kolek23 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Galloway i Bertans out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ja za Kuzyna dostałem boskiego Gorana a on CHYBA jeszcze nie jest FA, więc może coś Bulek wyciśnie, ale ostrzegam że wymaga to dużej gimnastyki w PMkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) @cvbe ja na sznurku nie mogę sprzedać dużo młodszego, zdrowego i będącego w S5 Memphis Andersona, to gdzie tu o Kuzynie. Powiem szczerze, kontuzja jest problemem ale jego salary na teraz i za rok jeszcze większym. A na FA będą ciekawe kąski więc może być tak że zrzucę Kuzyna, tyle tylko, że nie wiem kiedy, więc jeśli ktoś by go przygarnął, ale liczy na waivers, to nie wiem czy on już teraz się tam znajdzie Edytowane 10 Września 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Szybki trejd. Cousins wędruje do Tizza. Millsap do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz słabo jak Tizz nie potwierdzi bo jakoś z rozpędu już uaktualniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Powinien potwierdzić A czy grubo? Taka wartość Cousinsa -65 sc teraz, 52,70 w next season. Też dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 59 minut temu, bulek napisał: Szybki trejd. Cousins wędruje do Tizza. Millsap do mnie. agree. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 godziny temu, bulek napisał: @cvbe ja na sznurku nie mogę sprzedać dużo młodszego, zdrowego i będącego w S5 Memphis Andersona, to gdzie tu o Kuzynie. Powiem szczerze, kontuzja jest problemem ale jego salary na teraz i za rok jeszcze większym. A na FA będą ciekawe kąski więc może być tak że zrzucę Kuzyna, tyle tylko, że nie wiem kiedy, więc jeśli ktoś by go przygarnął, ale liczy na waivers, to nie wiem czy on już teraz się tam znajdzie To po co chcesz sprzedawać takiego zawodnika ? Zwłaszcza, że nie ma dużego salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 minuty temu, mac napisał: To po co chcesz sprzedawać takiego zawodnika ? Zwłaszcza, że nie ma dużego salary. Nie grasz, więc nie wiesz Muszę zejsc z SC, a on jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 6 minut temu, bulek napisał: Nie grasz, więc nie wiesz Muszę zejsc z SC, a on jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem. Mimo że ni gram w tej lidze, to gram w róznych innych. Według mnie, jedyne rozsądne rozwiązanie oznacza, że nie chcesz go w porównaniu do innych swoich graczy i masz zdziwienie, że pozostali także go nie chcą w porównaniu do innych swoich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 18 minut temu, mac napisał: Według mnie, jedyne rozsądne rozwiązanie oznacza, że nie chcesz go w porównaniu do innych swoich graczy i masz zdziwienie, że pozostali także go nie chcą w porównaniu do innych swoich graczy. Więc widzisz, rynek weryfikuje wartość zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Zrzucam Finney Smith i Gaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 11 minut temu, bulek napisał: Więc widzisz, rynek weryfikuje wartość zawodnika. W Jego wypadku myślę głównym powodem jest spora ilość młodych i perspektywicznych zawodników w MEM i nie wiadomo, który ile dostanie minut. Finney Smith na FA u Was. to dopiero się porobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Spellman za Lopeza wymiana z Goozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 1 minutę temu, bulek napisał: Spellman za Lopeza wymiana z Goozem true, jeszcze bedzieta się o niego bić, w sensie Lopeza, w trakcie sezonu co poniektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 czy są tu jacyś fani GSW? dwie nowe szczelby, Burks i Spellman do wzięcia razem lub osobno za kogoś minimalnie tańszego, pick trudniejsi, ale nadal do wyciągnięcia rownież dwaj synowie swoich ojców - Larry Nance i Dennis Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 T. Prince na sprzedaż. Za przyszłoroczny pick, kasę z waiverow lub kogoś ciekawego z niższym salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Godzinę temu, goozman napisał: ...Burks i Spellman do wzięcia razem lub osobno za kogoś minimalnie tańszego, pick Nagroda imienia @Tecu za off season 2019 wędruje do @goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 kiedy sa waivers u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi