cvbe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Elo ziomki, jakiś ten Durant trędowaty, że nikt nie pyta? Czy tu ogólnie nikt nikogo o nic nie pyta? Liga wygląda jak martwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) teoretycznie jeszcze duzo czasu na wymiany . no i za 3 dni prawdopodobnie bedziemy mieli juz 2 nowych GMów w zamian za tych, którzy sie nie zdeklarowali mi tam sie udaje z polowa ligi skontaktowac sprawnie. narazie jest niemrawo, ale bedzie dobrze 1 września draft. po nim pewnie wszysto się rozrusza. Edytowane 29 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 10 godzin temu, cvbe napisał: Elo ziomki, jakiś ten Durant trędowaty, że nikt nie pyta? Czy tu ogólnie nikt nikogo o nic nie pyta? Liga wygląda jak martwa +1, już nie pamietam jaki miałem plan jak po CP3 trejdowałem ... 10 godzin temu, wilson44 napisał: mi tam sie udaje z polowa ligi skontaktowac sprawnie. narazie jest niemrawo, ale bedzie dobrze zapodaj pls nicki, ja chyba trafiłem na tę drugą połówkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 53 minuty temu, evitacre napisał: +1, już nie pamietam jaki miałem plan jak po CP3 trejdowałem ... zapodaj pls nicki, ja chyba trafiłem na tę drugą połówkę ... najwyrazniej pisz do każdego i sam ocenisz mowie, tak naprawde masa czasu, rok temu zaczelismy sie organizować dosc pozno i sie udalo. teraz ruszylismy wczesnie i nawet pewnie nie kazdy o tym jeszcze wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 mogę oddac Walla za cos aktywnie grającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Len do Qoonia Tig do mnie. @Qooniu potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Ano potwierdzam. Co do aktywności - chyba trochę za wcześnie jest. Wilson i bulek "handlując" ze mną otrzymywali odpowiedzi średnio po tygodniu, trochę odpoczywamy po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Czesc, kilka osob do mnie pisze wiec odpowiem tu - do polowy przyszlego tygodnia jestem na wakacjach i dopiero wtedy bede Wam odpisywal. Middletona nie sprzedaje. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 18 października jest ostatni mecz presezonu generalnie nawet jeszcze nie ma daty pierwszego meczu sezonu zasadniczego. Mamy dużo czasu @DrunX przejmuje Utah Jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ale przecież na zejście z salary jest czas na kilka dni po naszym drafcie. Czyli powiedzmy do 10.09 trzeba to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) 6 minut temu, cvbe napisał: Ale przecież na zejście z salary jest czas na kilka dni po naszym drafcie. Czyli powiedzmy do 10.09 trzeba to zrobić. punkt 2.10. regulaminu "Po zakończeniu draftu debiutantów, w lidze będzie obowiązywać okres karencji trwający 14 dni, bądź do jednego dnia wcześniej niż rozpoczęcie rozgrywek NBA, pozwalający GM-om, jeśli wymaga tego sytuacja, na zejście poniżej budżetu wskazanego w pkt. 2.6 (tj. 250$)." więc to zależy jak to zinterpretujemy poza tym na wybór gracza w drafcie, każdy ma 72 godziny. Zatem trochę to potrwa imo. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 No nie wiem, to jest chyba tylko dopisek na wypadek gdyby draft się strasznie przeciągnął a tak to zawsze się wcześniej kończy. No ale 14 dni to i tak nie mało więc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 35 minut temu, wilson44 napisał: poza tym na wybór gracza w drafcie, każdy ma 72 godziny. Zatem trochę to potrwa imo. Może to przegłosujemy i zrobimy z tego jakieś 24h ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 można zrobic 48h. 20 picków, 2 dni to jest 40 dni na draft ( i tak zejdzie szybciej na pewno) , czyli w teorii skonczy sie kolo 10 pazdzernika, wejdzie okres karencji, i akurat do ostatniego dnia przed rozpoczeciem sezonu kazdy ma czas na zejscie z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Draft szybko pójdzie ale można zrobić te 48. Co do zejścia z salary to 2 tyg po zakończeniu draftu to i tak szybki termin, nie będzie zbytnim naruszeniem przepisów jeśli to przedłużymy do końca września. Można dać ludziom czas na przyjrzenie się w offseason czy z danego gracza może być pożytek czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 48! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 milczenie oznacza zgodę ponoć więc jeżeli nie będzie do rozpoczęcia draftu (1 września) sprzeciwu to nie ma co głosować tylko ustalamy, że będzie 48h. jak będzie sprzeciw to się pomyśli najwyzej ten GM dostanie 72 h na obejrzenie wszystkich kompilek na youtubie przed podjęciem decyzji kogo wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 I tak jakiś ancymon zamuli na drafcie to nie będziemy musieli czekać 72h a 48 tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) najpierw musi zgłosić sprzeciw na dniach w czasie draftu nie będzie już mogł poza tym nie ma obaw, nawet jak jeden zamuli, czy trzech, to pozostali sie pewnie uwiną w kilka godzin. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 48h Jakby co to mam 20% picków w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi