Szak Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Cytuję zasadę z FAQ: "W przypadku rezygnacji któregoś z uczestników, do ligi awansuje uczestnik sklasyfikowany najwyżej w niższej lidze, dostając w lidze, do której wstępuje, ostatni wybór w drafcie." Zaraz idę na Yahoo! i zakładam drugą ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 No to walczę o trzecią ligę . Zupełnie niespodziewanie i niezasłużenie, ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ja zgłaszam się do ligi jakiejś tam oficjalnie 8) (tak ponoć miałem zrobić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam wszystkich ja również wyrażam chęć gry w kolejnym sezonie :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ponawiam pytanie kto jest komisarzem FBL#3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesu Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ja tez wyrazam chec gry w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Potwierdzam gre w tym sezonie! Na śmierc o tym zapomniałem ale oczywiście nie koncze na laurach. W tym roku 3 liga! YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ponawiam pytanie kto jest komisarzem FBL#3?Michalik, a przypadkiem nie ty jesteś jej komisarzem :?: Jeśli chodzi ci o FBL#4 to ja byłem komisarzem w poprzednim sezonie, a w tym mogę być nadal, tylko nie wiem czy nie będzie sprzeciwu reszty graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No nikt nie chciał byc to ja sie wziołem za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Jesli sie nic nie zmieni, tzn nikt z graczy ktorzy do tej pory potwierdzili udzialu gry tego udzialu nie potwerdzi razem z nowymi (wszystkimi) graczami bedzie wychodzilo po 11 graczy na kazda z dwoch 4 lig. Moim zdaniem to niezla liczba, ale walka o jedyne bezposrednie miejsce do awansu bedzie na pewno twarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Pozwolę sobie zapytać się jak wygląda sprawa z wolnymi miejscami...(tzn. z tego co podaliście na początku zapisy miały trwać do dzisiaj). Jest jakaś szansa na dostanie się do ligi (pare osob zapisało się przede mna...) czy raczej mam szukać innej? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Wygląda na to Jabolu, że spokojnie się załapiesz do jednej z 4 lig. Links - normalnie prawie rzut na taśmę Odpadł nam zatem Flash z drugiej ligi, Peter i Zaplik z trzeciej i pani Keyla z czwartej. I tak jak napisał Antek, mamy po 11 graczy w czwartych ligach, w tym aż 9 debiutantów. W sumie 52 uczestników, nieźle. Niech ktoś dokona teraz podziału czwartoligowców na grupy. Wybieramy komisarzy (Graboś może być komisarzem pod warunkiem, że nie trafi do mojej grupy :mrgreen: ) i jadziem z ligami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A wiec Heronim w FBL2? Do FBL 3 do gry dołaczają Mazar , Kraso , Chicken w miejsce Hirka, Petera i Zaplika? Niech ktoś z góry Szak, Stromile to potwierdzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Flash się nie odezwał. Nie ma wzmianki ani w temacie, ani na GG, ani na PM. W ostatniej chwili się mu tymi kanałami przypomniałem, ale niestety. Tak więc w drugiej lidze powstał wakat, który uzupełnimy człowiekiem, który miał być pierwszy w lidze trzeciej (chyba, że se nie życzy :wink: ). Teraz nie mam czasu sprawdzić i upewnić się, kto to, bo niedługo wychodzę, ale wieczorem się postaram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Czy ktoś może wreszcie podać ostateczne składy 4 lig i wyznaczyć komisarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Nie udało się... byłem blisko. Nie ma to jak czwarta liga . Pierwszy numer w drafcie jakoś mnie nie pociesza, jest raczej obciążeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oto jak wygląda sytuacja po zamknięciu zapisów: FBL #1: Spabloo V[/*:m:ve3m9nnq] Stromile V[/*:m:ve3m9nnq] Air_MJ V[/*:m:ve3m9nnq] Żółw V[/*:m:ve3m9nnq] Xeus V[/*:m:ve3m9nnq] Mar V[/*:m:ve3m9nnq] Vitaly V[/*:m:ve3m9nnq] Duduś V[/*:m:ve3m9nnq] Mr.Phillosophy V[/*:m:ve3m9nnq] Orwell V[/*:m:ve3m9nnq] FBL #2: Szak V[/*:m:ve3m9nnq] loqsh1 V[/*:m:ve3m9nnq] PI3TR45 V[/*:m:ve3m9nnq] Szakil V[/*:m:ve3m9nnq] Flash X[/*:m:ve3m9nnq] Kily V[/*:m:ve3m9nnq] Rigel V[/*:m:ve3m9nnq] Viruz V[/*:m:ve3m9nnq] Qba V[/*:m:ve3m9nnq] Pitti_8 V[/*:m:ve3m9nnq] FBL #3: Heronim V[/*:m:ve3m9nnq] Mich@lik V[/*:m:ve3m9nnq] Jazzmen V[/*:m:ve3m9nnq] Wachu_31 V[/*:m:ve3m9nnq] bogans V[/*:m:ve3m9nnq] Peter X[/*:m:ve3m9nnq] Links V[/*:m:ve3m9nnq] Zaplik X[/*:m:ve3m9nnq] Andrew23 V[/*:m:ve3m9nnq] Kfadrat V[/*:m:ve3m9nnq] FBL #4: Mazar V[/*:m:ve3m9nnq] Kraso V[/*:m:ve3m9nnq] Chicken V[/*:m:ve3m9nnq] billypilgrim V[/*:m:ve3m9nnq] Lucasso V[/*:m:ve3m9nnq] szogo V[/*:m:ve3m9nnq] gutticpc V[/*:m:ve3m9nnq] artek V[/*:m:ve3m9nnq] cieglo V[/*:m:ve3m9nnq] hesu V[/*:m:ve3m9nnq] Graboś V[/*:m:ve3m9nnq] Jiwol V[/*:m:ve3m9nnq] wojtekk8 V[/*:m:ve3m9nnq] Keyla X[/*:m:ve3m9nnq] Gimmie V[/*:m:ve3m9nnq] Antek V[/*:m:ve3m9nnq] Zajmon V[/*:m:ve3m9nnq] Nowi gracze: Wróbel[/*:m:ve3m9nnq] Figrin[/*:m:ve3m9nnq] 2k4[/*:m:ve3m9nnq] Trepe Trepelli[/*:m:ve3m9nnq] JaBoOl[/*:m:ve3m9nnq] TilTMAN[/*:m:ve3m9nnq] .KB[/*:m:ve3m9nnq] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ostateczny skład graczy w sezonie 2008-09: FBL #1: Spabloo[/*:m:3hfebtiv] Stromile[/*:m:3hfebtiv] Air_MJ[/*:m:3hfebtiv] Żółw[/*:m:3hfebtiv] Xeus[/*:m:3hfebtiv] Mar[/*:m:3hfebtiv] Vitaly[/*:m:3hfebtiv] Duduś[/*:m:3hfebtiv] Mr.Phillosophy[/*:m:3hfebtiv] Orwell[/*:m:3hfebtiv] FBL #2: Szak[/*:m:3hfebtiv] loqsh1[/*:m:3hfebtiv] PI3TR45[/*:m:3hfebtiv] Szakil[/*:m:3hfebtiv] Kily[/*:m:3hfebtiv] Rigel[/*:m:3hfebtiv] Viruz[/*:m:3hfebtiv] Qba[/*:m:3hfebtiv] Pitti_8[/*:m:3hfebtiv] Heronim[/*:m:3hfebtiv] FBL #3: Mich@lik[/*:m:3hfebtiv] Jazzmen[/*:m:3hfebtiv] Wachu_31[/*:m:3hfebtiv] bogans[/*:m:3hfebtiv] Links[/*:m:3hfebtiv] Andrew23[/*:m:3hfebtiv] Kfadrat[/*:m:3hfebtiv] Mazar[/*:m:3hfebtiv] Kraso[/*:m:3hfebtiv] Chicken[/*:m:3hfebtiv] FBL #4A: billypilgrim[/*:m:3hfebtiv] szogo[/*:m:3hfebtiv] artek[/*:m:3hfebtiv] hesu[/*:m:3hfebtiv] Jiwol[/*:m:3hfebtiv] Gimmie[/*:m:3hfebtiv] Zajmon[/*:m:3hfebtiv] Figrin[/*:m:3hfebtiv] Trepe Trepelli[/*:m:3hfebtiv] TilTMAN[/*:m:3hfebtiv] FBL #4B: Lucasso[/*:m:3hfebtiv] gutticpc[/*:m:3hfebtiv] cieglo[/*:m:3hfebtiv] Graboś[/*:m:3hfebtiv] wojtekk8[/*:m:3hfebtiv] Antek[/*:m:3hfebtiv] Wróbel[/*:m:3hfebtiv] 2k4[/*:m:3hfebtiv] JaBoOl[/*:m:3hfebtiv] .KB[/*:m:3hfebtiv] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Komisarzami w lidze FBL #4A jest Gimmie, zaś w FBL #4B Graboś. Szanownych Panów uprzejmie prosimy o rozkręcenie biznesu . Tak jak już wspominałem wcześniej do FBL #3 po sezonie wchodzą: zwycięzca FBL #4A, zwycięzca FBL #4B oraz wicemistrz który będzie miał lepszą liczbę punktów (czyli łącznie 3 osoby z tych 2 lig). Punktację pozostałych graczy z FBL #4A i FBL #4B rozpatrzymy łącznie po sezonie i na jej podstawie od nowego sezonu zamiast tych lig A i B będą tradycyjne FBL #4 i FBL #5. Także jest o co walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Komisarzami w lidze FBL #4A jest Gimmie, zaś w FBL #4B Graboś.gimmie to twardy zawodnik, we wszystkich ligach już chyba był. lubi wyzwania, więc za rok gra w FBL #5, taki powiew świeżości to jest to! a tak wracając do lig jeszcze, ponawiam tekst o publish. stro, do #1 wszyscy dołączyli? jak już zapełniliście limit to dajże panie publish i ja zobaczę, czy mogę oglądać sobie jedynkę, jak mogę to jesteśmy w domu i nikt nie będzie mi musiał przesyłać statystyk, bo zrobimy tak ze wszystkimi ligami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi