evitacre Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 2 godziny temu, wilson44 napisał: Ale co takiego w tej dynastii jest pochłaniające czas ? Waiversi 1 października to późno? Nikt terminu innego nie proponował. Poza tym ile czasu zajmuje pobranie kogoś z Waivers? 2 minuty z przejrzeniem listy . Tez gram w jednoseznowkach i nikt nie robi draftu wcześniej niż tydzień czy półtora przed startem NBA. A u nas nie ma draftu, wszystko zakończone. Nie ma nic do roboty poza przejrzeniem FA które zimuje pare minut a jest ciagle około 40 dni do startu sezonu. Tez się nie mogę doczekać nowego sezonu , ale niestet jescze kupa czasu. Chodzi o odwlekania tego wszystkiego w czasie w nieskończoność. Jest draft ludzie się gromadzą koło tematu i ogarniania drużyn bo mają picki i mają pewność że sporo userów będzie w tym okresie aktywnych. Mnie osobiście zniechęcają negocjacje jak mam czekać na odpowiedź tydzień. Dlatego uważam że koncepcja żeby iść za ciosem jest dobra: draft, 48h po drafcie [czy jakaś godzina mniej więcej w okolicach 48h po drafcie] na zejście z salary, waivers, zespół gotowy na sezon. Mission complete. Sprawnie, za ciosem, po męsku. Nie lubię niedokończonych spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 2 godziny temu, evitacre napisał: Chodzi o odwlekania tego wszystkiego w czasie w nieskończoność. Jest draft ludzie się gromadzą koło tematu i ogarniania drużyn bo mają picki i mają pewność że sporo userów będzie w tym okresie aktywnych. Mnie osobiście zniechęcają negocjacje jak mam czekać na odpowiedź tydzień. Dlatego uważam że koncepcja żeby iść za ciosem jest dobra: draft, 48h po drafcie [czy jakaś godzina mniej więcej w okolicach 48h po drafcie] na zejście z salary, waivers, zespół gotowy na sezon. Mission complete. Sprawnie, za ciosem, po męsku. Nie lubię niedokończonych spraw niecierpliwość jest domeną kobiet a nie mężczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 2 godziny temu, wilson44 napisał: niecierpliwość jest domeną kobiet a nie mężczyzn Znam niecierpliwych facetów, znam cierpliwe kobiety. Nie lubię tak szufladkować. Co ważniejsze, nie o tym rozmawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 kiedy bedzie liga na yahoo zalozona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: kiedy bedzie liga na yahoo zalozona? ja nie mam dostepu za to w moim excelu bedzie wszystko aktualne jesli chodzi o sklady, wiec tyle z mojej strony, a reszta to @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Zakładam ligę. LInk z zaproszeniami do @DrunX i @Kowiak86 wysłany. Edytowane 12 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Anderson out jeśli jeszcze mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 kiedy aktualizacje? juz po drafcie jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Do Lakers - Terry Rozier Do San Antonio Spurs - Thomas Bryant @bulls2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 3 minuty temu, wilson44 napisał: Do Lakers - Terry Rozier Do San Antonio Spurs - Thomas Bryant @bulls2006 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Trade: Do Denver: Jonas Valanciunas, Marcus Smart, Kyle Kuzma Do Brooklynu: Nikola Vucević, Dennis Smith Jr @pabloboar Edit: Zrzucam Kaminsky'ego Edytowane 18 Września 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Potwierdzam Edit: Zrzucam Makera, Connaughtona i Millsa. Edytowane 18 Września 2019 przez pabloboar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 U mnie w teamie nie powinno być już Dunna, za to powinien być Malik Beasley. Co do outów to idą tam tym razem Bullock i Mudiay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 @RonnieArtestics hej wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 2 godziny temu, evitacre napisał: @RonnieArtestics hej wyczyść skrzynkę Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 TRADE Do Milwaukee: Isaac, Reddish Do Detroit: Levert, Hezonia @evitacre potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Uff Evi dostał swojego Isaaca gdzieś w końcu Edytowane 24 Września 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Hernangomez i Melton out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Kowiak86 napisał: TRADE Do Milwaukee: Isaac, Reddish Do Detroit: Levert, Hezonia @evitacre potwierdz Potwierdzam, dzięki ---------------------------------- cam reddish / poeltl na sprzedaż, muszę zejść 1$ Edytowane 25 Września 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Sprzedam Noaha Vonleha + Beasleya/Bacona, potrzebuję zejść z salary i do pułapu 13 typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi