Skocz do zawartości

Denver Nuggets 2019/2020

Lucas

Nuggets skończą sezon na:  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nuggets skończą sezon na:

• Mistrzostwo
      3
    • Finały NBA
      4
    • Finały Konferencji
      17
    • 2 runda
      27
    • 1 runda
      17
    • Brak Playoffs
      2

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2020 o 16:03, Lucas napisał(a):

No ale sam mecz się całkiem spoko oglądało, dużo twardej gry (i sporo miękkich gwizdków).

Rozwiń  

Meczycho super. tym bardziej że W po właściwej stronie ;). Słowa uznania dla Jokića bo zagrał naprawdę bardzo dobry mecz, ale po tym co mu zrobili przy 92:98 nie dziwie się, że mu się już odechciało, albo po prostu to był kluczowy moment kiedy brakło sił. Wkurzony do tunelu szybko zszedł. No ale jak w ciągu a może 8 w tej akcji sekund wpierw piłkę wygarnia Ci Noel z 5 faulami na koncie, później CP3 robi z Ciebie młynek, a na koniec jakiś Dort robi Cię w c***a, mija i kończy wsadem to rzeczywiście może się odechcieć. 

W dniu 22.02.2020 o 16:29, Lucas napisał(a):

Mi sie nie podobalo, ze Gallo dostal dosc miękki flagrant, a potem Noel nie dostal za wejscie w Harrisa, które było dużo głupsze i duzo bardziej niebezpieczne.

Rozwiń  

Ale Harrisek co sobie poudawał to też musisz przyznać. Natomiast czy było niebezpieczne? Oczywiście, że tak ale to nie flagrant. Noel po kolei mógł go trafić z łapy, łokcia, kolanem i jeszcze butem twarz przeorać a jednak go raptem musnął. Tak naprawdę w tej akcji to Harris odbił się od tłustego dupska Dorta na dużej szybkości, a Noel to tak przeleciał w help defense nad nim.

W dniu 22.02.2020 o 16:35, Eld napisał(a):

jednak go raptem musnął.

Rozwiń  

To 'musniecie' (ktore ofc musnieciem nie bylo) na takiej wysokosci jest zajebiscie niebezpieczne (i bylo totalnie zbedne bo akcja byla juz w zasadzie wybroniona przez Dorta) - flagrant luzno.

W dniu 22.02.2020 o 16:35, Eld napisał(a):

Ale Harrisek co sobie poudawał to też musisz przyznać.

Rozwiń  

Zlec z 2 metrow plecami na ziemie majac na sobie wielkiego murzyniaka i sprawdz czy faktycznie to mogly byc udawanki. Sama reakcja Paula (ktory z zasady jest raczej c***kiem wzgledem przeciwnikow w danym meczu) mowi tu wszystko. Cale szczescie ze Harris glowy nie 'puscil' bo mogloby byc bardzo zle.

Edytowane przez julekstep

W dniu 22.02.2020 o 17:29, julekstep napisał(a):

na sobie wielkiego murzyniaka

Rozwiń  

Nie mam żadnego pod ręką. 

W dniu 22.02.2020 o 17:29, julekstep napisał(a):

To 'musniecie' (ktore ofc musnieciem nie bylo) na takiej wysokosci jest zajebiscie niebezpieczne (i bylo totalnie zbedne bo akcja byla juz w zasadzie wybroniona przez Dorta) - flagrant luzno.

Rozwiń  

Noel na czapę leciał i też nie zatrzyma Ci się ot tak w powietrzu.

Groźnie wyglądało w pierwszej chwili, ale jak sobie patrzę na powtórki to widywałem gorzej lądujących po czym na luzie wstali. 

W dniu 22.02.2020 o 17:42, Eld napisał(a):

Groźnie wyglądało w pierwszej chwili, ale jak sobie patrzę na powtórki to widywałem gorzej lądujących po czym na luzie wstali. 

Rozwiń  

zobacz sobie jak to wyglądało z kamery za plecami Jokicia

bardzo kretyński i  niebezpieczny faul

a w tym meczu po prostu zabrakło wsparcia trzy razy odrabialiśmy 10 punktową stratę, ale w trzech nie pociągniesz z takimi Thunder

dobrze, ze odszedł Westbrook to w końcu wygraliście po 2 latach ;)

W dniu 22.02.2020 o 18:35, LeweBiodroSmoka napisał(a):

zobacz sobie jak to wyglądało z kamery za plecami Jokicia

bardzo kretyński i  niebezpieczny faul

a w tym meczu po prostu zabrakło wsparcia trzy razy odrabialiśmy 10 punktową stratę, ale w trzech nie pociągniesz z takimi Thunder

dobrze, ze odszedł Westbrook to w końcu wygraliście po 2 latach ;)

Rozwiń  

Generalnie nie oglądam przez league passa, więc tego ujęcia mogłem nie widzieć.

W dniu 22.02.2020 o 18:42, Eld napisał(a):

Generalnie nie oglądam przez league passa, więc tego ujęcia mogłem nie widzieć.

Rozwiń  

na ESPN było, bo sam streama oglądałem gdyż @człowiek...morza musiał akurat chcieć wejść na swojego leaguepassa

to bardzo nietaktowny jegomość

aha

Harris to powinien sobie dać spokoj z tymi hangtajmami na chama w typów, bo go kiedyś zabiją, ani to efektywne ani potrzebne

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

• Eld zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.