Tizz Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 serio Mikal Briges ma 19S salary a np. taki Winslow po takim sezonie jedyne 10S? Cousins 53.00 to taak jakby grał cały sezon, na pewno to dobrze policzone wszystko bo jesli tak to ten system jest gorszy niz pprzedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Co do Cousinsa - tutaj jeśli to Ty jesteś jego posiadaczem, to miałeś neistety pecha. Z regulaminu wynika, że koszykarz, ktory nie przekroczył liczby 30 meczów w sezonie zachowuje pensję z poprzedniego razy współczynik w przypadku Cousinsa 0.9. A Cousins w zeszłym sezonie zagrał 30 meczów, więc trzeba mu policzyć pensję z sezonu 17/18 jak jeszcze grał w Pelicans. Jakby zagrał jeszcze jeden mecz więcej w Warriorsach to teraz miałby pensję 37$ . Co do Mikala Bridgesa. Ceny są brane z https://basketballmonster.com/PlayerRankings.aspx i z rankingu wynika, że Mikal Bridges był 105 graczem fantasy. 1.7 steala per game pewnie zdecydowało, jednym zawodnikiem w sumie można było ugrać kilka punktów w tej kategorii jak nie kilkanaście Tutaj screen: Edytowane 7 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Offtop jakby bylo miejsce chetnie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Chętnie oddam Teague i Kyle andersona - cena śmieszna, byle tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Cp3 + Bruce Brown do mnie, White + Okobo do Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Godzinę temu, evitacre napisał: Cp3 + Bruce Brown do mnie, White + Okobo do Qooniu Ach ta summer league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 8 godzin temu, Tecu napisał: Ach ta summer league Haha mistrz ciętej riposty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Potwierdzam oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 U mnie do wyjęcia wszyscy poza Porterem, Oladipo, Brogdonem i może Kuzmą. Jestem otwarty na przyjęcie graczy z większym salary, o ile oczywiście będzie mi się to opłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Rozważę oddanie czwartego wyboru w drafcie za dalsze wybory w drafcie lub/i młodych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 16:33, wilson44 napisał: Co do Cousinsa - tutaj jeśli to Ty jesteś jego posiadaczem, to miałeś neistety pecha. Z regulaminu wynika, że koszykarz, ktory nie przekroczył liczby 30 meczów w sezonie zachowuje pensję z poprzedniego razy współczynik w przypadku Cousinsa 0.9. A Cousins w zeszłym sezonie zagrał 30 meczów, więc trzeba mu policzyć pensję z sezonu 17/18 jak jeszcze grał w Pelicans. Jakby zagrał jeszcze jeden mecz więcej w Warriorsach to teraz miałby pensję 37$ . serio bez sensu, co to jest 3 gier w takim kontekscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 nie ja pisałem regulamin faktycznie trochę bez sensu brać jego cenę z sezonu jak kręcił super staty w Pelikans, ale tak mi wyszło, nawet z Bulkiem to konsultowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Przecież w każdej lidze na tym forum tak jest, nie wiem który sezon gram ale z 5 razy byłem już tym poszkodowany - reguła to reguła Inaczej gdyby ktoś nie zagrał żadnego meczu w sezonie (np. Durant w przyszłym) to miałby sezon później pensję 3 (czy też 15 w FBXach). Durant za 3$? I tak już się opłaca mieć kontuzjowanych do tankowania, co za dużo to niezdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Durant będzie miał pensję z sezonu 18/19 x współczynnik 0,7 czyli na oko jakies 45$ Edytowane 11 Lipca 2019 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 3 minuty temu, wilson44 napisał: Durant będzie miał pensję z sezonu 18/19 x współczynnik 0,7 czyli 45$ No i to i tak bardzo mało jak na niego, nie ma potrzeby robienia z tego 3$ bo to by dało O WIELE za dużą przewagę ownerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Wiadomo, raz ten system obniżania jest opłacalny, a raz nie, idealnego nie ma, gdybyśmy chcieli coś znaleźć bardziej odzwierciedlającego rzeczywistość, byśmy musieli co miesiąc aktualizować $, a i to byłoby mało, bo w końcu by wyszło na to, że każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie, t.j. zmiana klubu, co za tym idzie zmiana ilości minut na parkiecie czy poziomu konkurencji. Taką drogą byśmy doszli do matematyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Trade: Do Bulls: Bruno Caboclo Do Nuggets: Frank Kaminsky @El chapo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El chapo Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 miało być 30 ale mniejsza powinno być cos na zasadzie jesli sc z sezonu poprzedniego gdzie był bestią to pomniejszone o iloczyn jego gier z obecnego czyli przy 30 to jest jakies 0,4 i tyle. wszędzie ten system kuleje nie tylko w tej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi