rw30 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 jeszcze żeby można było osadzać obrazki w png. W 2019 roku wydaje mi się że to standard, miałem dzisiaj takiego fajnego mema w png i nie mogłem wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 jeszcze żeby można było osadzać obrazki w png. W 2019 roku wydaje mi się że to standard, miałem dzisiaj takiego fajnego mema w png i nie mogłem wrzucić Ale to tylko z automatycznym skalowaniem. A to właśnie jest problemem przy plikach graficznych. Jak ma rozwalać forum to lepiej niech tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 jeszcze żeby można było osadzać obrazki w png. W 2019 roku wydaje mi się że to standard, miałem dzisiaj takiego fajnego mema w png i nie mogłem wrzucić Pliki PNG a zwłaszcza te z przezroczystością potrafią sporo ważyć i ciążyć na serwerze i myślę, że to jest jedyny powód dla których nie są na forum wprowadzone. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu dodawać opcji "minusowania" postów. Generalnie opcję lajkowania też bym zlikwidował. Z własnego doświadczenia wiem, że obie te opcje powodują to, że mniej osób w temacie pisze - bo nie czują potrzeby wyrażenia swojego zdania, gdyż ktoś już podobne wyraził (i mogą tylko polubić) O to chyba chodzi by 10 osób czy więcej nie pisało w temacie o tym samym typu "Potwierdzam!", "Zgadzam się!", "Też tak uważam!", "Haha" itd. Lajki muszą zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 to Ci zostało z supermoda? skąd pomysł na taki limit? Jak to zostało? Chyba dalej ma @Borys Twitter tak jak pokazałeś jest spoko. Na mobilnej wersji przydałoby się by można było cytować parę na raz postów A nie jeden tylko Streamable by można wrzucić jak Youtube. Może więcej niż 10 lajkow ma dzień? Jakiś limit hejtow, jeśli będą Pliki PNG a zwłaszcza te z przezroczystością potrafią sporo ważyć i ciążyć na serwerze i myślę, że to jest jedyny powód dla których nie są na forum wprowadzone. O to chyba chodzi by 10 osób czy więcej nie pisało w temacie o tym samym typu "Potwierdzam!", "Zgadzam się!", "Też tak uważam!", "Haha" itd. Lajki muszą zostać. Błędnie zakładasz że to działa I Tak się tacy zdarzają co tak piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Panowie, nigdy się nie zmieniajmy <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ok, wg wstepnych ustalen, aktualizacje przeprowadzimy na dniach.Na tę chwile robimy tak, że zaktualizujemy forum do najnowszej wersji, dajemy sobie miesiac czasu na przystosowanie, obczajenie co jest, a czego nam brakuje, zrobimy nową dyskusję i ustalimy co chcemy... Wg moich ustalen, twitter jest juz w standarcie, tagowanie uzytkownikow nowa wersja tez ma w standardzie. #hashtagi, tutaj prosze o dokladne wytlumaczenie mi jakby to mialo dzialac i czy rzeczywiscie jest to potrzebne? Selektywne cytownaie ponc tez jest juz w standardzie (nie wiem, jak w wersji mobilnej, przekonamy sie na wlasnej skorze). Jak cos jeszcze bede informowac. W kazdym razie, przygotujecie sie, ze forum ktoregos dnia bedzie nie dzialac. Wiem, okres jest goracy tuz przed PO, ale taka chwila przerwy wszystkim dobrze zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @borys tak z ciekawosci, posty z dzialu akcesoria koszykarskie naliczaja sie? btw zrobilem aktywnych uzytkownikow (jakis post po 1 marcu 2019) ktorzy dolaczyli przed 2007 roku calkiem spora lista wyszla, nie spodziewalem sie... http://www.e-nba.pl/members/?sort_key=members_l_display_name&sort_order=asc&max_results=20&name_box=begins&joined=01-01-2007&joined_ltmt=lt&lastpost=01-03-2019&lastpost_ltmt=mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ok, wg wstepnych ustalen, aktualizacje przeprowadzimy na dniach. Na tę chwile robimy tak, że zaktualizujemy forum do najnowszej wersji, dajemy sobie miesiac czasu na przystosowanie, obczajenie co jest, a czego nam brakuje, zrobimy nową dyskusję i ustalimy co chcemy... Wg moich ustalen, twitter jest juz w standarcie, tagowanie uzytkownikow nowa wersja tez ma w standardzie. #hashtagi, tutaj prosze o dokladne wytlumaczenie mi jakby to mialo dzialac i czy rzeczywiscie jest to potrzebne? Selektywne cytownaie ponc tez jest juz w standardzie (nie wiem, jak w wersji mobilnej, przekonamy sie na wlasnej skorze). Jak cos jeszcze bede informowac. W kazdym razie, przygotujecie sie, ze forum ktoregos dnia bedzie nie dzialac. Wiem, okres jest goracy tuz przed PO, ale taka chwila przerwy wszystkim dobrze zrobi EMOTIKONPACK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na tę chwile robimy tak, że zaktualizujemy forum do najnowszej wersji, dajemy sobie miesiac czasu na przystosowanie, obczajenie co jest, a czego nam brakuje, zrobimy nową dyskusję i ustalimy co chcemy... strzelę że aktualizacja do nowej wersji załatwi 90-95% requestów z tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wystandaryzowane załączanie: - zdjęć - filmów - tabel w xls tak aby skalowało, bez konieczności bawienia się kodem. Poza tym wtyczki Twitter czy Insta , może szerszy moduł do głosowania/ankietowania żeby działało na wzór Doodle . Wersja mobilna? Dla mnie wystarczy tapatalk - byleby na bieżąco funkcjonalności się pokrywały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Dzis bedzie aktualizowane forum, widzialem, juz demo zaktulizowanego forum, jest miodzio, bedzie usmiech na ryju wersja mobilna cud malina, porostu dostosowuje sie normalne forum do komorki i niczym sie nie rozni od normlanego forum funkcjonalnie. Sa cytowania, ze zaznacza sie fragment postu i mozna go cytowac, mozna kilka tach cytatow walic itp. Sa @ z zaznaczaniem userow, wystarczy wpisac "@". Sami zreszta potestujecie, pewnie lepiej ode mnie. Jedynie z emotek nie jestem zadowolony, ale podpytuje co i jak, zreszta top juz mniejszy problem... Nie weim, jak dluga bedzie przerwa w forum, ale bedzie warto. Takze w razie czego cierpliwosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Cytowanie postów złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @Borys Pacjent żyje Widzę, że nawet jakies emoty są hell yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">These are the players with the best winning percentages in NBA history.<br><br>Most surprising name? <a href="https://t.co/nmWS2MWHyY">pic.twitter.com/nmWS2MWHyY</a></p>— HoopsHype (@hoopshype) <a href="https://twitter.com/hoopshype/status/1118515315212804096?ref_src=twsrc%5Etfw">April 17, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> dobra, a jak sie tłita wkleja? Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 O cholera TT jak pięknie działa :] @Borys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Julius napisał: <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">These are the players with the best winning percentages in NBA history.<br><br>Most surprising name? <a href="https://t.co/nmWS2MWHyY">pic.twitter.com/nmWS2MWHyY</a></p>— HoopsHype (@hoopshype) <a href="https://twitter.com/hoopshype/status/1118515315212804096?ref_src=twsrc%5Etfw">April 17, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> Wklej sam link do TT i postaw spację :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 o fuck, jebac biede! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zapraszam do pisania w nowym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Przemek_Orliński napisał: O cholera TT jak pięknie działa :] 2 minuty temu, Julius napisał: o fuck, jebac biede! Rozumiem, że pierwsze wrażenia są dobre ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dla mnie tłiter to jest cos , czego mega brakowało. W nagrodę przepis na glazurowane pieczarki ps: Youtuba też mega brakowało. Niech żyje postęp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi