Lucc Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no to ja też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Jestem za dwoma ligami. Podział nie może być losowy. Jakby to było? Np jedna liga pierwszych 10 z zeszłego sezonu, a druga 10 nowych? nie za bardzo. Ligi muszą być, przynajmniej w teorii, jak najbardziej równe. Będzie musiało być jakoś tak: 20 osób wg kolejności draftu, tak jak stoi na początku i dobór na przemian 1, 3, 5..., a w drugiej 2, 4, 6. Ale to chyba oczywiste, nieprawdaż? Jeśli już robimy dwie równe ligi, to niech będą po 10 osób, tak jak wyższe ligi, żeby można było porównywać punkty w końcu! Jeśli już gramy w tak niskiej lidze, to przynajmniej żebyśmy mogli mieć radość z porównywania z najlepszymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 zgadzam sie z przedmowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Phillosophy Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 To skład pierwszej ligi zamkniety. W tym sezonie tez powalcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ok, faktycznie pomysl billy'ego dobry. mowilem o losowym, a tu wyszedl duzo ciekawszy. jest 8 do 1, jesli chodzi o glosowanie w sprawie podzialu lig, biorac pod uwage fakt ze ze "starego" fbl4 swoja gre potwierdzilo 15 osob mozna by je zakonczyc, ale wiadomo ze jeszzce dwie pozostale osoby sie odezwac(hesu i keyla), wiec czekamy jeszzce na jedna osobe i wtedy wiekszosc bedzie bezwzgledna i demokracja zwyciezy, czyli bedzie podzial lig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja jestem za większa liga , bo mam pierwszy numer ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 W mniejszej też będziesz miał pierwszy A z kolejnym numerem wyciągniesz nie Bibby'ego a G. Wallace'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Miałem się wypowiedzieć wcześniej, ale zabiegany ostatnio jestem. W międzyczasie Stro zdecydował i temat postawił jasno. Ja też bym się skłaniał ku temu, żeby FBL#4 podzielić na dwie podgrupy, ale i tak ostatnie zdanie należałoby do "oberkomisarza" :wink: Nie jestem uczestnikiem, mój głos nic tutaj nie znaczy, ale rzeczywiście gra w jednej dużej lidze, poza swoimi plusami ma też minus taki, że masa rolsów jest w użyciu, a z nimi to za duża jest loteria. A z waiverów nie ma co brać, bo tam już totalna kaszana zostaje przy tylu składach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Zapisy się zaczęły. Czekam na ligę do dołączenia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Potwierdzam udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja jestem za większa liga , bo mam pierwszy numer ;dA jesli dobrze pojdzie to nawet lige wyzej awansujesz (zalezyto od uczestnikow wyzszych lig, dokladnie 2 i 3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 W poprzednim sezonie zabrakło mi 5 fp do awansu , a do pierwszej trójki 70 fp (pozdro kwadrat i andrew ) , więc nie pogardziłbym awansem ;d . Szczerze powiedziawszy najbardziej optymalna liga według mnie to 12-15 osób , jest w czym szukać we free agentach i składy nie są aż tak bardzo słabe. Co ma być to będzie , ja i tak gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 w Commisioner Tools jest link 'Publish League'. po ustawieniu limitu we wszystkich ligach na 10 (12?) i wejściu wszystkich naszych zróbmy to i zobaczmy co się stanie. być może to jest to, o czym mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Czyli jedziemy z dwoma ligami? Jak będzie z umiejscowieniem poszczególnych drużyn? Czekam na namiary do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Zapisać się można? Jakiś link też by nie utrudnił mi życia Z góry dzięki za odpowiedź 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 O ile nie będzie jakiś wielkich sprzeciwów ligi FBL #4 będą podzielone kluczem parzyste do A, nieparzyste do B (lub vice versa, to mało istotne ). Lig jeszcze nie ma założonych dlatego, że nie wiadomo jaki będzie skład tych lig i tym samym spośród kogo będziemy wybierali komisarzy. Stay tuned. BTW: czemu komisze lig #2 i #3 się ociągają i nie pozakładali jeszcze lig? (większość uczestników u Was już jest, więc można działać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Kto jest komisarzem FBL#3? Pozatym u nas 1/2 składu a Heronim moze lada dzien awansuje do FBl2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Rozumiem, że czekamy do końca soboty przed podaniem ostatecznego składu lig? Mam sugestię - niech nie będzie tak jak w ubiegłym roku, kiedy pod nieobecność jednaj osoby któraś z lig (2? 3?) grała w 9-osobowym składzie. "Dziwna" liczba uczestników to może sobie być u nas (w sensie w 4), ale nie wyżej. Pozostaje kwestia - uratować spadkowicza czy promować następnego z niższej ligi. Ja bym był za pierwszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Zapisać się można? Jakiś link też by nie utrudnił mi życia Z góry dzięki za odpowiedź 8) Raczej, że można. Ale poczytaj sobie wątek, żeby się zorientować, co się dzieje, zanim poprosisz o jakieś linki. Co ciekawe - zakładając, że nikt więcej już nie potwierdzi uczestnictwa, to mamy akurat tylu nowych (9), żeby były dwie pełne 4. ligi po 10 uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Pozostaje kwestia - uratować spadkowicza czy promować następnego z niższej ligi. Ja bym był za pierwszym rozwiązaniem.Z tego co pamietam to jest wlasnie odrotnie i honorowani sa gracze z nizszych klig, a nie spadkowicze. Ps, do jutra jest termin zgloszenia ligi i dzielimy lige na zasadzie 1, 3, 5, 7 itd :?: To chyba bedzie najlepsza opcja, a i kolejnosc zgloszen decyduja o nowych uczestnikach czy moze staz na forum, bo to tez wazna sprawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi