LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 17 minut temu, Braveheart22 napisał: Mistrz opisów się odezwał xd bardzo dobrze mu napisałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Godzinę temu, Braveheart22 napisał: Mistrz beGM się odezwał xd prawda! polać mu! 49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: bardzo dobrze mu napisałeś! nastepny poeta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 10 godzin temu, Qcin_69 napisał: prawda! polać mu! Dziś się będzie lało! Panowie ja wiem, że z 1,5 msc. temu miałem urwanie jajec co odbiło się na niektórych z Was, ale dziś robię imprezę, bo jutro - 28 Listopada mam urodziny i imieniny. Tak. W jeden dzień. Rodzice chcieli na prezentach oszczędzić no i tak wyszło. No ale nic straconego! Jeśli któryś z Was, Szanownych Kolegów beGM planuje cokolwiek procentowego na dzisiejszy wieczór będzie mi niezmiernie miło, jak z łyczek, dwa pociągnie za moje zdrowie! Miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 No fajnie było porywalizować o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 16 minut temu, ozzy110 napisał: No fajnie było porywalizować o PO Wiadomo już ile będzie pauzował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 13 minut temu, fluber napisał: Wiadomo już ile będzie pauzował? Cisza. Ale pewnie co najmniej miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 3 minuty temu, january napisał: Player A 25,1 ppg/ 8,6 rpg/ 3,4 apg. 32,0 % za 3, 51,1 ts, 1,31 a/to Player B 25,6/7,6/5,2. 32,9% za 3, 53,5 ts, 1,32 a/to Player C 20,4/8,5/8,7. 31,2% za 3, 51,8 ts, 1,80 a/to Jak sądzicie, który z tych ofensywnych high-volume kasztanów po 1/4 sezonu jest jak dotąd najgorszy? Wow, gracz C wygląda z nich najlepiej w statach. Kim są dwaj pierwsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 1 minutę temu, january napisał: Jayson Tatum i Paul George Gracza C masz ofk w avatarze;) Statystyki gracza c oglądam każdego dnia:) Ale reszta gra coraz fajniej więc to play in nie jest takie nierealne jak jeszcze dwa tygodnie temu myślałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 19 minut temu, january napisał: Jayson Tatum i Paul George nie wygląda to dobrze. fakt. chyba jednak brak wymiany bookera na currego to byl blad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 3 godziny temu, Eld napisał: - 28 Listopada mam urodziny Andrzej, to Ty nie jesteś Grzegorz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 36 minut temu, january napisał: Player A 25,1 ppg/ 8,6 rpg/ 3,4 apg. 32,0 % za 3, 51,1 ts, 1,31 a/to Player B 25,6/7,6/5,2. 32,9% za 3, 53,5 ts, 1,32 a/to Player C 20,4/8,5/8,7. 31,2% za 3, 51,8 ts, 1,80 a/to Player D 19.4/7,7/7,8. 38% za 3, 53 ts, 2,52 a/to A jak wygląda gracz D na tle graczy A, B i C? Ma jeszcze 1,9 stl na mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Andrzej, to Ty nie jesteś Grzegorz? Andrzeja jest chyba 30. Ale imię dobrze pamiętasz. Jutro też są imieniny Grzegorza. Chlupnij tam małe co nie co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 3 minuty temu, Eld napisał: Andrzeja jest chyba 30. Ale imię dobrze pamiętasz. Jutro też są imieniny Grzegorza. Chlupnij tam małe co nie co . ja zwykle świętuje wszystkich imieniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 @ozzy110 tyus Jones jak coś jest na sprzedaż ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: Btw Ronnie będziesz robił kampanię pt. "Pacers 1st seed na wschodzie po 1T"? Bo brak mi kandydatów w tamtej konfie wyróżniających się monstrualnie Nie no, mysle ze Wizards będą pierwsi po 1t ale ja powalczę o 2gie miejsce z Magic i Raptors. Przede wszystkim Paul i VanVleet - ich gra do czegoś jednak zobowiązuje. Edytowane 27 Listopada 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 6 minut temu, january napisał: Btw Ronnie będziesz robił kampanię pt. "Pacers 1st seed na wschodzie po 1T"? Bo brak mi kandydatów w tamtej konfie wyróżniających się monstrualnie Widzę drzazga w d.. ciśnie Ciekawe, czy ktoś poza GMem Warriors (i jak się okazuje również Pacers) te twoje bzdury bierze na poważnie. 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: Nie no, mysle ze Wizards będą pierwsi po 1t ale ja powalczę o 2gie miejsce z Magic i Raptors. Przede wszystkim Paul i VanVleet - ich gra do czegoś jednak zobowiązuje. Wizards bez Iggiego grają w 7 jak wszyscy pozostali są zdrowi. Ty nie masz wysokich w rotacji, a za to całą plejadę guardów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, Alonzo napisał: Widzę drzazga w d.. ciśnie Ciekawe, czy ktoś poza GMem Warriors (i jak się okazuje również Pacers) te twoje bzdury bierze na poważnie. Wizards bez Iggiego grają w 7 jak wszyscy pozostali są zdrowi. Ty nie masz wysokich w rotacji, a za to całą plejadę guardów. Pogadamy po głosowaniu, ale skończ pierdolic takie głupoty. Prawda jest taka ze mam najlepszy fit do cp3 na centrze, wysil się i sprawdz se sam nurkica staty jako rollujacy do kosza, porównaj do McGee i jego statystyk w realu przy cp3 i wyciągnij własne wnioski z tego jakieś. Bo już wiem kto bedzie pisał ze nie mam ppg w składzie, Ty będziesz a mi zarzucasz ze gram w roto, a watpie żebyś sam wpadł na to żeby dodać coś do statystyk nurkica z uwagi na obecność cp3. Zresztą, Pewnie będą się zgrywać ze dwa lata u ciebie Edytowane 27 Listopada 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 20 minut temu, january napisał: Btw Ronnie będziesz robił kampanię pt. "Pacers 1st seed na wschodzie po 1T"? Bo brak mi kandydatów w tamtej konfie wyróżniających się monstrualnie Simmons, Davis, Bamba, Mobley najlepsza defensywa ligi, do tego 5 typa co rzuca w sumie milion trojek na 40 %. 1 seed jest juz rozdany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: @ozzy110 tyus Jones jak coś jest na sprzedaż ! Pamiętaj że mam jeszcze D-Lo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) 16 minut temu, january napisał: Eeeee... Jeśli chodzi o obronę - Mobley jest dobry, ale opuścił sporo, Jeśli chodzi o atak -to coś chyba sobie wymyśliłeś z tym milionem trójek na 40% od 5 graczy;) Mobley opuscil 4 spotkania. W obliczu trymestru to duzo? Kennard, Osman, Forbes, Anthony, Beasley 40 % przy 29 probach Edytowane 27 Listopada 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi