cvbe Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 14 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Wrzuci ktoś tabelkę? Moi ostatnio zaczęli ładnie naparzac i się zastanawiam czy robić jakiś atak po podium. @barcalover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 A co u nas? Waiverów nie można ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 No u nas z tego co widzę pobieranie i zwalnianie graczy było cały czas aktywne, więc nie widzę sensu tego zmieniać. Dla spóźnialskich dam jeszcze czas do środy do 23.59 na przeddraftowe zmiany w składach i wtedy zamknę możliwość zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Panowie, dzisiaj ostatnia szansa na roszady w składach - rynek był co prawda cały czas otwarty, więc kto chciał to te zmiany zrobił, ale tak tylko przypominam że z tym co będziecie mieli w składzie przystąpicie do wyliczeń draftowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 37 minut temu, cvbe napisał: Panowie, dzisiaj ostatnia szansa na roszady w składach - rynek był co prawda cały czas otwarty, więc kto chciał to te zmiany zrobił, ale tak tylko przypominam że z tym co będziecie mieli w składzie przystąpicie do wyliczeń draftowych Ja nie mam możliwości dodania gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 10 minut temu, Tecu napisał: Ja nie mam możliwości dodania gracza. O, faktycznie, ja też już nie mam a jeszcze przedwczoraj miałem. To widocznie Yahoo załatwiło temat za nas i zablokowało samo już Wobec tego sezon uważam za zakończony i na wszelki wypadek zablokowałem dodatkowo możliwość pobierania graczy/wymian na yahoo, żeby nie było tak że ktoś trafi na odblokowane a ktoś nie - teraz wszyscy mieli równe szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Hehe dzisiaj sobie przypomniałem a tu taki zonk jeden dzień za późno :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 @cvbe Dlaczego wciąż mam Baynesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 14 minut temu, Tecu napisał: @cvbe Dlaczego wciąż mam Baynesa? Na forum czy na yahoo? Na forum nie aktualizowałem składów już ze 3 miesiące więc spokojnie - będą dobre przed ustalaniem kolejności draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 10 minut temu, cvbe napisał: Na forum czy na yahoo? Na forum nie aktualizowałem składów już ze 3 miesiące więc spokojnie - będą dobre przed ustalaniem kolejności draftu Na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Na yahoo Nie mam pojęcia, ale ja patrzę tylko na przeprowadzone transakcje, więc nie będzie to miało znaczenia - najwyżej przed kolejnym sezonem zrzucę go ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Btw, dlaczego zamknęliśmy pobrania już teraz ? W sensie skoro sezon ma być dograny w jakiejś tam części dlaczego nie możemy sobie poklikać w tym czasie ? Serio pytam, nie śledziłem forum, NBA nie grało i byłem trochę posrany Covidem. Chodzi mi o to ze normalnie większość ludzi pewnie miała wyjebane na NBA i fbx w czasie kiedy można było pobierać. Ot taki głos ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 2 minuty temu, evitacre napisał: Btw, dlaczego zamknęliśmy pobrania już teraz ? W sensie skoro sezon ma być dograny w jakiejś tam części dlaczego nie możemy sobie poklikać w tym czasie ? Serio pytam, nie śledziłem forum, NBA nie grało i byłem trochę posrany Covidem. Chodzi mi o to ze normalnie większość ludzi pewnie miała wyjebane na NBA i fbx w czasie kiedy można było pobierać. Ot taki głos ludu Było cały czas otwarte. Teraz yahoo zamknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 10 minut temu, Krzemo napisał: Było cały czas otwarte. Teraz yahoo zamknęło. Dzięki, czyli to taki odgórny ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 51 minut temu, evitacre napisał: Btw, dlaczego zamknęliśmy pobrania już teraz ? W sensie skoro sezon ma być dograny w jakiejś tam części dlaczego nie możemy sobie poklikać w tym czasie ? Serio pytam, nie śledziłem forum, NBA nie grało i byłem trochę posrany Covidem. Chodzi mi o to ze normalnie większość ludzi pewnie miała wyjebane na NBA i fbx w czasie kiedy można było pobierać. Ot taki głos ludu Też miałem wyjebane i też przegapiłem, nawet jako "komisz" więc luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: Też miałem wyjebane i też przegapiłem, nawet jako "komisz" więc luz Nie no spoko, coś bym sobie pobrał po prostu, tak dla sportu i zdrowotności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, cvbe napisał: Też miałem wyjebane i też przegapiłem, nawet jako "komisz" więc luz Jest szansa jakoś niedługo kolejność draftu i składy? Wiem, że się nie spieszy, ale wstępnie liczyłem i mam całkiem fajne picki Jeżeli oczywiście się nie pomyliłem Edytowane 7 Lipca 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1 godzinę temu, Tecu napisał: Jest szansa jakoś niedługo kolejność draftu i składy? Wiem, że się nie spieszy, ale wstępnie liczyłem i mam całkiem fajne picki Jeżeli oczywiście się nie pomyliłem No szczerze to odkładam forum jak tylko mogę bo i to i beGM i atf ale postaram się jak najszybciej podliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 4 minuty temu, cvbe napisał: No szczerze to odkładam forum jak tylko mogę bo i to i beGM i atf ale postaram się jak najszybciej podliczyć Spokojnie, tak pytam kontrolnie Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 W dniu 7.07.2020 o 22:01, cvbe napisał: No szczerze to odkładam forum jak tylko mogę bo i to i beGM i atf ale postaram się jak najszybciej podliczyć Nie spieszy się, po prostu fajnie gdyby było na tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi