shevcu Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 1 godzinę temu, polishllama69 napisał: jeszcze Favors, czyli center lepszy niż DPOY Gobert What???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Godzinę temu, shevcu napisał: What???? to nie moje slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: to nie moje slowa Nie było Cię przy jednej sprawie, ale wolę Cię uprzedzić, że tematów z naszego kurwidołka nie wynosimy na forum ogólne bo jeden mod obiecał za to bany. A jak byś nie wiedział o co chodzi to poniżej odpowiedź. beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Nie było Cię przy jednej sprawie, ale wolę Cię uprzedzić, że tematów z naszego kurwidołka nie wynosimy na forum ogólne bo jeden mod obiecał za to bany. A jak byś nie wiedział o co chodzi to poniżej odpowiedź. Pokaż ukrytą zawartość beGM jestem zbyt leniwą bułą aby kopać, ale w temacie Jazz rok temu też dowiedziałem się ciekawych rzeczy w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 W dniu 14.09.2019 o 15:07, Eld napisał: Ale Favorsa i Redicka to Ty szanuj. A gdzie jest ten brak szacunku? W określeniu veteran? To, że nie chciałem ich wymieniać nie jest wyrazem braku szacunku tylko mego własnego lenistwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 15 godzin temu, Mirwir napisał: A gdzie jest ten brak szacunku? W określeniu veteran? To, że nie chciałem ich wymieniać nie jest wyrazem braku szacunku tylko mego własnego lenistwa. bardzo szanuję takie podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Ciekawe, czy lepsza technika faktycznie przełoży się na lepszy rzut, dla Balla to trochę do or die na najwyższym poziomie. Zdrowy Ball z rzutem to właściwie co najmniej elite roles. Edytowane 2 Października 2019 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W dniu 14.09.2019 o 10:57, MarcusCamby napisał: Pelicans po za PO. Mam już zakład z polskignom, ale przyjmuje kolejne Takie, rzeczy zalatwiamy na privie, nie potrzebne kolejne dramy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 3 godziny temu, BMF napisał: Ciekawe, czy lepsza technika faktycznie przełoży się na lepszy rzut, ta technika ciągle wygląda słabo. poza tym co roku są takie wideo, zawodnicy się poprawili, forma życia itd., a przychodzi sezon i okazuje się, że w większości przypadków nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 9 minut temu, lorak napisał: przychodzi sezon i okazuje się, że w większości przypadków nic się nie zmieniło Owszem, aczkolwiek w przypadku Balla sama zmiana techniki rzutu to bardzo duża zmiana, rok zbyt późno, ale miał pecha, że trafił do Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 3 godziny temu, BMF napisał: Owszem, aczkolwiek w przypadku Balla sama zmiana techniki rzutu to bardzo duża zmiana, rok zbyt późno, ale miał pecha, że trafił do Lakers. A tam Lakers. Od NCAA wiadomo było, że nie będzie w NBA ciągnął rzutu spod jaj, jeszcze w płaszczyźnie odchylonej o 30% od pionu. Gdyby go zgwałcili nową techniką, mógłby być tam gdzie Anthony Bennett, Markelle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 16 godzin temu, BMF napisał: Zdrowy Ball z rzutem to właściwie co najmniej elite roles. Dla ciebie elite roles, dla Pelicans legenda i wielki autorytet w szatni. Z całym szcunkiem, g**** wiesz o Pelicans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nie wiem czemu aż tak niegrzecznie ball z rzutem to dla mnie Yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 19 minut temu, Chytruz napisał: Dla ciebie elite roles, dla Pelicans legenda i wielki autorytet w szatni. Z całym szcunkiem, g**** wiesz o Pelicans. 5/30 ciekawe czy uda sie dobic do 30 przez caly sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 https://www.espn.com/nba/story/_/id/27754601/zion-williamson-new-orleans-pelicans-full-form-alley-oop-lonzo-ball-pass Zion alley-oop od Lonzo. 3 powtórki jednej akcji, ani podanie niezbyt celne, ani wsad zbyt eksplozywny. a ESPN pompuje balonik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Mi tam się podoba, że nie pompują w Pels balonika: When asked about the dunk, Gentry said Williamson has had moments like that but so have other players. "Nicolo Melli, I don't think he missed a shot today," Gentry said. "And there's other guys; I think Josh Gray has played well. Obviously Zion has the ability to make the ooh, aah plays, and he'll make a few of them every practice." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 W dniu 2.10.2019 o 06:58, Borys napisał: Takie, rzeczy zalatwiamy na privie, nie potrzebne kolejne dramy na forum Spoko, tu nie bedzie. Wirtualnie znamy sie z 15 lat i piwko w realu tez nam sie udalo wypic. Gwarantuje, ze nie bedzie dramy, tylko honorowe przelanie stuffki, w jedna lub druga strone. Z reszta jak krasc to miliony, jak ruchac to ksiezniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 3 godziny temu, polskignom napisał: Spoko, tu nie bedzie. Wirtualnie znamy sie z 15 lat i piwko w realu tez nam sie udalo wypic. Gwarantuje, ze nie bedzie dramy, tylko honorowe przelanie stuffki, w jedna lub druga strone. Z reszta jak krasc to miliony, jak ruchac to ksiezniczki. ktory z Was to ksiezniczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 37 minut temu, julekstep napisał: ktory z Was to ksiezniczka ? Ten który przelew robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 16 godzin temu, Eld napisał: Ten który przelew robi. To chyba "ta" powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi