wilson44 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 2 godziny temu, Mikowal83 napisał: Przypomni ktos jak to jest z liczeniem salary gdy wrzucamy kogos na IL i sciagniemy FAsa albo waivera? kazdy zawodnik ma przypisana stałą pensje na caly sezon, wiec doliczasz jego pensje do salary, ktore wynosi 250. tu se pensje plus jeszcze moze brakowac jakis ogorkow niewydraftowanych czy graczy podpisywanych niedawno pokroju joe johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Mam nadzieję, że to nie problem... Zedytowałem sobie Logo i nazwę na LAC, bo stołeczni za bardzo mi się z G-League kojarzyli... Idzie ogarnąć to sprawnie na forum? Sorry za kłopot. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Kuzma i Parker do wzięcia za ludzi z literkami G w pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Qwa, coś pomieszałem z $$$ i znowu mnie wydymano na Bruno ... i @cvbe lądujesz na czarnej liście za granta! --------------- Kojarzycie jak to wygląda w przypadku yahoo z pozycjami zawodników ? Bo jak widzę Cam Redish jako PG to trochę mnie oczy bolą... Edytowane 3 Października 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 12 minut temu, evitacre napisał: Qwa, coś pomieszałem z $$$ i znowu mnie wydymano na Bruno ... i @cvbe lądujesz na czarnej liście za granta! --------------- Kojarzycie jak to wygląda w przypadku yahoo z pozycjami zawodników ? Bo jak widzę Cam Redish jako PG to trochę mnie oczy bolą... To ja z tym Grantem Pozycje powinny się jeszcze pozmieniać, bo faktycznie sporo dziwnych tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Zacząłem powoli akutalizować excela po dzisiejszych pobraniach. @RonnieArtestics, miales 249$ salary, przesunales Klaya na IL Spota, i pobrales Keldona Johnsonsa (3$) tym samym przekraczjąc salary o 2 dolary. Bardzo mi przykro, ale w takiej sytuacji Keldon ląduje na FA a Ty dostajesz blokade pobierania zawodnikow na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Teraz, wilson44 napisał: Zacząłem powoli akutalizować excela po dzisiejszych pobraniach. @RonnieArtestics, miales 249$ salary, przesunales Klaya na IL Spota, i pobrales Keldona Johnsonsa (3$) tym samym przekraczjąc salary o 2 dolary. Bardzo mi przykro, ale w takiej sytuacji Keldon ląduje na FA a Ty dostajesz blokade pobierania zawodnikow na miesiac a nie weszło nic innego z waivers czy jak? Miałem thada younga zrzucić za kogos tańszego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: a nie weszło nic innego z waivers czy jak? Miałem thada younga zrzucić za kogos tańszego ;( Niestety nikogo nie zrzuciles pobierajac Johnsona, a tylko jego pobrales. Coz, zasady to zasady, tez mnie to spotkalo sezon temu na samym finiszu ligi i u Ciebie tez jest to malo fortunny termin, bo przez miesiac klarowania sie skladow przed startem NBA nie mozesz nikogo pobierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 a to nie Tecu zgarnął Granta? 22 minuty temu, evitacre napisał: -------------- Kojarzycie jak to wygląda w przypadku yahoo z pozycjami zawodników ? Bo jak widzę Cam Redish jako PG to trochę mnie oczy bolą... po starcie sezonu po kilku grach weryfikuja/dodają pozycje/zmieniają na całkiem nowe bodaj po kilkunastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 5 minut temu, wilson44 napisał: Niestety nikogo nie zrzuciles pobierajac Johnsona, a tylko jego pobrales. Coz, zasady to zasady, tez mnie to spotkalo sezon temu na samym finiszu ligi i u Ciebie tez jest to malo fortunny termin, bo przez miesiac klarowania sie skladow przed startem NBA nie mozesz nikogo pobierac No widzę ze grubo przegrałem dwóch waiversow za younga. Trudno. gorzej ze nie mam żadnych guardow. Wiec panowie jak ktoś ma za duzo guardow a potrzebuje forwarda to zapraszam do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Grant to nie ja, chociaż jeszcze dzisiaj rano miałem za niego ustawione 30$ ale przerzuciłem się na obwodowych z powodu kompletnego ich braku i Olynyka, którego liczyłem że zgarnę. Ogólnie nie sądziłem, że doczekam czasów kiedy kupuję z waiverów George'a Hilla i TJa McConnella no ale jak Norman Powell lata po 80$ to nie mam szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Pytanie - dlaczego niektórzy mieli 200$ a inni 100$? Byłem pewny, że każdy ma 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 1 minutę temu, Tecu napisał: Pytanie - dlaczego niektórzy mieli 200$ a inni 100$? Byłem pewny, że każdy ma 100 No ja właśnie też byłem pewien, że nic nie przechodzi z poprzednich lat i wydawałem w zeszłym sezonie na głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 22 minuty temu, Tecu napisał: To ja z tym Grantem Pozycje powinny się jeszcze pozmieniać, bo faktycznie sporo dziwnych tematów Jakoś NYK mi się z cvbe kojarzyli, sorry. Ciebie nie wpisuję na czarną listę, bez sensu dublować wpis 2 minuty temu, cvbe napisał: No ja właśnie też byłem pewien, że nic nie przechodzi z poprzednich lat i wydawałem w zeszłym sezonie na głupoty ja tak samo, zresztą wątpię żeby fakt że kasa się kumuluje mnie jakoś szczególnie stopował w tym aspekcie 16 minut temu, Tizz napisał: po starcie sezonu po kilku grach weryfikuja/dodają pozycje/zmieniają na całkiem nowe bodaj po kilkunastu tak Tecu, spojrzałem na team i jaoś z cvbe skojarzyłem Dobrze że to aktualizują, bo mi bandyci ukradli w fbx#3 small forward'a w postaci Luki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Wydaje mi się, że nie przechodziło tylko jakiś błąd w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 17 minut temu, Tecu napisał: Wydaje mi się, że nie przechodziło tylko jakiś błąd w ustawieniach. uuu to powtarzamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) 33 minuty temu, Tecu napisał: Wydaje mi się, że nie przechodziło tylko jakiś błąd w ustawieniach. W regulaminie chyba jest że przechodzi, aczkolwiek rok temu wszyscy mieli chyba 100$ jak dołączałem więc tylko w tym roku przeszło bo już od kolejnego tylko do 150$ xd ktoś ostro namieszał @evitacre ja na Twojej czarnej liście jestem od dawna więc płakał nie będę bo jaki może być inny powód braku wymian między nami...? Edytowane 3 Października 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 bo w ubiegłym nie prechodziło, miały przechodzic na ten sezon dopiero, jest jak miało byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 13 minut temu, Tizz napisał: bo w ubiegłym nie prechodziło, miały przechodzic na ten sezon dopiero, jest jak miało byc. Czyli reasumując w tym roku mogła przejść całość a w przyszłym może przejść maksymalnie 50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Dokładnie, ten punkt jest też w regulaminie: Waiver Budget = $100 + liczba pozostałych $ z poprzedniego sezonu, nie więcej jednak niż 150 (od sezonu 2020/21) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi