Szulim Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Deal z GSW do gsw: Kanter + Bryant + pick2020 philla do philla: WCS + Lamb + pick2020 gsw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 9 minut temu, Szulim napisał: Deal z GSW do gsw: Kanter + Bryant + pick2020 philla do philla: WCS + Lamb + pick2020 gsw potwierdzam dodatkowo na nowe nabytki wysłucham ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Trade: do Cavs: Adams + pick GSW 2020 do Sixers: Bojan + Giles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Warren, Portis, Gallo i Fournier do oddania za młodych lub picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Jestem gotowy rozstać się ze swoim pickiem - dostanę coś ciekawego ? —————————————————————— @cvbe możesz użyć swojej władzy semi commisha i porazić ludzi błyskawicą żeby dawali numer wyboru przed nazwiskiem gracza ? Thx!:) Edytowane 5 Września 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 21 minut temu, evitacre napisał: Jestem gotowy rozstać się ze swoim pickiem - dostanę coś ciekawego ? —————————————————————— @cvbe możesz użyć swojej władzy semi commisha i porazić ludzi błyskawicą żeby dawali numer wyboru przed nazwiskiem gracza ? Thx!:) Próba została podjęta ale nie spodziewałbym się szalonych rezultatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 @El-Maniaque wyczyść proszę skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 I tak c***a dostaniesz a nie odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 No El-Maniaque nie należy do najaktywniejszych użytkowników. Jak się nie obudzi to trzeba będzie znaleźć zastępstwo bo bez sensu trzymać pół-martwą drużynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 W dniu 25.04.2019 o 18:49, cvbe napisał: Orlando Magic - Krzemo 1 James Harden 30 81,9 2 Jrue Holiday 29 61,6 3 Khris Middleton 28 47,05 4 Lou Williams 33 43,7 5 JaVale McGee 31 41,2 6 Noah Vonleh 24 34,6 7 Tyler Johnson 27 30,55 8 Kentavious Caldwell-Pope 26 27,4 9 Frank Kaminsky 26 22,25 10 Dwayne Bacon 24 17,75 11 Devonte Graham 24 16,25 12 [wirtualny gracz] 15 13 [wirtualny gracz] 15 U mnie wszystko do ruszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 gdyby ktoś nie wiedział kogo wybierać w drafcie - pamiętajcie - Brook Lopez czeka, niecierpliwie przebierając rączkami w majtach, dziwiąc się, że nikt nie chce jego pewnych 35-40 FP/G za 15FP również nowemu SG GSW Alecowi Burksowi burczy coś w brzuszku - "przecie jestem lepszy od tych pozostałych w drafcie leszczy i wyrobię na bank więcej niż moje 25 FP salary" Ivan Groźny Rabb rabuje swoim skillsetem Wasze serca ale też wstydzicie się po niego zgłosić - nie lękajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 2 godziny temu, goozman napisał: Ivan Groźny Rabb rabuje swoim skillsetem Wasze serca ale też wstydzicie się po niego zgłosić - nie lękajcie się! Nie no bez kitu z tym filtrem na forum trzeba coś zrobić! Rozumiem że właśnie gramy z Rosją, są emocje, adrenalina. Przypominam że FPP zdobyte przez zawodnika w 3 lidze chińskiej się nie liczą w naszej zabawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Panowie przepraszam. Wyczyściłem skrzynkę prywatnych wiadomości i mam pustą tak więc możecie ponawiać oferty bo poza jedną ostatnią chyba nic wcześniej do mnie nie dotarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Godzinę temu, El-Maniaque napisał: Panowie przepraszam. Wyczyściłem skrzynkę prywatnych wiadomości i mam pustą tak więc możecie ponawiać oferty bo poza jedną ostatnią chyba nic wcześniej do mnie nie dotarło. To pewnie ta Matka oferta jako jedyna dotarła 🥳 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Oferta dla cierpliwych. Sprzedam Oladipo komuś kto chciałby na niego poczekać. MOja miłość do niego się skończyła przez te kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 11 godzin temu, TryczekSzukarek napisał: To pewnie ta Matka oferta jako jedyna dotarła 🥳 Kilka sezonów, dwie ligi, dziesiątki wysłanych zapytań i ofert zarówno na PW jak i na lidze Y! - odpowiedzi można policzyć na palcach jednej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) 46 minut temu, matek napisał: Kilka sezonów, dwie ligi, dziesiątki wysłanych zapytań i ofert zarówno na PW jak i na lidze Y! - odpowiedzi można policzyć na palcach jednej ręki. No już nie płacz. Poprawię się. Obiecuję Edytowane 7 Września 2019 przez El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Gdyby ktoś nie wiedział co zrobić z pickiem to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi