MMM2121 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 @Eld Rose ci swietnie Brogdona zastępuje Barrett tez fajny meczyk, jestem pod drużyn wrażeniem jego gry zwłaszcza, ze milem bardzo mało wiary w niego po college’u. No i mała autoreklama Taj tez profesorska gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 10 godzin temu, MMM2121 napisał: @Eld Rose ci swietnie Brogdona zastępuje . No w takiej formie to go od ACL nie widziałem. Duo Randle-Rose robi mi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 @mac @Qcin_69 Kim Minnesota będzie miała zamiar bronić Davis w finale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: @mac @Qcin_69 Kim Minnesota będzie miała zamiar bronić Davis w finale? Davis to niech sie najpierw martwi jak mu bedzie szlo z kryciem Embiida, bo skoro rok temu nie podolał, to w tym roku z Jego lepszą MVP wersją tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: @mac @Qcin_69 Kim Minnesota będzie miała zamiar bronić Davis w finale? Ale wiesz, ze nie możemy spotkać się w finale playinow a to jedyny na który masz realne szanse z 3osobowa rotacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Ale wiesz, ze nie możemy spotkać się w finale playinow a to jedyny na który masz realne szanse z 3osobowa rotacja. widze strach oblecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 24 minuty temu, człowiek...morza napisał: widze strach oblecial Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 5 godzin temu, Qcin_69 napisał: Ale wiesz, ze nie możemy spotkać się w finale playinow a to jedyny na który masz realne szanse z 3osobowa rotacja. Do zobaczenia w finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 z rzeczy ważnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Polecam zobaczyć 4 kwartę Wizards - Hawks, gdzie Westbrook punktuje lub asystuje przy 37 punktach Waszyngtonu. Gdyby nie spudłowany game winner, to byłaby najlepsza 4 kwarta w wykonaniu jednego zawodnika kiedykolwiek. Zabrakło 1 punktu do odrobienia 17 punktów straty i kolejna porażka jednym punktem Wizards S5 Wizards poza Westbrookiem ( Len, Hachimura, Neto, Garrison Matthews) było łącznie minus 33 w tym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: z rzeczy ważnych Szkoda naszych Houston ogromny pech. a Steph kolejny fenomenalny mecz i kluczowa trójka w ostatnich 15 sekundach meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Ogólnie chyba trochę inaczej podchodzimy do kwestii tankowania. U nas młode talenty pogrupowane w zespołach zainteresowanych pickami dosyć skutecznie dostają porażki. Tymczasem... https://mobile.twitter.com/Josh810/status/1391949411090006022?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1391949411090006022|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D290050page%3D8p%3D10501090post10501090 widać ze gracze w stylu Lonnie Walker żyją nie tylko dla własnych zwycięstw ale i porażek konkurencji - młodzi maja swoje ambicje i bez jakiegoś rozmontowania składu ( rl Houston lub OKC lub masy kontuzji rok temu Golden) ciężko kręcić nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: Ogólnie chyba trochę inaczej podchodzimy do kwestii tankowania. U nas młode talenty pogrupowane w zespołach zainteresowanych pickami dosyć skutecznie dostają porażki. Tymczasem... https://mobile.twitter.com/Josh810/status/1391949411090006022?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1391949411090006022|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D290050page%3D8p%3D10501090post10501090 widać ze gracze w stylu Lonnie Walker żyją nie tylko dla własnych zwycięstw ale i porażek konkurencji - młodzi maja swoje ambicje i bez jakiegoś rozmontowania składu ( rl Houston lub OKC lub masy kontuzji rok temu Golden) ciężko kręcić nisko Tyle że RL Spurs chyba nie tankują, nie to co w beGM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: Tyle że RL Spurs chyba nie tankują, nie to co w beGM? a powinni. Tylko Pop goni rekord wszechczasow zwycięstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 5 minut temu, ignazz napisał: a powinni. Tylko Pop goni rekord wszechczasow zwycięstw. Zwolniłeś Popa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Zwolniłeś Popa?! Oho, i żaden FA nigdy już do Spurs nie zawita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 18 minut temu, fluber napisał: Zwolniłeś Popa?! mega mi zaimponował i uważam to za najlepszy ruch w historii beGM. Chociaż trochę późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Zwolniłeś Popa?! W sumie to Ignazz musiał chyba zwolnić Popa przed sezonem jak zaczął tankować! @ignazz - nie popieram, ale masz Stary cojones tak wywalić Popa na zbity pysk ze Spurs - nie znam nikogo (no może poza @mac ) kto by sobie pozwolił na tak odważną i niekonwencjonalną decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Małe co nie co ode mnie co do zbliżających się playoffów i play-in. Zachód: Nie będę się bawił w seedowanie, ale HCA jak dla mnie mają pewne dwie drużyny. Są to Denver i Wolves z wskazaniem na tych pierwszych na 1st. Tier 2 do HCA do Lakers ale jednak LBJ nie grający do tej pory w 18 meczach to dużo za dużo aby myśleć o wyższym seedzie. Niby Butler i Capela robią co mogą, Ingram niewyraźny, ale ta ławka...nie zdziwię się jak przy tak małych różnicach Lakers stracą HCA. Lakers tu mogą być do podgryzienia. HCA spot 4 - no to jest mega ciekawie. Mamy przynajmniej Warriors, Dallas, Rockets jako aspirantów do HCA. Tyle, że każda z tych drużyny ma swoje problemy. Dallas - Zion. Niby 4 mecze tylko ale ma go kim zastąpić. Na duży plus wzmocnienie Lopezem. Warriors - druga siła GSW opuściła 11 meczów ( LaVine ), ale za to Curry gra kosmos. Rockets - wiemy co na końcówce stało się Jaylenowi. Coś czuje, że kilka ekip będzie chciało na nich trafić. Porzingis nie zagrał do tej pory w 11 meczach. Z murowanego kandydata do HCA stali się drużyną jak dla mnie na 6 seed. Beal robi co może, ale to może być zdecydowanie za mało. Bam nie jest sobą, a o reszczie nie ma co wspominać. Jak miał bym postawić komu przypadnie HCA nr 4 seed stawiam na kogoś z pary Warriors/Dallas. 7-8 seed. Tu wiadomo. Rozegra się do końca. Ciężko wskazać faworyta choć kilka argumentów już mam. Thunder i Kings spotykają się w play-in, a i to taka nagrodą pocieszenia to będzie wpierdol albo od Denver, albo od Wolves w pierwszej rundzie. 9-10 seed. Wydaje się, że Lucas poderwie się do walki i może coś chcieć odrobić. Harris, Bogdanovic, JJJ to nie są przypadkowe nazwiska. Jego atak może się okazać zbawienny dla poniższych. Strach przed awansem do play-in zagląda w oczy Spurs i Pelicans. W zasadzie wychodzą mi tylko trzy pary w play-in 9-10 seed: Suns-Spurs, Pelicans-Suns, Spurs-Pelcans. Niech wygra lepszy gorszy. Jazz, Grizzlies, Clippers. Blazers zaorani wiec nie ma co się nad nimi rozwodzić. Wschód Tu konia z rzędem jak to się kończy więc wypiszę może tylko kilka oczywistości: Miami Heat kończą z pierwszym seedem Różnica między 2 seedem a 11 seedem to 4,79W. Niestety wydaje się to za dużo przy absencjach Hardena i Duranta by Sylwek to odrobił i to on dostanie najgorszy 11 seed. Różnica zaś między 2 seedem a 10 seedem 3,52W. Będący na 10 seedzie Hornets z takim Westbrookiem mogą narobić szumu. Wchód przypomina białe szaleństwo z wojska sprzed 30 lat. To co zostawiało po całym tygodniu mieszało się z białym serem i to dawało się do żarcia w Poniedziałek. Tak dla mnie wygląda Wschód. Korzystając z okazji: LIVE Z UJAWNIANIA WYNIKÓW 26 MAJA, GODZINA 22:00! =============================================== Edytowane 12 Maja 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Małe co nie co ode mnie co do zbliżających się playoffów i play-in. Zachód: Nie będę się bawił w seedowanie, ale HCA jak dla mnie mają pewne dwie drużyny. Są to Denver i Wolves z wskazaniem na tych pierwszych na 1st. Tier 2 do HCA do Lakers ale jednak LBJ nie grający do tej pory w 18 meczach to dużo za dużo aby myśleć o wyższym seedzie. Niby Butler i Capela robią co mogą, Ingram niewyraźny, ale ta ławka...nie zdziwię się jak przy tak małych różnicach Lakers stracą HCA. Lakers tu mogą być do podgryzienia. HCA spot 4 - no to jest mega ciekawie. Mamy przynajmniej Warriors, Dallas, Rockets jako aspirantów do HCA. Tyle, że każda z tych drużyny ma swoje problemy. Dallas - Zion. Niby 4 mecze tylko ale ma go kim zastąpić. Na duży plus wzmocnienie Lopezem. Warriors - druga siła GSW opuściła 11 meczów ( LaVine ), ale za to Curry gra kosmos. Rockets - wiemy co na końcówce stało się Jaylenowi. Coś czuje, że kilka ekip będzie chciało na nich trafić. Porzingis nie zagrał do tej pory w 11 meczach. Z murowanego kandydata do HCA stali się drużyną jak dla mnie na 6 seed. Beal robi co może, ale to może być zdecydowanie za mało. Bam nie jest sobą, a o reszczie nie ma co wspominać. Jak miał bym postawić komu przypadnie HCA nr 4 seed stawiam na kogoś z pary Warriors/Dallas. 7-8 seed. Tu wiadomo. Rozegra się do końca. Ciężko wskazać faworyta choć kilka argumentów już mam. Thunder i Kings spotykają się w play-in, a i to taka nagrodą pocieszenia to będzie wpierdol albo od Denver, albo od Wolves w pierwszej rundzie. 9-10 seed. Wydaje się, że Lucas poderwie się do walki i może coś chcieć odrobić. Harris, Bogdanovic, JJJ to nie są przypadkowe nazwiska. Jego atak może się okazać zbawienny dla poniższych. Strach przed awansem do play-in zagląda w oczy Spurs i Pelicans. W zasadzie wychodzą mi tylko trzy pary w play-in 9-10 seed: Suns-Spurs, Pelicans-Suns, Spurs-Pelcans. Niech wygra lepszy gorszy. Jazz, Grizzlies, Clippers. Blazers zaorani wiec nie ma co się nad nimi rozwodzić. Wschód Tu konia z rzędem jak to się kończy więc wypiszę może tylko kilka oczywistości: Miami Heat kończą z pierwszym seedem Różnica między 2 seedem a 11 seedem to 4,79W. Niestety wydaje się to za dużo przy absencjach Hardena i Duranta by Sylwek to odrobił i to on dostanie najgorszy 11 seed. Różnica zaś między 2 seedem a 10 seedem 3,52W. Będący na 10 seedzie Hornets z takim Westbrookiem mogą narobić szumu. Wchód przypomina białe szaleństwo z wojska sprzed 30 lat. To co zostawiało po całym tygodniu mieszało się z białym serem i to dawało się do żarcia w Poniedziałek. Tal dla mnie wygląda Wschód. Korzystając z okazji: LIVE Z UJAWNIANIA WYNIKÓW 26 MAJA, GODZINA 22:00! =============================================== W Dallas Trae opuścił tez 7 spotkań jak już tak wspominasz o problemach innych. Plus ja tez dołożyłem świetnego Taja na C, który na pewno pomaga podnieść defensywę na jeszcze wyższy poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi