ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Byś coś napisał o wielkich Grizzlies i Tyus Jonesie, bo po katastrofalnym początku się ładnie ogarnął i bardzo dobrze się sprawdził podczas nieobecności Moranta Mała laurka by się przydała, bo tak to tylko czytam krytykę moich graczy jak Biyombo czy mistrz defensywy Bagley Bagley ciągnie w bagno po prostu. Najbardziej brutalne były opisy kogoś spoza gry. Ely to opisał dosyć neutralnie a i tak skrajnie dla Ciebie negatywnie. Wywaliło Tobie szambo. Podniosło poziom wody gruntowej i ukazał się brąz . I fakt ze przyszedłeś do domu z tulipanami z Lidla za 7,99 może nie zmienić scenerii zapachów. Jones fajny A ciężko żyć z nazwiskiem Blake Griffin. Gość by Ciebie ściągnął na dno gdy byś miał Durant Harden. A nie masz. Bagley... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 @ignazz Przydałoby się pochwalić trochę Slo Mo, bo pamiętam jak go krytykowałeś rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz, Braveheart22 napisał: @ignazz Przydałoby się pochwalić trochę Slo Mo, bo pamiętam jak go krytykowałeś rok temu. Gość przeżywa Renesans. Świetny sezon. Jakbys miał Blake Griffina to może by to świetne samopoczucie skasował. Ale nie masz Griffina. Wiec git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 10 minut temu, ignazz napisał: A ciężko żyć z nazwiskiem Blake Griffin Niby czemu? Przecież gra solidnego rolesa i nawet nie udaje, że jest w stanie być kimś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Niby czemu? Przecież gra solidnego rolesa i nawet nie udaje, że jest w stanie być kimś więcej. Za ile zielonych ten roles chodzi? serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz, ignazz napisał: Za ile zielonych ten roles chodzi? serio? To nie wiem o czym rozmawiamy. O jego grze czy o jego kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 32 minuty temu, Eld napisał: Jakim qrwa tosterem?! Takie narzedzie do robienia grzanek, sandwiczy. A przy okazji polecam mega vajna bajke Dzielny maly toster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Godzinę temu, mac napisał: Takie narzedzie do robienia grzanek, sandwiczy. A przy okazji polecam mega vajna bajke Dzielny maly toster. Dzisiaj mieliśmy to oglądać z córkami top3 moich bajek z dzieciństwa! 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał: @Qcin_69 a oglądasz dzisiaj Bookera? Na szczęście oglądałem bajkę na chwile włączyłem i widziałem ze strasznie ceglil ale za to Fran Kaminsky trafił trójki b2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Jasiek, mniej Gatorade więcej potasu Edytowane 19 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: Nie dowiemy się, to już stały element beGM ze CM i January nigdy nie oglądają meczów i nie interesują się NBA jak ich drużynom nie idzie 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: Na szczęście oglądałem bajkę na chwile włączyłem i widziałem ze strasznie ceglil ale za to Fran Kaminsky trafił trójki b2b Czy to jest największe samozaoranie? Hmmm ale w ciągu dwóch godzin zarzucić komuś nieoglądanie meczów po czym uciec od pytań nt Bookera w hasło o 2 w nocy oglądam z dziećmi bajki .Inna sprawa ,że Booker chyba źle znosi to ,że ktoś mu zabrał piłkę z dłoni i wielokrotnie próbuje coś na siłę grać i zalicza straty które nakręcają rywali. U niego jest jakiś problem mentalny i kiedy nie jest nr 1 to gra słabą koszykówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 11 minut temu, ely3 napisał: Czy to jest największe samozaoranie? Hmmm ale w ciągu dwóch godzin zarzucić komuś nieoglądanie meczów po czym uciec od pytań nt Bookera w hasło o 2 w nocy oglądam z dziećmi bajki .Inna sprawa ,że Booker chyba źle znosi to ,że ktoś mu zabrał piłkę z dłoni i wielokrotnie próbuje coś na siłę grać i zalicza straty które nakręcają rywali. U niego jest jakiś problem mentalny i kiedy nie jest nr 1 to gra słabą koszykówkę Mozna powiedziec ze u nas to chleb powszedni w niektórych przypadkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 27 minut temu, ely3 napisał: Czy to jest największe samozaoranie? Hmmm ale w ciągu dwóch godzin zarzucić komuś nieoglądanie meczów po czym uciec od pytań nt Bookera w hasło o 2 w nocy oglądam z dziećmi bajki .Inna sprawa ,że Booker chyba źle znosi to ,że ktoś mu zabrał piłkę z dłoni i wielokrotnie próbuje coś na siłę grać i zalicza straty które nakręcają rywali. U niego jest jakiś problem mentalny i kiedy nie jest nr 1 to gra słabą koszykówkę Eee ale co nazywasz samozaoraniem? To ze wczoraj nie oglądałem meczu tylko bajkę?:D A to z CMem i Januarym było przecież ironiczne, coś ostatnio słabo wyczuwasz sarkazm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 10 minut temu, ely3 napisał: Dla Denver i Jokica idealny wręcz byłby JRue bo świetnie broni. dobrze rozgrywa, Dobra trójka. Idealne kombo JRue-Jokić . Wiadomo ,że nikt nie odda Marraya za Holidaya a szkoda. @ely3? bardzo dobry user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dla mnie Holiday to (tak samo Aaron Gordon) topowy fit do Jokicia, obu bardzo chciałem w Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, Lucas napisał: Dla mnie Holiday to (tak samo Aaron Gordon) topowy fit do Jokicia, obu bardzo chciałem w Denver grant>gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 39 minut temu, ely3 napisał: Czy to jest największe samozaoranie? Hmmm ale w ciągu dwóch godzin zarzucić komuś nieoglądanie meczów po czym uciec od pytań nt Bookera w hasło o 2 w nocy oglądam z dziećmi bajki .Inna sprawa ,że Booker chyba źle znosi to ,że ktoś mu zabrał piłkę z dłoni i wielokrotnie próbuje coś na siłę grać i zalicza straty które nakręcają rywali. U niego jest jakiś problem mentalny i kiedy nie jest nr 1 to gra słabą koszykówkę 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Eee ale co nazywasz samozaoraniem? To ze wczoraj nie oglądałem meczu tylko bajkę?:D Nie wiem Ely co się czepiasz. Ja też oglądam bajki. Może nie o 2:00 w nocy, ale puść mi jakąś Epokę Lodowcową, baranka Shauna, albo nie daj Boże Pingwiny z Madagaskaru lub Sąsiadów i mnie nie ma. Nic tak nie relaksuje jak dobra animacja! Na pewno wolę bajki niż oglądać Bookera . 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: grant>gordon No to raczej od jakiś 2 lat nie podlega żadnej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: grant>gordon no rejczel, przestańcie z tym Gordonem, typ od 15 lat nie potrafi wyjść z 14ppg, jak się poprawia w kreacji to opuszcza w obronie, nie godzien Wielkiego Serba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Ja jestem na etapie oglądania Świnki Peppy. Ale znalazłem tez czas na obejrzenie Rudy Gaya. świetny był w nocy: 21/7 5/8 za trzy. +24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no rejczel, przestańcie z tym Gordonem, typ od 15 lat nie potrafi wyjść z 14ppg, jak się poprawia w kreacji to opuszcza w obronie, nie godzien Wielkiego Serba no ciekawe sa te legendy o zajebisctosci gordona i jego obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 7 minut temu, Lucas napisał: Dla mnie Holiday to (tak samo Aaron Gordon) topowy fit do Jokicia, obu bardzo chciałem w Denver Czas chyba docenić robotę @LeweBiodroSmoka w Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi