Kolenda ma jeszcze wiele lat kariery przed sobą Pan starszy Łączyński to ogólnie nie ma zbyt dobrej renomy, połowa osob która twittuje pod #plkpl ma od niego bana. Ewidentny klub szalonego rodzica zanim to było modne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Edytowane 2 Września 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 W punkt. Marcin nie potrafi się zachować ale jakoś mnie to nie dziwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ponitka mecz zycia chyba no bo z czym to mozna porownac? jakby byl sam na parkiecie. no a gortat coz, nic wiecej nie pozostalo jak po raz kolejny sie schowac pod kolderke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi