buła Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) potwierdzam, żegnam lebrona ze smutkiem ale nadszedł czas mam jeden wolny spot w składzie więc powinno być ok bez wyrzucania nikogo, ewentualnie do wyrzucenia wallace tyrone Edytowane 8 Listopada 2019 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Lubię jak coś się dzieje, fajne tradey chłopaki, widac, że sporo z Nas idzie allin. Jak coś to przypominam dla tankerow, że mam Jaretta Allena, Hamidou Diallo, Dobre DiVinzenzo, pick 2020, a także przy meeega ofercie Nikolę Jokicia, ale tego ostatniego oddam tylko za coś , co mi da baaardzo realne szanse walkę o majstra. Skrzynia pusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: czas się pomodlic o zdrowie kevina love, evitacre, przybywam !! good deal! dajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 1 godzinę temu, buła napisał: potwierdzam, żegnam lebrona ze smutkiem ale nadszedł czas mam jeden wolny spot w składzie więc powinno być ok bez wyrzucania nikogo, ewentualnie do wyrzucenia wallace tyrone Ulalal pik Atlanty nabiera wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Boję się tylko ze troszkę za wczesnie za spust pociagnalem bo i love może się połamać i inni mogą teraz odpowiedzieć ruchami, a ja się troszkę wyprztykalem z assetow, ale dwa lata tankowania mi wyczerpały cierpliwość, jak się bawić to się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Panie i Panowie jest blockbuster. Trzeba wykorzystać dobra forme. Wypłukuje się ze wszystkich assetow i ide vabank, a buła idzie w rebuild. Do buły : Caris LeVert RJ Barrett Rajon Rondo Jalen Brunson Do mnie: Lebron James Bojan Bogdanovic Frank Ntikilina czas się pomodlic o zdrowie kevina love, evitacre, przybywam !! Znając Was obu chłopaki to to nie przechodzi przez salary (ale trade super) Edytowane 8 Listopada 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) 7 minut temu, cvbe napisał: Znając Was obu chłopaki to to nie przechodzi przez salary (ale trade super) Przechodzi, zrzuciłem McGee za harrisa i miałem 15,5 więcej do wzięcia uwzgledniajac tez trade z sylvinho Edytowane 8 Listopada 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Sallary u Was się zgadza.... za to piotreksuper dostaje bana na miesiąc. Na pierwszej stronie aktualne składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 buła bana dostal i zaczal szalec na rynku , ciekawe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Ciekawe jak skład węgla i papy na top 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 dla formalności była wymiana pomiędzy mną i tryczkiem cody zeller <-> kevin knox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Jakaś tabelka coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 40 minut temu, buła napisał: dla formalności była wymiana pomiędzy mną i tryczkiem cody zeller <-> kevin knox Juz nawet poszła na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Jakaś tabelka coś ? Proszę bardzo: 1. Evitacre, średnia 48,25. Następnie, przerwa , metr mułu, wodorosty Potem chooj dupa i kamieni kupa 2. Grupa pościgowa. Evi wygra za równo mvp (mistrza) jak i mipa (największy steal- Graham). O nagrodę za trade dekady i pozyskanie Luki Doncica za Joe Inglesa oraz Kentaviousa Caldwell Pope'a nie musi się martwić przez najbliższe lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 W dniu 11.11.2019 o 21:07, RonnieArtestics napisał: Jakaś tabelka coś ? Ochotnik do robienia tabelek wystąp! W przeciwnym razie sam wytypuję "chętnego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 20 minut temu, t_omko napisał: Ochotnik do robienia tabelek wystąp! W przeciwnym razie sam wytypuję "chętnego" Antek się widzę zgłaszał przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Top 3-5 pick na sprzedarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 9 minut temu, mac napisał: Top 3-5 pick na sprzedarz Czyli czyj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 4 minuty temu, cvbe napisał: Czyli czyj? Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 28 minut temu, mac napisał: Pels Planujesz sprzedaż Kawhi, PG lub Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi