RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Sexton trochę śmierdzi, ale liczę ze nie skończy jak Mudiaye tej ligi tylko bedzie legit scorerem. No i na ten moment wole prince co robi 40 a wazy 32 niż hielda co wazy 46 i tez robi 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 7 godzin temu, cvbe napisał: Poszła mała wymiana z Ronniem na yahoo. Hield i Reddish za Sextona i Prince'a. Jeśli chodzi o aktualną formę i produkcję to oczywiście to przegrywam, ale przyszłościowo core Shai-Hield-Zion-Siakam-Ayton wygląda jeszcze lepiej. Dodatkowo Reddish, w którego wierzę a mogę sobie pozwolić na poczekanie na niego. W drugą stronę perełka tego sezonu - Prince, który gra świetnie, ale już lepiej chyba nie będzie i może ta forma spaść, więc liczyłem na sell high i Sexton, który co prawda nadal młody i utalentowany, ale nie zapowiada się, żeby miał ochotę na włączenie się w innych statystykach niż punkty. Trade chyba win-win - każdy ma to co chciał Pewnie każdy ma czego chciał, ale ewidentnie to Ty wygrałeś zdecydowanie ten trade i dobrze to wiesz Dostajesz najlepszego gracza w tym dealu i najbardziej perspektywicznego za Sextona, który wg mnie nie sprawdzi się w tej lidze i za chimerycznego Princa, który może pogra w tym sezonie ponad swoją pensję, ale to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 6 minut temu, Tecu napisał: Pewnie każdy ma czego chciał, ale ewidentnie to Ty wygrałeś zdecydowanie ten trade i dobrze to wiesz Dostajesz najlepszego gracza w tym dealu i najbardziej perspektywicznego za Sextona, który wg mnie nie sprawdzi się w tej lidze i za chimerycznego Princa, który może pogra w tym sezonie ponad swoją pensję, ale to wszystko. Taaa, już parę trade'ów tak "wygrałem" a w każdej lidze szoruję dno póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Sexton trochę śmierdzi, ale liczę ze nie skończy jak Mudiaye tej ligi tylko bedzie legit scorerem. No i na ten moment wole prince co robi 40 a wazy 32 niż hielda co wazy 46 i tez robi 40. Ronni po bardzo dobrej wymianie Klay za Morisa kolejny świetny deal 12 minut temu, cvbe napisał: Taaa, już parę trade'ów tak "wygrałem" a w każdej lidze szoruję dno póki co Na dzis strategie masz inna niż wygrywanie - szkoda ze ten Cousins nie wypalił. Ale progres widać i ze śmieciowych zespołów robisz potencjalnych kandydatów do walki w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) 8 godzin temu, cvbe napisał: Poszła mała wymiana z Ronniem na yahoo. Hield i Reddish za Sextona i Prince'a. Jeśli chodzi o aktualną formę i produkcję to oczywiście to przegrywam, ale przyszłościowo core Shai-Hield-Zion-Siakam-Ayton wygląda jeszcze lepiej. Dodatkowo Reddish, w którego wierzę a mogę sobie pozwolić na poczekanie na niego. W drugą stronę perełka tego sezonu - Prince, który gra świetnie, ale już lepiej chyba nie będzie i może ta forma spaść, więc liczyłem na sell high i Sexton, który co prawda nadal młody i utalentowany, ale nie zapowiada się, żeby miał ochotę na włączenie się w innych statystykach niż punkty. Trade chyba win-win - każdy ma to co chciał Uważajcie, bo to taki deal, że spokojnie ktoś zaraz veto postawi. Edytowane 6 Listopada 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Klay to nie jest żaden wymiatacz w tym formacie, 40-45 i tyle, TymbardZiej po ACL nie zacznie pizgac po 8reb i 5 ast... Hield to samo, to co grał w zeszłym sezonie to jego sufit. Prince nie wiadomo co za rok przy Durancie ale mnie interesuje ten sezon bo z trzonem Butler Love Paul i Holiday nie ma na co czekać. w tym sezonie chcę podium i jak Butler, Paul i Love będą w miarę zdrowi to widzę szansę, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ale ocb z Klayem ? To ja go sprzedałem i nie Ronniemu. I ten trade się broni. Morris robi +40 fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Morrisa i Bagleya to ty dostales ja Jrue i Bacona, ja tez nie wiem o co chodzi, chyba wcześniej tez miałem klaya i go wydałem za morrisa ale nie pamietam już. Tak czy siak połamany na cały sezon gość na 45 za zdrowe 35-40 to chyba normalny deal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 13 godzin temu, barcalover napisał: To przed wypadnięciem szedł za ile? 70+? 22 latek robiący 55fppg. No jakbym miał przyjmować kogoś w wieku 30+, to raczej 70 byłoby adekwatne l Dawaj tabelkę lepiej, bo nie wiem czy iść w Win-Now czy czekać aż koks wróci do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Szukam jak najwięcej produkcji. Wysyłajcie propsy bo chcę wygrać w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Szukam jak najwięcej produkcji. Wysyłajcie propsy bo chcę wygrać w tym roku To zapełnij te wolne sloty i pisz do mnie,może coś pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: To zapełnij te wolne sloty i pisz do mnie,może coś pomyślimy Majster zrob szybki update składu żebym wiedział już jakiego fa mogę sobie dobrać za uwolnione salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Majster zrob szybki update składu żebym wiedział już jakiego fa mogę sobie dobrać za uwolnione salary Właśnie za dużo się tam nie uwolniło chyba (byłem pewien, że Hield to >50 a on bieda 45). Dzisiaj nie uaktualnię ale później Ci mogę napisać ile masz Leniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 No już se policzyłem 66,25 - 63,6 czyli raptem 2,65 zyskałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 jestem dość niecierpliwy więc pewnie przereagowuję i potem potem będę żałować ale JJJ mnie wkurwia (z takim skillsetem grać póki co taki shitset)i jest do wzięcia w komplecie z drugim juniorem DS (ja tam w niego nadal wierzę i on jeszcze niejednego zadziwi w tym sezonie) lub Dannym Greenem - coś muszę dorzucić żeby salary grało a FA mam jeszcze ze 2 tyg zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Wczorajsza tabelka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 3 godziny temu, goozman napisał: jestem dość niecierpliwy więc pewnie przereagowuję i potem potem będę żałować ale JJJ mnie wkurwia (z takim skillsetem grać póki co taki shitset)i jest do wzięcia w komplecie z drugim juniorem DS (ja tam w niego nadal wierzę i on jeszcze niejednego zadziwi w tym sezonie) lub Dannym Greenem - coś muszę dorzucić żeby salary grało a FA mam jeszcze ze 2 tyg zablokowane Zostaw go sobie, on będzie siepał 55 lekko zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Zion, Ayton, Looney, wróćcie Btw ostatni moment żeby wyciągnąć Looneya bo jak wróci i będzie w tym składzie g-league Warriors robił po 50 fp to już zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Lyles do oddania za 15$, kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi