Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Skoro może przechodzić to szkoda, że nie można nim handlować, bo miałoby to sens. Tak czy siak wyciągnąłem Granta z czego jestem zadowolony Edytowane 3 Października 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ta opcja po prostu nie była poddana pod głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Wtopilem trochę. Pierwszy raz z dynastia więc podjarany wyciągnąłem Zellera i Klebera a później przypomniałem sobie o salary. Oddałem ich już. Liczę się z konsekwencjami jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 30 minut temu, bulek napisał: Ta opcja po prostu nie była poddana pod głosowanie Nie chcę wychodzić przed szereg, ale można założyć ankietę? Tylko pewnie od następnego sezonu jakby przeszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 18 minut temu, Tecu napisał: Nie chcę wychodzić przed szereg, ale można założyć ankietę? Tylko pewnie od następnego sezonu jakby przeszło? Bez problemu A czy od następnego sezonu? Na moje to nie jest zmiana na którą GM-owie powinni być przygotowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Nie mogłem patrzeć jak Cody gnije na FA, więc proszę - wszyscy którzy pisali o Jabariego - rzucajcie dolarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 W dniu 1.10.2019 o 23:39, Benon napisał: Mam nadzieję, że to nie problem... Zedytowałem sobie Logo i nazwę na LAC, bo stołeczni za bardzo mi się z G-League kojarzyli... Idzie ogarnąć to sprawnie na forum? Sorry za kłopot. Pozdrawiam @wilson44 @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Projekcje na ten sezon przy ustawieniu "10 najlepszych zawodników" Projekcje na ten sezon przy ustawieniu "pełne składy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nie ma to jak wpierdzielić sezon jeszcze przed jego rozpoczęciem - George out, Blake out, Kuzma out nie żebym był zaskoczony ale te wymiany z offseason jednak niezbyt mi podeszły w związku z tymi kontuzjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 kontuzjowani do mnie podbijac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) W dniu 23.10.2019 o 01:02, cvbe napisał: Nie ma to jak wpierdzielić sezon jeszcze przed jego rozpoczęciem - George out, Blake out, Kuzma out nie żebym był zaskoczony ale te wymiany z offseason jednak niezbyt mi podeszły w związku z tymi kontuzjami Ze ja Cie posłuchałem z tym Nunn'em... Edytowane 27 Października 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 na poczatku tygodnia uzupelnie excela ze skladami. troche czasu teraz nie mialem, ale niebawem ogarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Bruce Brown do @Tecu, do mnie 10$ pisze tutaj bo nie wiem czy to można na yahoo puścić Edytowane 27 Października 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Potwierdzam. Ntilikina out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Na sprzedaż: Poeltl Kurucs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Halo, komisz ? @wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 16 godzin temu, evitacre napisał: Halo, komisz ? @wilson44 a od kiedy gramy na handel kasa za zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, wilson44 napisał: a od kiedy gramy na handel kasa za zawodnika? A to nie przeszło ? ups... Edytowane 29 Października 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 No tam chyba brakuje ze dwóch głosów na "od teraz" żeby przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 23 minuty temu, cvbe napisał: No tam chyba brakuje ze dwóch głosów na "od teraz" żeby przeszło No tak myślałem ze @wilson44 chroni tyłeK kruczkami prawnymi po tym jak zgarnął gościa którego chciałem pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi