Boowka Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 To są godziny Pacific Time, 6pm to u nas 3 w nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dżejar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 LeBron zrobił swoje chociaż tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1 godzinę temu, BMF napisał: LeBron zrobił swoje chociaż tutaj. Przypuszczasz, że to po jakiejś rozmowie z Lebronem Dwight podjął ostateczną decyzję o graniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 38 minut temu, ttr napisał: Przypuszczasz, że to po jakiejś rozmowie z Lebronem Dwight podjął ostateczną decyzję o graniu ? Nie wiem, czy konkretnie po rozmowie z LeBronem, ale od ,,popieram Kyriego'' przeszedł do mówienia z grubsza tego, co LeBron, więc możliwe. Dobre info, to ważniejszy gracz od Bradleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 16 minut temu, BMF napisał: Nie wiem, czy konkretnie po rozmowie z LeBronem, ale od ,,popieram Kyriego'' przeszedł do mówienia z grubsza tego, co LeBron, więc możliwe. Dobre info, to ważniejszy gracz od Bradleya. W razie czego byłby Kuzma na 5tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 3 godziny temu, BMF napisał: Dobre info, to ważniejszy gracz od Bradleya. Na pewno większa głębia na obwodzie pomaga w zrekompensowaniu straty Bradleya, a bez Dwighta pod koszem mogłoby się zrobić naprawdę biednie także dobra wiadomość. Nie zmienia to faktu, że szkoda tej nieobecności Bradleya, nadawał jak dla mnie ton defensywie Lakers swoim pressingiem, bronieniem linii trzech punktów. Tak jak wspomniałem głębia na obwodzie powinna pomóc, z jakością szału nie ma, ale mając wybór Vogel nie będzie musiał na siłę grać kimś kto nie ma akurat dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Bradley ma ostatnie dwa lata tragiczne. Brak = wzmocnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Rondo nie proznowal w przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Wbrew obiegowej opinii pewnie jakieś 80% graczy ''nie próżnowało'', zwłaszcza u rookies możemy zobaczyć interesujące progresy po restarcie. Aczkolwiek nie wiem, jakie mają być efekty ,,niepróżnowania'' u Rondo, nauczy się bronić? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Bradley był ok w tym sezonie, na pewno nie był szkodnikiem. Miał dobre okresy, Clippers też ładnie rozpykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Rondo out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 42 minuty temu, danny napisał: Rondo out Dlaczego teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 polecam każdy odcinek, Javale naprawdę spoko gość jest a jedzenie jakie tam dostają pozostawiam bez komentarza bo to nawet w barze mlecznym bym reklamował jakby za 4,50pln mi takie dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 No to jedzenie to jakiś dramat, nie wiem jak to jest w ogóle możliwe, że dopuszczono coś takiego. Ciekawe ilu z nich ma swoje jedzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) 11 godzin temu, Reikai napisał: No to jedzenie to jakiś dramat, nie wiem jak to jest w ogóle możliwe, że dopuszczono coś takiego. Ciekawe ilu z nich ma swoje jedzenie. Jakby nie było to zabawnie się patrzy jak chłop jak 2.10m mówi "Oooo feee djud its not a vegan bruger its a real one ! Fuuu Nie bendem jadł". Kuzma wcina wszystko, aż mu się uszy trzeso, a ja tu czytałem kolegę @kore, że mu odjebało i gwiazdorzy. Edytowane 20 Lipca 2020 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo248 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Ktoś oglądał ? Jak to wyglądało ? Caldwell Pope na PG a Caruso ani minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 W pierwszej połowie - bardzo dobrze, LeBron miał w tym sezonie mecze z tankerami, gdzie grał mniej agresywnie niż wczoraj na sparingu. W kontekście playoffów, wcale nie zdziwi mnie ośmioosobowa rotacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi