lorak Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Paul to profesor. szkoda tej kontuzji w '18, bo miałby pewnie mistrzostwo, a tak to już na zawsze pozostanie jednym z najbardziej niedocenianych superstarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 9 godzin temu, lorak napisał: pozostanie jednym z najbardziej niedocenianych superstarów. Nie jestem fanem Paula, ale dla mnie to on sobie tym sezonem ladnie boostuje legacy. Kolezka w zasadzie robi po cichu to co Westbrook w MVP sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 6 minut temu, julekstep napisał: Kolezka w zasadzie robi po cichu to co Westbrook w MVP sezonie czy aby na pewno to samo co Westbrook? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy aby na pewno to samo co Westbrook? no ma więcej klasy, ale clue jest podobne (wprowadzenie bandy średniaków - w skali zachodu - do PO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 13 minut temu, julekstep napisał: no ma więcej klasy, ale clue jest podobne (wprowadzenie bandy średniaków - w skali zachodu - do PO) Z tym, że Westbrook to zrobił w prime a Paul mając 34 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 16 minut temu, julekstep napisał: no ma więcej klasy, ale clue jest podobne (wprowadzenie bandy średniaków - w skali zachodu - do PO) mając w formie Gallo, SGA i Adamsa ciężko być w sumie średniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: mając w formie Gallo, SGA i Adamsa ciężko być w sumie średniakiem pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 11 minut temu, julekstep napisał: pls ? 42 minuty temu, SlaKB napisał: Z tym, że Westbrook to zrobił w prime a Paul mając 34 lata Może CP3 teraz ma prime? On w sumie nie ma jakoś strasznie dużego przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 2 minuty temu, Eld napisał: ? Może CP3 teraz ma prime? On w sumie nie ma jakoś strasznie dużego przebiegu. Nie no, CP3 w Hornets to był ogień, piękne czasy :tongue: teraz jest zajebisty ale to już nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 40 minut temu, julekstep napisał: pls 2 graczy z top30 i jeden top50 to taki powszechny zestaw na support? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: 2 graczy z top30 i jeden top50 to taki powszechny zestaw na support? Tych dwóch to CP i Gallo + Adams? Jeśli tak to respect. ----------------- Schroeder z nagrodą six man of the year, czy jednak ktoś z dwójki Clippersowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Tych dwóch to CP i Gallo + Adams? Jeśli tak to respect. ----------------- Schroeder z nagrodą six man of the year, czy jednak ktoś z dwójki Clippersowskiej? sam by Paul tego nie pociągnął, Adams to jednak top grajek na swojej pozycji, Galo jak żyje jest często rewelacyjny, no i jest SGA plus Schreoder czyli utalentowana młodzież co to jeszcze chce się jej biegać, czyli ogólnie jest ten suport wcale nie taki tragiczny, co oczywiście nie zmienia faktu, że tak jak piszecie Paul sobie legacy podreperuje, czy może ugruntuje bardziej by pasowało. Co w zasadzie jest śmieszne bo przed sezonem ile było gadania czy mu się w ogóle grać będzie chciało w tym OKC itp. a tutaj proszę, jeszcze się okaże za te x lat, że ludzie najbardziej będą go chwalić za to co gra właśnie teraz. Ogólnie wielki szacun, Conley mógłby brać przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 1 minutę temu, elwariato napisał: Co w zasadzie jest śmieszne bo przed sezonem ile było gadania czy mu się w ogóle grać będzie chciało w tym OKC itp. a tutaj proszę, jeszcze się okaże za te x lat, że ludzie najbardziej będą go chwalić za to co gra właśnie teraz. Chyba nawet sam to pisałem, a tu taki psikus. Nie żebym narzekał. Z innej beczki. Tak typowało prawie 40 luda na naszym forum: Znafcy ( sam dałem OKC na 15 ). I co najlepsze. Tylko jedna osoba z naszego forum typowała Thunder w play-offs i był tą osobą... @ttr. I tak, wiem że w nazwie Blazers jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Chyba nawet sam to pisałem, a tu taki psikus. Nie żebym narzekał. Z innej beczki. Tak typowało prawie 40 luda na naszym forum: Znafcy ( sam dałem OKC na 15 ). I co najlepsze. Tylko jedna osoba z naszego forum typowała Thunder w play-offs i był tą osobą... @ttr. I tak, wiem że w nazwie Blazers jest błąd. nie, jak się okazało jednak w ich nazwie nie ma błędu z tego wynika że Grizz to jeszcze większa sensacja, ja tam nie typowałem, ale mogę sobie przypisać, że pisałem iż mogą in+ wielu zaskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: 2 graczy z top30 i jeden top50 to taki powszechny zestaw na support? ilu masz graczy w top30? Bo coś mi nie pasuje 2 godziny temu, Eld napisał: Chyba nawet sam to pisałem, a tu taki psikus. Nie żebym narzekał. Z innej beczki. Tak typowało prawie 40 luda na naszym forum: Znafcy ( sam dałem OKC na 15 ). I co najlepsze. Tylko jedna osoba z naszego forum typowała Thunder w play-offs i był tą osobą... @ttr. I tak, wiem że w nazwie Blazers jest błąd. tylko że w momencie typowania raczej powszechna była wersja, że CP3 pchną gdzieś dalej i pójdą w ostry tank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 6 godzin temu, julekstep napisał: Nie jestem fanem Paula, ale dla mnie to on sobie tym sezonem ladnie boostuje legacy. Kolezka w zasadzie robi po cichu to co Westbrook w MVP sezonie mi tam pasuje wersja, że opluwa legacy pewnego dzb4n4 aczkolwiek jestem fanem tego, że robi to bez napinki, bez "pomocy" i z dużą klasą zaciąga Thunder tam gdzie byli kiedy walczyli o wpierdol w pierwszej rundzie 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: mając w formie Gallo, SGA i Adamsa ciężko być w sumie średniakiem narracje przed sezonem były zupełnie inne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 13 minut temu, polishllama69 napisał: mi tam pasuje wersja, że opluwa legacy pewnego dzb4n4 Paul boostuje legacy z perspektywy ludzi, którzy go oceniali przez pryzmat ,,nigdy nie zrobił WCF/finałów'' - teraz wszyscy wiedzą, że Paul jest past prime, a swoją karierę tak naprawdę przegrał, więc mogą po fakcie nawet docenić jak dobry był w prime, skoro grając na 60-70% dawnej formy, w wieku 35 lat w 15. sezonie wciąż ma impakt gracza z ~top20 ligi. Ale takie już uroki winning bias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 10 minut temu, BMF napisał: Paul boostuje legacy z perspektywy ludzi, którzy go oceniali przez pryzmat ,,nigdy nie zrobił WCF/finałów'' - teraz wszyscy wiedzą, że Paul jest past prime, a swoją karierę tak naprawdę przegrał, więc mogą po fakcie nawet docenić jak dobry był w prime, skoro grając na 60-70% dawnej formy, w wieku 35 lat w 15. sezonie wciąż ma impakt gracza z ~top20 ligi. Ale takie już uroki winning bias. fakt, że Paul jest postacią tragiczną jest chyba oczywisty, ale dla jego legacy wszystko w tym sezonie się układa bardzo dobrze, bo najlepsi teammates mając ledwo 30 lat są już dawno po drugiej stronie rzeki a sam Paul rozgrywa kolejną wybitną kampanię. Szkoda tylko, że tego Crawforda czas nie potrafił tak wyjaśnić (niby był najgorszym graczem Phoenix, ale nikt na to nie zwracał uwagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 22.02.2020 o 12:46, lorak napisał: Paul to profesor Dokładnie to samo chciałem napisać po meczu z DEN. 14 godzin temu, Eld napisał: Schroeder z nagrodą six man of the year, czy jednak ktoś z dwójki Clippersowskiej? Dennis naprawdę gra efektywnie w tym sezonie, chyba pierwszy raz w karierze, więc raczej jego bym widział - choc moim faworytem jest De'Anthony Melton! Może to zabrzmi dziwnie, ale jeśli MEM wejdą do PO - to tylko dzięki niemu! Normalnie nowy Andre Igoudala! Edytowane 23 Lutego 2020 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 12 minut temu, dannygd napisał: Jest to o tyle kuriozalne, że w wyścigu do ROY i Morant i może Clarke mogą być wyżej.. ale to sopho XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi