Eld Opublikowano 15 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) Modnym ostatnio jest wrzucanie do temat贸w motyw贸w muzycznych. I tak si臋 zastanawiam co by pasowa艂o. Mo偶e "Reqiuem for a Dream" gdzie w 4:20 przychodzi w tej muzyce znamienna cisza ( all-star brake ) a w 6:20 nagle muzyka si臋 urywa ( bad shot Lillarda )? Albo mo偶e niezawodna Anita Lipnicka z utworem "Ptasiek" z lekk膮 przer贸bk膮 ku czci i dedykacji Russella Westbrooka? "wierzyles zawsze w to, co dobre pierwsze i czyste zabraklo drogi sercu bliskiej TRIPLE DOBULE WA呕NIEJSZE w twoich oczach nie b艂yo聽dna gdziekolwiek jeste艣聽dzi艣 twoja iskra si臋聽we mnie tli ZOSTAW TE ZBI脫RKI" 聽 Chapter I - Co to si臋 stan臋艂o? Sezon zacz膮艂 si臋 艣rednio obiecuj膮co. 4L na dzie艅 dobry i ju偶 pojawia艂y si臋 pod艣miec***ki, 偶e PO nie b臋dzie. Westbrook leczy艂 jeszcze kolano, Felton sta艂 si臋 jeszcze grubszy, a Roberson wci膮偶 si臋 leczy艂. P贸藕niej seria zwyci臋stw, kilka frajerskich wtop ale g艂贸wnie przewa偶a艂y g艂osy, 偶e kurde, Panie to mo偶e by膰 ten rok. S艂ynny topic bia艂ej czekolady "膰wiartka" 艣wietnie oddawa艂 co to mo偶e by膰 ( s艂owo mo偶e mo偶e si臋 cz臋sto tu pojawia膰 ). Gabaryt, si艂a, najbardziej wyskakany team w NBA, czy inne przymiotniki oddaj膮ce szale艅c贸w pada艂y nieustannie. No i fajnie to gryz艂o poza jednym malutkim szczeg贸艂em ale o tym p贸藕niej. George do all-star game gra艂 MVP sezon po obu stronach parkietu. We wszelakich statach defensywnych by艂 po prostu MVP i DPOTY w jednym. Adams ociera艂 si臋 o miano "I am border all-star", a Grant pojawia艂 si臋 w rankingach MIP. Ten z plamk膮 te偶 dawa艂 rad臋, a Noel ze swoj膮 zwinno艣ci膮 naprawd臋 odwala艂 robot臋 w D w pomalowanym. Dziura by艂a na SG gdzie ma艂o znany szerszemu gronu Ferguson robi艂 co m贸g艂, biega艂 ch艂opak po zas艂onach w D, zasuwa艂 jak kot mej Kobiety do michy, no ale ch臋ci to jedno a umiej臋tno艣ci to drugie. Nawet ta skuteczno艣膰 za 3 w ca艂ej lidze dobija艂a do 艣redniej ligowej mimo...no w艂a艣nie wr贸膰my do ma艂ego szczeg贸liku - mimo Russella Westbrooka. Jego staty聽do all-star game. 24,9% za 3, 65,6% FT i TS 48,4%. No wow. Jak OKC nie by艂o bottom five za 3? Odpowied藕 jedna - George. Zdrowy PG13 to 40,6% za 3 przy 9,6 pr贸bach za 3 ci膮gn膮艂. Chore. Nie藕le dawa艂 sobie te偶 rad臋 Grant ze swoj膮 tr贸jk膮 na 37%. No i przysz艂a all-star brake. Uroki, przewidywania zaczyna艂y pryska膰. Oczywi艣cie ja jak to ja nie przyjmowa艂em tego do siebie licz膮c, 偶e za chwil臋 wr贸c膮 na swoje tory, 偶e to ostatni taki mecz, 偶e Westbrook w ko艅cu zacz膮艂 rzuca膰 lepiej po all-star. TS 53,4%, kurde tr贸ja na 34,1% i nawet FT poprawi艂! O 0,1% but still. No musi zn贸w zadzia艂a膰. Niby mieli wtedy najtrudniejszy terminarz w lidze no ale silnej dru偶ynie to nie powinno przeszkadza膰. I tak zamiast goni膰 Denver zacz臋li goni膰 nas. Wpierw Blazers, p贸藕niej Jazzy, p贸藕niej Hardeny odpali艂y a w pewnym momencie to ju偶 patrzy艂em kto tam na 9 seedzie jest co by do PO w og贸le wej艣膰. No to co do wuja? Kontuzje - a i owszem. Paul George. Tyle tylko, 偶e jak by by艂o bardzo 藕le nie lepiej by艂o go usadzi膰 nawet na miesi膮c? Jako艣 gra艂, czyli a偶 tak 藕le nie by艂o. A mo偶e s艂ynny playoff George si臋 zacz膮艂 w艂膮cza膰. Brr, nawet nie chc臋 o tym my艣le膰 偶e takie co艣 istnieje. Przed jego paskudn膮 kontuzj膮 nie istnia艂o no ale r贸偶ne tryple cz艂owiek mo偶e z艂apa膰 w 偶yciu. Kiedy艣 potrafi艂em zje艣膰 dwie paczki delicji karmelowych popijaj膮c litrem mleka 艂aciatego, teraz na sam膮 my艣l mi niedobrze. Ludzie si臋 zmieniaj膮.聽 I o ile lekki zjazd Granta mog臋 sobie wyt艂umaczy膰 dewiz膮: "jest m艂ody, ma czas", o tyle WTF si臋 sta艂o z Adamsem?! Ju偶 by艂em na Joselewicza w tatoo salon, ju偶 chcia艂em sobie dziara膰 艂apsko na wz贸r aquamana a tu kole艣 z border all-stara zjecha艂 tak drastycznie w 3 trymestrze sezonu 偶e na to si臋 nie da艂o patrze膰. To nie by艂 on. Masa prostych layup贸w przestrzelona, jakby nieobecny, zrezygnowany? Nie wiem. Nikt mi nie potrafi odpowiedzie膰. Nawet google i S.A. Smith. No i na takich galaretowatych nogach dojechali艣my do PO. Ostatnie podrygi rado艣ci, 偶e drabinka prosta, 偶e pierwsza runda to Portland no a jak si臋 sko艅czy艂o? Tak jak w 6:20 "reqiuem for a dream". 3 rok z rz臋du. Dzi臋kuj臋. Kurtyna. Melo by艂 - wypad w pierwszej rundzie. Melo nie ma - wypad w pierwszej rundzie. Damian, do ko艅ca 偶ycia Ci nie zapomn臋 jak nam pomacha艂e艣 na koniec ale szanuj臋 co zrobi艂e艣. Bardzo. 艁awka? No mo偶e ( zn贸w ) w pewnym momencie nie wygl膮da艂o to 藕le. Noel, Schroder, Kieff Morris, czy nawet Nader dawali rad臋. A no i misio Felton i w kilku meczach Burton ( who the fu*k?! ). Do tego slamdunk master Diallo. No i co? No i g贸*no. Na koniec z tej 艂awki by艂o 1,5 u偶ytecznego gracza. Noel i w co drugi mecz Schroeder.聽 Smutno mi si臋 robi i zn贸w si臋 z艂oszcz臋 jak sobie to przypominam wi臋c tu kropka i 2018/19 trzeba uzna膰 za zamkni臋ty.聽 P.S: Patterson! Cmoka艅 ko艅ca nie by艂o jak go Presti 艣ci膮gn膮艂. Co z niego zosta艂o? Teraz ju偶 naprawd臋 mam do艣膰.聽 聽 Chapter II - salary Tymczasem w Oklahomie: 聽 Prawie 147.000.000 dolc贸w za 11 graczy i Singlera ( jeszcze 4x 999k ) bez graczy z draftu. Noel na pewno opt-out po dobrym sezonie wi臋c 10 typa i 145M $. Szansa na wzmocnienia przy takim salary? Tylko jedna. Rozmiana Schrodera na dw贸ch ta艅szych graczy. Kto? To robota Prestiego, nie moja ale ktokolwiek by nie przyszed艂 MUSI mie膰 tr贸jk臋! Pozostaje tax payer MLE i marzy mi si臋 Beverley ale na pewno na marzeniach si臋 sko艅czy wi臋c mo偶e zatrzymaj膮 Kieffa. Og贸lnie marno艣膰 bo nie wierz臋, 偶e Presti b臋dzie mia艂 yaya pchn膮膰 gdzie艣 Westbrooka. Twarz, symbol, legend臋 organizacji. Doros艂em do tego aby napisa膰 wprost - wysz艂o by to organizacji na dobre ale jest to nie mo偶liwe raz z powodu jaki przed chwil膮 napisa艂em, a dwa, wkurzyli by jego kumpla czyli Paula Georga. Pogoni膰 Adamsa? Wkurzy si臋 Westbrook. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Noela nie zatrzymamy. A szkoda bo taki backup 5 z 艂awki to z艂oto. Niemiec poleci. 聽 Chapter III - Russell Westbrook Kilka razy z Eryko produkowali艣my si臋 na temat zmiany jego stylu gry. Inaczej - ewolucji. M膮drzejsze rozgrywanie. Oddawanie roli 1st scorer dla PG13. No i to by艂o wida膰. Kole艣 nadal jest elitarnym atlet膮. Nadal jest wybitny je艣li chodzi o kreowanie pozycji dla partner贸w. Jego szar偶e 艣ci膮gaj膮 cz臋sto dw贸ch obro艅c贸w i kto艣 pozostaje niekryty. Opcje wtedy RW zwykle ma trzy. Obw贸d, dw贸jkowe granie z Adamsem, layup. Brzmi jak dobry plan. Tyle tylko, 偶e obw贸d za 3 to jednak ( nie licz膮c PG13 ) jeden z najgorszych w lidze, dw贸jki z Adamsem ju偶 nie zaskakuj膮 tak mocno ( a i sam Adams zjecha艂 ), a jak膮 ma og贸ln膮 skuteczno艣膰 przedstawia TS. Winna jest selekcja, bo o ile RW usun膮艂 si臋 z pierwszej opcji PG13 o tyle jego gor膮cy 艂eb, jego pa艂owanie 14 rzut贸w pod rz膮d "bo w ko艅cu musi wpa艣膰" to po prostu idiotyzm. Co艣 si臋 we mnie z艂ama艂o, co艣 p臋k艂o. Nie b臋d臋 ju偶 go broni艂 bo si臋 go broni膰 nie da.聽 Kto艣 ostatnio napisa艂, 偶e kontrakt Westbrooka b臋dzie drugim najgorszym kontraktem w lidze po Wallu. Ze 3-4 miesi膮ce temu bym zagryz艂 za taki post. Dzisiaj spuszczam g艂ow臋 na kt贸rej mam czapk臋 z daszkiem tak aby nie by艂o wida膰 wzroku i w milczeniu przytakuj臋... 聽 Chapter IV - Nadzieje Jak ka偶dy kibic mam i swoje: nasz frontcourt jest jeszcze m艂ody. Adams 26 lat, Grant 25 lat. Jeszcze maj膮 troch臋 czasu do prime. Jeszcze si臋 mog膮 rozwin膮膰. Paul George - 偶e rozegra zdrowy sezon a "playoff George" to tylko hejt i przypadek m艂odzi - Ferguson, Nader, Diallo. Jeden z nich co艣 poka偶e logo sponsora na koszulkach - 偶e si臋 zmieni, bo bardziej zr膮banego to chyba nikt w lidze nie ma ( mocne zazdro dla Bucks贸w ) Donovan - Presti powiedzia艂, 偶e prawdopodobnie zostanie. Mam nadziej臋, 偶e wykre艣li z kalendarza w rubryce "things to do" s艂owo "prawdopodobnie". Tu potrzeba 艣wie偶ej my艣li. draft - 偶e z t膮 #21 trafi si臋 jaki艣 kozak Roberson - 偶e wr贸ci silniejszy i w formie jak kiedy艣 偶e jakim艣 cudem Presti za艂atwi dobre wzmocnienie na PF/C z 艂awki 聽 Podsumowuj膮c. Jestem bardzo sceptyczny co do nadchodz膮cego sezonu. Zastanawiaj膮cy regres Adamsa, wychodz膮cy z prime Westbrook, George kt贸ry opu艣ci okres przygotowawczy, brak perspektyw na solidne wzmocnienia. Nawet o playoffy mo偶e by膰 ci臋偶ko bo Westbrook m艂odszy i pewnie m膮drzejszy nie b臋dzie a tryple dable czwarty sezon z rz臋du samo si臋 nie zrobi, Lakersi pewnie si臋 drugi raz nie sfajdaj膮, Sac-Town mo偶e tym razem nie brakn膮膰 tych kilku W, Donici膰 & Porzi odpal膮 wroty, Davis nie odejdzie z NOP i pozamiata zach贸d z Zionem i Jrue a jeszcze gdzie艣 tam majacz膮 Wolves.聽 Cholera. By艂y lata t艂uste, czas na chude.聽 Tyle na dzisiaj. Zapewne przegapi艂em kilka istotnych kwestii do poruszenia i bardziej to wygl膮da na wylanie smutk贸w, ni偶 solidny temat o dru偶ynie kt贸rej jest si臋 fanem no ale c贸偶. ------------------------------------- A no. Rooster jeszcze wypada poda膰: ( gwarantowani na przysz艂y sezon ) 聽 PG: Westbrook/Schroeder SG: Roberson/Ferguson/Diallo SF: George/Nader/Burton PF: Grant/Patterson C : Adams 聽 Tyle na dzi艣. Kolejne co艣 za艂o偶臋 pewnie jak zwykle w latach poprzednich o Atlancie Hawks. 聽 聽 Edytowane 15 Maja 2019 przez Eld Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 15 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 zabra艂e艣 mi przyjemno艣膰 z poprzedniego roku to daj napisa膰 o Hawks, chyba 偶e masz wizj臋 to wtedy ez 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 Teraz, polishllama69 napisa艂: zabra艂e艣 mi przyjemno艣膰 z poprzedniego roku to daj napisa膰 o Hawks, chyba 偶e masz wizj臋 to wtedy ez 聽 Hawks zrobili si臋 sexy dzi臋ki Trae. Ju偶 mi si臋 co艣 tam kie艂kowa艂o w g艂owie ale dzia艂aj 艣mia艂o :). Jeszcze z "hot" team贸w ciekawe kto si臋 o Wizzards pokusi. Nie potrafi臋 od nas ani jednego ich kibica wymieni膰. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 15 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Eld napisa艂: Hawks zrobili si臋 sexy dzi臋ki Trae. Ju偶 mi si臋 co艣 tam kie艂kowa艂o w g艂owie ale dzia艂aj 艣mia艂o :). Jeszcze z "hot" team贸w ciekawe kto si臋 o Wizzards pokusi. Nie potrafi臋 od nas ani jednego ich kibica wymieni膰. mo偶e w tydzie艅 si臋 wyrobi臋 聽bo teraz to troch臋 obowi膮zk贸w a potem w weekend mniejsze odci臋cie sie od neta, ale mam kilka koncepcji, jeszcze mi Memphis po g艂owie chodzi聽 ja nale偶臋 do obro艅c贸w Trae od d艂u偶szego czasu tak偶e podstawy s膮 Edytowane 15 Maja 2019 przez Go艣膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dannygd Opublikowano 15 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 A mo偶e by tak Wall z Westbrickiem si臋 zamienili klubami - nowe otoczenie to ich ostatnia szansa ;)) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
KeepItDirty Opublikowano 16 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 16 Maja 2019 Ja przewiduje kolejna niesamowita kampanie Westbrooka z Tribyl Dabyl. Tysiace ujec kamer George'a jak odwraca glowe, gdy zolw tanczy z pilka na polowie I wali airballe. Oczami widze jak Brick kontuzjuje George w walce o ta ostatnia brakujaca zbiorke. I oczywiscie oklep w 1 rundzie. Oklahoma takie piekne miasto. Dawac juz te Seattle! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 16 Maja 2019 8 godzin temu, dannygd napisa艂: A mo偶e by tak Wall z Westbrickiem si臋 zamienili klubami - nowe otoczenie to ich ostatnia szansa ;)) Dzi臋kuj臋 ale nie. Zdecydowanie nie. Wall po achillesie i 1,5 roku przerwy mo偶e wr贸ci膰 niczym Kemp po lockoucie.聽 Mam tylko jeden pomys艂 gdzie RW m贸g艂 by chcie膰 i艣膰.聽 Knicks. Oj tam z tymi TD by pasowa艂 jak ula艂. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dannygd Opublikowano 16 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 16 Maja 2019 2 godziny temu, Eld napisa艂: Dzi臋kuj臋 ale nie. Zdecydowanie nie. Wall po achillesie i 1,5 roku przerwy mo偶e wr贸ci膰 niczym Kemp po lockoucie.聽 To by艂 oczywi艣cie 偶artobliwy pomys艂, bo chyba nikt w lidze (no mo偶e poza NYK) by go nie zaryzykowa艂 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Hoolifan Opublikowano 16 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Eld napisa艂: Jeszcze z "hot" team贸w ciekawe kto si臋 o Wizzards pokusi. Nie potrafi臋 od nas ani jednego ich kibica wymieni膰 W zesz艂ym roku ja zak艂ada艂em, to i w tym roku ch臋tnie si臋 podejm臋, tylko mo偶e na nieco p贸藕niejszym etapie. Teraz przed draftem to troch臋 wr贸偶enie z fus贸w, bo zawsze mo偶e wyskoczy膰 kto艣 z ofert膮 za Beala i ca艂e wprowadzenie p贸jdzie do kosza Edytowane 16 Maja 2019 przez Hoolifan Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
TripylDabyl Opublikowano 20 Maja 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Maja 2019 Mia艂em co艣 od siebie doda膰 ale po pierwsze mi si臋 nie chcia艂o, a po drugie to m贸g艂bym si臋 pod postem "wst臋pnym" podpisa膰 bo jest 艣wietny. Ale no c贸偶 skrobn臋 sobie co艣 swym Westbrookowofanboyowskim pi贸rem. Ja nadal wierz臋 w projekt PG-Russ cho膰 coraz mniej. Zabrak艂o w tym sezonie zw艂aszcza g艂臋bi sk艂adu i zdrowia. Liderzy te偶 oczywi艣cie dodali swoje w ostatnim akcie upadku, bo PGego o ile troch臋 rekompensuje kontuzja barku to i tak nie trafienie osobistych, s艂aba obrona CJa i og贸艂 formy nie przystoi takiemu graczowi. Russ natomiast nihil novi, bo czeg贸偶 innego mo偶na by艂o spodziewa膰 gdy na niego spad艂a odpowiedzialno艣膰 rzutowa. Poza tym kreowa艂 dobre okazje Adamsowi i reszcie ale Ci uznali 偶e ich nie b臋d膮 wykorzystywali. I mimo 偶e, go broni艂em bo imo ilo艣膰 krytyki jaka na niego spad艂a by艂a przesadzona to nie mog臋 powiedzie膰 偶e zagra艂 dobrze, bo zagra艂 bardzo s艂abo. Szkoda serii z Portland bo mieli艣my potencja艂 by ich pokona膰 no ale to oni wycisn臋li z siebie wi臋cej i wygrali lepsi. Niestety. Kolejna sprawa to Billy Donovan, kt贸ry pope艂ni艂 wiele b艂臋d贸w w tej serii. W ataku brakowa艂o pomys艂u. Jakiegokolwiek. Natomiast w obronie za decyzje by George broni艂 McColluma podczas gdy Russ kry艂 Harklessa i Turnera, b膮d藕 o kryciu Lillarda kim si臋 da no to ma u mnie du偶ego minusa. Pytanie czy byliby艣my w stanie znale藕膰 kogo艣 lepszego? Nwm. Natomiast na mojej li艣cie nadziei obok zmiany sponsora na koszulkach, znajdzie si臋 stalowe zdrowie Russa i PG, shooterzy na 艂awk臋, Adams kt贸ry albo zacznie rzuca膰 albo lepiej broni膰, ci膮g艂y rozw贸j Granta, nie zardzewia艂y Roberson, dobry draft, jaka艣 wymiana w wykonaniu Prestiego + zatrzymanie Noela. Jak wida膰 wszystko realne i prawdopodobne. 聽 P.S. Odno艣nie kontraktu Russa, pami臋tajmy o kontrakcie CP3. #ostatnizwierz膮cychwnr0 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sezon w pe艂ni https://twitter.com/Yg_Trece/status/1133811742738223104?s=20 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jestem 艣wi臋cie przekonany i niczym Vice da艂 bym sobie za to r臋k臋 uci膮膰, 偶e gdyby Kevin Durant zosta艂 w Oklahomie to by dzi艣 w nocy nie zerwa艂 achillesa. Sk膮d taka pewno艣膰? Po prostu nie gra艂 by w fina艂ach z Westbrookiem u boku. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W dniu 11.06.2019 o 22:47, Eld napisa艂: Jestem 艣wi臋cie przekonany i niczym Vice da艂 bym sobie za to r臋k臋 uci膮膰, 偶e gdyby Kevin Durant zosta艂 w Oklahomie to by dzi艣 w nocy nie zerwa艂 achillesa. Sk膮d taka pewno艣膰? Po prostu nie gra艂 by w fina艂ach z Westbrookiem u boku. zawsze mo偶naby pozby膰 si臋 Westbrooka XDD Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Paul George mia艂 grubo z tym barkiem. Przeszed艂 ju偶 dwie operacje i nie ma podobno najmniejszych szans aby sie wykurowa艂 na sierpie艅. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wiem, 偶e nadaje si臋 do dzia艂u "Ile razy mam Ci m贸wi膰, atakujemy na tamten kosz", ale to jest po prostu za pi臋kne i chc臋 to sobie zostawi膰 tutaj :). 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
tweedy Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 jak to odpali艂em to akurat lecia艂o u mnie w domu "Praise you" Fatboy Slima, idealnie pasuje Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eryko Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 27.06.2019 o 23:19, Eld napisa艂: Ironia mam rozumie膰? 聽 Z innej beczki - tracimy Noela i zastanawiam si臋 co dalej. Fajnie by艂oby gdyby Sam zacz膮艂 handlowa膰 Adamsem, co b臋dzie trudne, ale po co艣 dostali艣my od 偶ycia nadziej臋. Nerlens b臋dzie 艂akomym k膮skiem na rynku wolnych agent贸w i a偶 si臋 prosi by Kings/Hawks zaoferowali co艣 Noelowi. Do tego Morris raczej nie zostanie co stawia nas w okropnej sytuacji, bo o ile obecna S5 jest do prze艂kni臋cia, to 艂awka wygl膮da dramatycznie, bez ruch贸w si臋 nie obejdzie. Na dobr膮 spraw臋 to trzeba handlowa膰 po艂ow膮 sk艂adu, do tego to raczej my jeste艣my w sytuacji w kt贸rej musimy dop艂aca膰, a nie mamy zbytnio czym. Nasz draftowy wyb贸r nie jest sprawdzony na akademickich parkietach, Ferguson jest dziwnym prospektem, niby rozwijaj膮cym si臋, ale i tak jego rynkowa warto艣膰 stoi na niskim poziomie, a Diallo nie jest w 偶adnym stopniu ciekawy. Super sezon si臋 zapowiada (ca艂kiem powa偶nie, jestem ciekaw co wykombinuje Presti, a jak takie trudy zniesie dru偶yna) Og贸lnie to wszystkie domys艂y wymian brzmi膮 jak abstrakcja, nie mam poj臋cia co musia艂oby si臋 sta膰 by uda艂o si臋 pozby膰 (tak, to brzmi brutalnie, ale zapewniam, 偶e jest adekwatne do sytuacji) Niemca, mojego kochanego i zarazem znienawidzonego Robersona (kt贸rego bardzo szkoda), Adamsa (tak wiem wszyscy go kochamy, ale najwidoczniej ju偶 czas) i Russa (nadziejo sta艅 si臋 faktem). PS: z PG to 艣mierdz膮ca sprawa. Niby na Blazers by艂 gotowy, z drugiej strony wida膰 by艂o, 偶e nie. P贸藕niej informacja o tym, 偶e opu艣ci campy przedsezonowe. Nie chc臋 藕le wr贸偶y膰, ale to wygl膮da na ci臋偶ki sezon dla naszego MVP. PS 2: dzi臋ki ELD za za艂o偶enie tematu, nawet przez chwil臋 nie pomy艣la艂em by dzia艂a膰 w tej materii, a generalnie to nie widzia艂em, 偶e zosta艂 utworzony. No i klawe to otwarcie by艂o (jest). Edytowane 29 Czerwca 2019 przez Eryko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Wielu pewnie umkn臋艂o, ale podpisali艣my Mike Muscal臋, ale brak jeszcze infa o wysoko艣ci kontraktu. Nie mniej na pewno nie wi臋cej ni偶 tax payer MLE, czyli jakie艣 5,7M/rok. Dodatkowo Noel poprosi艂 OKC o czas do namys艂u bo dosta艂 od nich jak膮艣 propozycj臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dannygd Opublikowano 1 Lipca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Muscala to za PPata?聽 Bo kompletnie si臋 gubi臋 w ich pomys艂ach Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi