MMM2121 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 21 godzin temu, Regis napisał: Jeszcze Rockets! Nie zapominajcie o Rockets. Szpital to ty masz konkretny tam. Ogolnie to mam wrażenie, ze trochę potencjał tej drużyny został zaprzepaszczony, a zaraz trzeba rzucać hajs Bealowi, wiec może być ciężko. Jestem ciekaw kolejnych ruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 17 godzin temu, Eld napisał: Generalnie już można składać gratulacje @MMM2121 i @karpik w udanej pogoni za HCA. No raczej nie. Lakers, Rockets, Mavs i Dubs mogą być na koniec bardzo blisko i ciężko mi wskazać faworyta w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, karpik napisał: No raczej nie. Lakers, Rockets, Mavs i Dubs mogą być na koniec bardzo blisko i ciężko mi wskazać faworyta w tym momencie. Ja tam swoich faworytów mam. Niektórzy mieli przepotężny trymestr, podczas kiedy inni borykali się z problemami. A taki ten Zachód miał być nudny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Rotacja jest szeroką Na centrze gra Patton Fajne kombo w knicks;) 3 godziny temu, MMM2121 napisał: Szpital to ty masz konkretny tam. W Rockets wszyscy opuścili trochę meczów ale w sumie po usrednieniu to nie wyglada źle bo nikt nie pauzował przez większość trymestru tylko po kilka meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) 7 minut temu, fluber napisał: Na centrze gra Patton no na jakieś 5/10 minut w 10 spotkaniach. do przezycia Edytowane 18 Maja 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: no na jakieś 5/10 minut w 10 spotkaniach. do przezycia Nie no, tak serio to mógłbyś rozpisac te minuty w opisie bo tam jest jednak sporo tych kontuzji i nic nie wiadomo z tego co napisałeś;) W dniu 17.05.2021 o 15:10, człowiek...morza napisał: z jakiś powodów gra mało i trudno do zrzucić na konkurencje - podobne minuty dostaje terrance mann Tak jeszcze wracając do tego wczorajszego jechania 20 minut Kennarda w Clippers w 3T, to według Twojego opisu w RL NBA Tucker gra 20,8, Lou gra 21, a Melo 21,4 Jevon Carter "wrócił na stałe do rotacji Suns" . 14 minut na mecz w trymestrze. Kennard przy 20 jest wg Ciebie poza rotacją. Śmierdzi hipokryzją na kilometr:) A te 30 minut Tuckera i Masona to jest jakaś grubsza fantazja ( a pewnie w poprzednim trymestrze graliby jeszcze więcej). Może od razu wpiszmy ich na listę kontuzjowanych?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 27 minut temu, fluber napisał: Rotacja jest szeroką Na centrze gra Patton Fajne kombo w knicks;) W Rockets wszyscy opuścili trochę meczów ale w sumie po usrednieniu to nie wyglada źle bo nikt nie pauzował przez większość trymestru tylko po kilka meczów. 21 minut temu, człowiek...morza napisał: no na jakieś 5/10 minut w 10 spotkaniach. do przezycia Przecież Patton po g48 w rl Houston został zwolniony i w 3T już go nie było w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Teraz, Alonzo napisał: Przecież Patton po g48 w rl Houston został zwolniony i w 3T już go nie było w NBA No to Tucker albo Plumlee będą grali 40mpg przez połowę trymestru. Albo obaj po 35:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 22 minuty temu, Alonzo napisał: Przecież Patton po g48 w rl Houston został zwolniony i w 3T już go nie było w NBA Ale przecież można sobie wyobraził jakby grał i co wnosił do NYK ( ile on tam zwycięst pomógł swoim HOU w realu jak grał ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Godzinę temu, fluber napisał: W Rockets wszyscy opuścili trochę meczów ale w sumie po usrednieniu to nie wyglada źle bo nikt nie pauzował przez większość trymestru tylko po kilka meczów. Jeśli chodzi o rolsów Hart cały trymestr nie gra Gordon też Nance w 6/24 Semi 16/24 Wanamaker i Caleb to lepiej, aby nie wychodzili na boisko Johnson i DMC łapią minuty to zawsze coś Jeśli chodzi o starterów Jaylen 14/24 Porzi 12/24 Zdrowi w miarę są Beal i Dragic tylko 5 i 4 spotkania opuszczone No i Bam tylko 2 mecze. Imho całkiem szpital Ale gdy wszyscy grają to bardzo mocny zespół, który może każdemu zagrozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Zapomniałem o Beasley'u napisać dlatego poszedł mały edit. Przyjmując wszystkie okoliczności myślę, że wróciłby na ostatni tydzień (4-6 tygodni przewidywanej rekonwalescencji, przyjąłem środek czyli 5) Edytowane 18 Maja 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Widzę Westbrook w meczu o stawce jak zwykle w formie mvp. 6/18 0/4 -19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 31 minut temu, RonnieArtestics napisał: Widzę Westbrook w meczu o stawce jak zwykle w formie mvp. 6/18 0/4 -19 Nawet nie chce mi się liczyć ile w połowie jego potential assists zostało zmarnowanych. Nie da się wygrać meczu jak nikt nie trafia z dystansu:/ Dobrze ze chociaż sabonis ogarnął pacers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, fluber napisał: Dobrze ze chociaż sabonis ogarnął pacers:) O nie, tego bym na pewno nie powiedział, póki Pacers odjeżdżali to miał chyba 1-8 z gry i był najsłabszy w drużynie, ponabijał staty przy +30 Ale to wszystko na szczęście nie liczy się do bilansu za 3 trymestr więc luz, w zasadniczym obaj byli znakomici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Świetne linijki moich reprezentantów w RL plyn-in dobrze rokują na przyszłość: Malcolm Brogdon: 16 punktów, 8 asyst, 3/5 za 3 pt. +18 w +/- Doug McDermott: 21 punktów, 3 zbiórki, 2 asysty, 4/6 za 3 pt. +20 w +/- Aaron Holiday wszedł w garbage time. Słabo rzucał ale dodał od siebie 5 asyst i 3 zbiórki oraz był +4 w +/- Nawet mój two-way Cassius Stanley miał swój epizod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Ale @Pablo81 przystealował Cytat The Cleveland Cavaliers are expected to sign Jarrett Allen to a contract extension worth $100 million or more, according to Terry Pluto of the Cleveland Plain Dealer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: Ale @Pablo81 przystealował Lubię komplementy. Chyba nie będę przesadnie analizował kwestii absencji w NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 32 minuty temu, Pablo81 napisał: Lubię komplementy. Chyba nie będę przesadnie analizował kwestii absencji w NYK. oglądasz MEM - SAS ? Piękny meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 6 minut temu, mac napisał: oglądasz MEM - SAS ? Piękny meczyk Już tylko -13. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Już tylko -13. Będzie dobrze kyle anderson najlepszy na boisku. Dobrze, że go SAS nie wyrownało ja jestem za Mem jakby co Edytowane 20 Maja 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi