Gość eF. Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Bradley Beal - 0 zbiórek, 1 asysta, 6 strat i -41 w 27 minut. Najs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Ładnie pograł w obronie na Drummonda (w formie!). Do tego, w 21min zrobił 12pts (4/7 fg, 4/4 ft)/4reb/3stl, w statystyce +/- +21. Ogólnie to w ataku na razie spokojnie, ale jest regularny, bo we wszystkich meczach punktował w przedziale 9-14pts. Przy tym ts%: 71,8. No i w każdym meczu na plusie w statystyce +/-. NetRtg - 20.0, OffRtg - 113.3, DefRtg - 93.3, przy czym Wizards jako drużyna mają: NetRtg na poziomie: -0.9, OffRtg - 110.6, DefRtg - 111.5. Próbka na razie mała, ale trzeba przyznać, że naprawdę obiecująco to wygląda od strony statystyk. Szczerze przyznam, że nie oglądałem jeszcze żadnego meczu Wizards w tym sezonie. Zapytam więc tych, co widzieli ich mecze, jak wizualnie oceniacie grę tego chłopaka? Edytowane 6 Listopada 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Wizzards mają sztos ławkę i jedną z najgorszych/niezbalansowanych S5, więc jakby przeszedł do S5 to te +- poszły by się walić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 6 minut temu, polishllama69 napisał: Wizzards mają sztos ławkę i jedną z najgorszych/niezbalansowanych S5, więc jakby przeszedł do S5 to te +- poszły by się walić Z pewnością masz rację, ale mimo wszystko inne statystyki i przede wszystkim ta bezpośrednia postawa przeciwko Andre pokazują, że warto w niego inwestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 od początku jestem sceptyczny co do wyboru Hachimury i widać, że bez pomocy rotacji to on za dużo nie ugra, jednak ma spore braki w obronie i wizji a to będzie bardzo bolesne dla tego zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 3 godziny temu, Braveheart22 napisał: Szczerze przyznam, że nie oglądałem jeszcze żadnego meczu Wizards w tym sezonie. Zapytam więc tych, co widzieli ich mecze, jak wizualnie oceniacie grę tego chłopaka? Strzelam ze nawet ci co ogladaja sie nie przyznaja do tego lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 ja widziałem razem 1.5 meczu, i długo nie zamierzam oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) nom ten Hachimura będzie ich boleć, on musiałby się niesamowicie rozwinąć żeby być sensownym graczem z tak ograniczonym skillsetem (który się ogranicza tylko do scoringu w dodatku średnio pasującego do NBA) a przecież 2 lata starszy od reszty z czołówki tego draftu jest. Edytowane 7 Listopada 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Przesunięcie Isha Smitha na ławkę przysłuży się wszystkim w zespole i pomoże lepiej zorganizować grę. Thomas powinien odnaleźć się bardzo dobrze w roli starting PG i powinien też sprawić, że lepiej będzie wyglądał Beal. Dodatkowo Bonga wylatuje od jutra na ławkę, więc Brown/Miles powinni trochę wspomóc obronę, wydaje mi się, że będzie to jednak CJ żeby wspomóc nieco Bryanta pod koszem i japoniec powędruje na SF. Brown póki co też warty obserwowania, bo fajnie rozpoczął sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Ktoś przypomni kiedy on ma oficjalnie wrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Wyglada jakby przymasowal troche. Szybko sie pozbierał po takiej kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Niesamowity mecz młodego Niemca. 30pkt na 13/15 z gry, 4/4 za 3!!! Do tego 15 zbiórek! Oczywiście zdecydowany rekord kariery w obu statystykach. Wszystko w 25min gry! Gdzieś mi mignęło, że ostatni raz takie staty z ławki zrobił Yao w 2002 roku . Szacun. Niedawno wrzucałem, jak zagrał w defensywie na Drummonda. Podałem też kilka adv stats, które fajnie wyglądały. Od tamtego czasu minęło parę meczów i dalej to bdb wygląda. NetRtg - 16.0, przy OffRtg - 113.2 i DefRtg 97.2. 12.8 ppg, 5.9 trb, 1.1 blk w 18.5min TS% - 73.2 (absolutna czołówka ligi!), eFG% - 70.4, ale tylko 4.8 trafionej próby na mecz. Za 3 - 47.8% przy 1.1 trafionej na mecz. FT% ciągle na wysokim poziomie ponad 80%. Szkoda, że Lakers musieli go oddać. Wizards za to mogą się cieszyć, że za darmo dostali zawodnika z fajnym potencjałem. Swoją drogą, strasznie cicho w tym temacie, nawet wtedy, gdy drużynę czy pojedynczych graczy jest za co chwalić. Wiem, że po paru niezłych sezonach w ostatnich kilku latach dużo się tam zesrało, ale muszę zapytać. Fani Wizards, gdzie jesteście??? Edytowane 16 Listopada 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 jestem praktycznie przekonany, że gdyby zamienić 1:1 go z Bryantem to Tank wyglądałby niewiele gorzej a metryki Niemca szybko poleciałby w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 W dniu 12.12.2019 o 16:03, polishllama69 napisał: Chris Chiozza to 15 w D xD Nie pomogło hehe. Właśnie poleciał, a w jego miejsce na two-way Pasecnicks. Szkoda tylko, że Wizards nie potrafią prawidłowo napisać nazwiska na twitterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Wiem, że to mała próbka jak na razie, bo raptem 3 mecze, ale Gary Payton II chce chyba zadomowić się w końcu na dłużej w NBA. W tych trzech meczach zalicza 11.7p/7.3r/4a/4.3s!!! na skuteczności 56% z gry i 62% za trzy (blisko 3 próby). Jestem fanem jego ojca, więc fajnie by było jakby 'młodemu' się udało, bo dotychczas nie miał za wielu okazji aby się pokazać, a nazwisko zobowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepItDirty Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Godzinę temu, eF. napisał: Wiem, że to mała próbka jak na razie, bo raptem 3 mecze, ale Gary Payton II chce chyba zadomowić się w końcu na dłużej w NBA. W tych trzech meczach zalicza 11.7p/7.3r/4a/4.3s!!! na skuteczności 56% z gry i 62% za trzy (blisko 3 próby). Jestem fanem jego ojca, więc fajnie by było jakby 'młodemu' się udało, bo dotychczas nie miał za wielu okazji aby się pokazać, a nazwisko zobowiązuje. Gay Payton propsie. Ale Ef. Jak widze wymieniasz graczy plusowych itp Fajnie. Tylko podaj rookie i sopho z ostatnich draftow, ktorzy zrobia kariere. Bo wymienianie graczy, ktorych kazdy widzi, ze beda z nich ludzie zakrwiawia o fanatyzm DLO i Ingrama u Januarego. Ps. Nie mam nic wobec Ciebie. %% sam rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 WTF?? xD Podałem liczby Paytona, który był/jest na wylocie z ligi jako ciekawostkę, bo te wypadają nad wyraz dobrze, i może w końcu drugi Payton zadomowi się w lidze na dłużej. Ma zadatki na czołowego złodzieja piłek w lidze. A Ty piszesz/pytasz o rookie, którzy zrobią karierę, wspominasz przy tym 'sajko' Ingrama, a to nie jest w ogóle związane z Paytonem przeca. Ale spoko, rozumiem, że procenty itd. Też lubię niekiedy się napić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ciekawe czy ktoś zapłaci za Bertansa bo to idealna opcja dla contendera. Gość gra najlepszy sezon kariery i jestem zły ze spurs tak dali się zrobić bez mydła. Spójrzcie sobie na jego statystyki ofensywne bo rzutowo wyglada doskonale. Słyszałem ze oczekiwany zwrot to 1rd 15,4/4,9 i 3,8 trójki trafionej na 43,4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Co jest z tym Bealem? Wiz już 3 mocne PO teamy odprawili w meczach gdzie nie grał a jak wróci to pewnie 130pkt od Magic dostaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 13 minut temu, dapunk20 napisał: Co jest z tym Bealem? Wiz już 3 mocne PO teamy odprawili w meczach gdzie nie grał a jak wróci to pewnie 130pkt od Magic dostaną Ish Smith jest jakże potężny chociaż trzeba przyznać, że Wizz to takie guilty pleasure w tym sezonie, wesoły meczyk na koniec ponurego dnia i chumor gituwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi