TryczekSzukarek Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Przygarnę grajka z literką C w zamian mam do sprzedania: garlanda, knot, pik Phoenix, Cavaliers, Bobkow i Atlanty Oczekuje grajka pokroju +50 mile widziany wiek poniżej 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 tankuje, wiadomo czego oczekuje. Poza Zionem wszyscy do zgarnięcia. 1 Al Horford 2 Thaddeus Young 3 Dwight Howard 4 Zion Williamson 5 Dennis Schroeder 6 Reggie Jackson 7 Evan Fournier 8 Harrison Barnes 9 Nemanja Bjelica 10 Cedi Osman 11 Ish Smith 12 Jarrett Culver 13 Shabaz Napier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Oddam Kevina Love, którego salary wynosi 44 a robi ponad 65 fp oraz Lou Williamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Buła dostaje miesięcznego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trading block: Derrick Favors 28 40,80 -> robi 27,7 - wiadomo że to ogarnie jako jedyny porządny wysoki NOP Goran Dragic 33 35,90 -> 36 - contract year, będzie grał nawet z mikrourazami i będzie grał na maxa o ostatni wysoki kontrakt Jevon Carter 24 15,00 -> 20,7 - rotacja w Suns nie zachęca, ja bym go na Waszym miejscu nie brał Kevin Porter Jr. 19 15,00 -> 13,6 - z każdym meczem wygląda coraz lepiej a w Cavs przecież nie będą do końca sezonu rzeźbić jakimś Clarksonem. Jeszcze będzie stukał 25 luźno Lonnie Walker 21 15,00 -> 3,1 potencjał na 35 nawet teraz ale idź pan w c*** z tym graniem młodych u Popa Picki: New York Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Do sylvinho: willie cauley-stein Mo bamba landry shamet moj pick 2020 do mnie Kevin Love jalen brunson @Sylvinho. jak love nie zagra 60 meczy w sezonie to stawiasz mi 0,7. Edytowane 5 Listopada 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Do sylvinho: willie cauley-stein Mo bamba landry shamet moj pick 2020 do mnie Kevin Love jalen brunson @Sylvinho. jak love nie zagra 60 meczy w sezonie to stawiasz mi 0,7. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Love poszedł za dobry syf. Draymond+Huerter do wzięcia za zdrowego mocnego gościa, zapraszam tankujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Jest wymiana Do clevland Aaron Gordon Do atlanty Draymond Green Matek potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Potwierdzam, chociaż moim zdaniem w sezonie nie ma co ogłaszać na forum, jeśli nie lecą dodatkowo jakieś picki :) na yahoo trade przyklepany. Proszę o zatwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 6 godzin temu, matek napisał: Potwierdzam, chociaż moim zdaniem w sezonie nie ma co ogłaszać na forum, jeśli nie lecą dodatkowo jakieś picki na yahoo trade przyklepany. Proszę o zatwierdzenie. Myślę, że jest, bo straciłem 45 sekund o 5.14 na napisanie tego posta, zawsze jakiś ruch w interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) @Tecu wyczyść skrzynkę. Edytowane 7 Listopada 2019 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Teraz, TryczekSzukarek napisał: Tecu wyczyść skrzynkę. Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Teraz, evitacre napisał: Już Kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Teraz, TryczekSzukarek napisał: Kto wie Będę pośredniczył, jestem w tym dobry. Dodaj mnie też to propsa jak będziesz słał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 16 minut temu, TryczekSzukarek napisał: @Tecu wyczyść skrzynkę. Już. Mamy chyba otwarty temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Panowie wystawiam kolejnych z potencjałem na sprzedaż : delon Wright 31 coś tam, robi 35 caris levert 34 coś tam, robi 38 interesuje mnie wiadomo ...ktoś, kto waży mniej niż napierdala, a za leverta zadnego starucha nie wezmę Lecę na fali z barrettem po 40 min na mecz, ale za jakieś 60fp na ten sezon tez go oddam może UWAGA: MOGĘ PRZYJĄĆ DO 15,5 SALARY WIECEJ a jak będzie trza to i Rondo zrzucę. Edytowane 7 Listopada 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 W dniu 30.10.2019 o 17:42, matek napisał: O k****, warto było wyrzucić Barnesa, żeby zobaczyć jak ktoś wylewa na niego 78 dolców dzięki, warto było wydać te 78 dolców. Obecnie średnia 40,75, a ostatnie kilka meczy+50. Zapraszam walczących po Horforda, marnuje się u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Panowie wystawiam kolejnych z potencjałem na sprzedaż : delon Wright 31 coś tam, robi 35 caris levert 34 coś tam, robi 38 interesuje mnie wiadomo ...ktoś, kto waży mniej niż napierdala, a za leverta zadnego starucha nie wezmę Lecę na fali z barrettem po 40 min na mecz, ale za jakieś 60fp na ten sezon tez go oddam może UWAGA: MOGĘ PRZYJĄĆ DO 15,5 SALARY WIECEJ a jak będzie trza to i Rondo zrzucę. wyczyść skrzynkę i od razu napisz co chcesz za leverta i barreta Edytowane 7 Listopada 2019 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Panie i Panowie jest blockbuster. Trzeba wykorzystać dobra forme. Wypłukuje się ze wszystkich assetow i ide vabank, a buła idzie w rebuild. Do buły : Caris LeVert RJ Barrett Rajon Rondo Jalen Brunson Do mnie: Lebron James Bojan Bogdanovic Frank Ntikilina czas się pomodlic o zdrowie kevina love, evitacre, przybywam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi