cvbe Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) No dobra, w naszej lidze też trzeba podjąc temat deklaracji na przyszły sezon: Philadelphia 76ers - Szulim Minnesota Timberwolves - Bulek New York Knicks - Matek Orlando Magic - Krzemo Toronto Raptors - kolek23 Chicago Bulls - Benon Oklahoma City Thunder - Barcalover Cleveland Cavaliers - Ledley Milwaukee Bucks - Tizz Golden State Warriors - Tryczekszukarek Atlanta Hawks - El-Maniaque San Antonio Spurs - Cvbe Houston Rockets - Goozman Denver Nuggets - Evitecre Dallas Mavericks - Obi Portland Trail Blazers - Vic Miami Heat - Sylvinho Sacramento Kings - Falcao Los Angeles Lakers - Muslii Phoenix Suns - Qooniu Lista rezerwowa: 1. Tecu 2. RonnieArtestics Edytowane 3 Maja 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Dzięki za ogarnianie sprawy, cvbe. Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 gram (tymczasowo moje konto padło - Vic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Napiszę szczerze - format mnie nie do końca jara - jeśli znajdzie się ktoś porządnie zainteresowany przejęciem Suns to zdecyduję się oddać Gmowanie . Jeśli nie - prowadzę PHX dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jako ze i Suns i Oklahoma mają fajne składy zeby o coś powalczyć, a ja w fbx3 mam jeszcze chyba z dwa lata tankowania, to mogę zagrać jak coś.. Jesli pojawi się ktoś kto nie gra w żadnym z FBX to odstąpię mu miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dawać mi te gramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 c***, zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Panowie mam problem ze swoim starym kontem, będzie nieco łatwiej takze Tryczek oczywiście gra dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 14 minut temu, Tryczek napisał: Panowie mam problem ze swoim starym kontem, będzie nieco łatwiej takze Tryczek oczywiście gra dalej Zgłoś się do szefow to Ci przywrócą konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Bux grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 gram dalej! przebudowa przede mną, także będzie się działo, choć niekoniecznie pod względem wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi