Stromile Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Witam wszystkich po dłuuugiej (za długiej :wink: ) letniej przerwie. Nowy sezon już wkrótce czas więc rozpocząć kolejną, 7mą już (mam nadzieję, że szczęśliwą dla wszystkich ), edycję rozgrywek Fantasy Basketball na e-NBA :!: Dotychczasowych graczy proszę o potwierdzanie udziałów w tym temacie. Co do nowych graczy - na razie się zapisujcie tutaj, ale nie obiecuję wszystkim miejsc. Będziecie przyjmowani w miejsce tych, którzy zrezygnują/nie potwierdzą swojego udziału na czas (jeśli zbierze się pokaźna liczba chętnych, nie wykluczam możliwości utworzenia piątej ligi, ale ze względów organizacyjno-logistycznych wolałbym pozostać przy 4-rech). Decyduje kolejność zgłoszenia. Drafty ruszają na początku października zdaje się, także deadline na zgłoszenia niech będzie do 27 września (włącznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Oto jak wyglądają składy (i zarazem kolejność w nadchodzącym drafcie) wszystkich lig na dzień dzisiejszy: FBL #1: Spabloo[/*:m:sfi0fhby] Stromile[/*:m:sfi0fhby] Air_MJ[/*:m:sfi0fhby] Żółw[/*:m:sfi0fhby] Xeus[/*:m:sfi0fhby] Mar[/*:m:sfi0fhby] Vitaly[/*:m:sfi0fhby] Duduś[/*:m:sfi0fhby] Mr.Phillosophy[/*:m:sfi0fhby] Orwell[/*:m:sfi0fhby] FBL #2: Szak[/*:m:sfi0fhby] loqsh1[/*:m:sfi0fhby] PI3TR45[/*:m:sfi0fhby] Szakil[/*:m:sfi0fhby] Flash[/*:m:sfi0fhby] Kily[/*:m:sfi0fhby] Rigel[/*:m:sfi0fhby] Viruz[/*:m:sfi0fhby] Qba[/*:m:sfi0fhby] Pitti_8[/*:m:sfi0fhby] FBL #3: Heronim[/*:m:sfi0fhby] Mich@lik[/*:m:sfi0fhby] Jazzmen[/*:m:sfi0fhby] Wachu_31[/*:m:sfi0fhby] bogans[/*:m:sfi0fhby] Peter[/*:m:sfi0fhby] Links[/*:m:sfi0fhby] Zaplik[/*:m:sfi0fhby] Andrew23[/*:m:sfi0fhby] Kfadrat[/*:m:sfi0fhby] FBL #4: Mazar[/*:m:sfi0fhby] Kraso[/*:m:sfi0fhby] Chicken[/*:m:sfi0fhby] billypilgrim[/*:m:sfi0fhby] Lucasso[/*:m:sfi0fhby] szogo[/*:m:sfi0fhby] gutticpc[/*:m:sfi0fhby] artek[/*:m:sfi0fhby] cieglo[/*:m:sfi0fhby] hesu[/*:m:sfi0fhby] Graboś[/*:m:sfi0fhby] Jiwol[/*:m:sfi0fhby] wojtekk8[/*:m:sfi0fhby] Keyla[/*:m:sfi0fhby] Gimmie[/*:m:sfi0fhby] Antek[/*:m:sfi0fhby] Zajmon[/*:m:sfi0fhby] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 No to ja jako pierwszy potwierdzam swój udział również w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja jako pierwszy chciałbym się zgłosić do uczestnictwa o ile będą wolne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Potwierdzam swój udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Oczywiście gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Gram dalej, rzecz jasna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Potwierdzam również swój udział. Mam nadzieję , że w tym roku nie przegram walki o 3 miejsce kilkoma punktami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ja także jak będą wolne miejsca chciałbym się zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 potwierdzam, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Gram cały czas 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ja również potwierdzam. Za jakiś czas założę temat dla drugiej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Niestety w czwartej llidze, ale gram, ciekawy pick mam, oby tym roku wrocic do okregówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Potwierdzam gotowość na drugą ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 a jak juz jestem na kompie, i w tym temacie, to co sadzicie o llidze typu fbx naa forum e-nba.pl? wiecej szczegolow na e-b forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zamierzam dalej realizować cel powrotu do FBL1:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 gram i wspieram statystykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi