t_omko Opublikowano 20 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Galaxy... to nasz ligowy żart. Składy wklepane, możecie sobie przeglądać zawodników. Sezon wystartuje za ok 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Galaxy to historia tej ligi, jeden z najlepszych zespołów w przekroju wielu lat. Jakbyśmy zmienili nazwę to byłby lament jak po stracie SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 na to się nie da wręcz patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Rondae Hollis-Jefferson z Bostonu do Houston za 10$ @t_omko I zwalniam Makera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 11 godzin temu, Alonzo napisał: Rondae Hollis-Jefferson z Bostonu do Houston za 10$ @t_omko I zwalniam Makera Potwierdzam, na FA ląduje Josh Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 starujemy z fa kiedy , ten weekend? pre na dobre rusza 4.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Hrycaniuk będzie na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Panowie, czyli kiedy oficjalnie można zgłaszać się po fasów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W sobotę wciskam begin season czyli od około południa będzie można ustawiać się po wolnych agentów.... a po trzech dniach przekonamy się komu kogo udało się upolować i rozpoczynamy sezon. Przypominam, że pobieranie zawodników odbywa się na zasadzie obstawiania kasy waiverowej na konkretnego grajka. Drużyna w żadnym momencie waiverowej karuzeli nie może przekroczyć progu 460 (sytuacja w której z waiverem #1 będzie ktoś miał 460,5 a waiver #2 obniży wartość drużyny do np. 455 jest także zabroniona) i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników, ban na miesiąc a kasa wykorzystana na pobranie kolesia nie zostanie zwrócona:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 (edytowane) Panowie będziemy się wymieniać z Tryczkiem: Oddaję: Durant, Gay, Herro + 40$ Dostaję: Aaron Gordon, Otto Porter jr i Sarić Tryczek potwierdzi żegnam się po 12 latach z KD, u mnie grał najdłużej ze wszystkich swoich drużyn, mam go od draftu, wziąłem go z 1 co było przedmiotem ogólnej beki bo wiadomo, że Oden to kozak i został drugim Billem Russellem. Edytowane 25 Września 2019 przez buła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Pickiem 2021 nie możesz handlować, więc skasujcie to z tej wymiany, bo takowa nie może przejść. A co zrobicie za rok z tym pickiem to Wasza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 5 godzin temu, buła napisał: Panowie będziemy się wymieniać z Tryczkiem: Oddaję: Durant, Gay, Herro + pick 2021 jak będzie na to czas + 40$ Dostaję: Aaron Gordon, Otto Porter jr i Sarić Tryczek potwierdzi żegnam się po 12 latach z KD, u mnie grał najdłużej ze wszystkich swoich drużyn, mam go od draftu, wziąłem go z 1 co było przedmiotem ogólnej beki bo wiadomo, że Oden to kozak i został drugim Billem Russellem. Potwierdzam gey leci na fa Edytowane 25 Września 2019 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Trade: Do Nowego Jorku: syn marnotrawny Terry Rozier Do Phoenix: Darius Garland, 30$ waivers @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Btw. zrzucam Sterlinga Browna, pozwolę Wam wydać na niego swoje $. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 7 godzin temu, Tecu napisał: Pickiem 2021 nie możesz handlować, więc skasujcie to z tej wymiany, bo takowa nie może przejść. A co zrobicie za rok z tym pickiem to Wasza sprawa. Napisałem, że jak przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, buła napisał: Napisałem, że jak przyjdzie czas Imo teraz to jest grubszy problem - bo „jak przyjdzie czas” to t_omko powinien to zablokować, bo dotyczy wymiany i picku którego nie możesz wymienić Gdybys to dogadał na pm i później klepnął pewnie by łatwiej przeszło Przecież ja tez mogę teraz dealowac pickami na 2 i 3 lata do przodu i napisać jak przyjdzie czas. Edytowane 25 Września 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @TryczekSzukarek i @buła wymiana do poprawy o pick 2021 jak będzie na to czas Jest zakaz tego typu ustaleń i jesteście na cenzurowanym. Dogadajcie wymianę jeżeli chcecie ale teraz wiedząc co knuliście.... dostaniecie po transakcji dwuletniego bana na wymiany między sobą oraz dodatkowo będę wyjątkowo skrupulatnie sprawdzał czy do wyrównania trejdu nie dojdzie z wykorzystaniem osób trzecich:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Elfrid Payton Kelly Olynyk Keita Bates Diop Mogą być do wzięcia - dwaj ostatni możliwe, że nawet za $ lub picki 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 zmieniłem trejd, ale to jest bez sensu co piszecie, skoro i tak będę miał ten pick do dyspozycji? to jest ewentualnie ryzyko Tryczka, że ja np. za rok skończę grę, ktoś przejmie mój team i nowy właściciel powie że nie oddaje żadnego picku 2021, bo to nie były jego ustalenia dlaczego to ma być robione potajemnie? skoro i tak takie wymiany się dzieją to dlaczego nie można o nich pisać? TO JEST WYŁĄCZNIE RYZYKO KUPUJĄCEGO PICK na jakiej podstawie mamy bana na 2 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi