RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 26 minut temu, RonnieArtestics napisał: Wyślij mi ktoś link do arkusza na PM, tak dawno nie zaglądałem ze nie mam go w historii. Dzięki. Już mam jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czyli, który pick dla Golden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Czyli, który pick dla Golden? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 A to było już jakieś losowanie u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: A to było już jakieś losowanie u nas? Jest kopia realu z odpowiedników miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Pelicans nagrodzeni za brak tankowania i kulturę organizacji na najwyższym poziomie. #CambyGOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 11 minut temu, MMM2121 napisał: Czyli, który pick dla Golden? Dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Eld napisał: A to było już jakieś losowanie u nas? Ktoś może rozpisać pierwszą piętnastkę bo nie wiem czym dysponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: Dostępny? Jeszcze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 8 minut temu, Eld napisał: Ktoś może rozpisać pierwszą piętnastkę bo nie wiem czym dysponuje. Kilka postów wyżej opisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Kilka postów wyżej opisałem Jakoś nie widzę dwóch lottery picków Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Teraz, Eld napisał: Jakoś nie widzę dwóch lottery picków Thunder. Bo nie wiadomo jak skończysz RS. Walczysz jeszcze z Celtics i Hawks. Pozycja Wizards też jest niejasna. Za dużo zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 @MarcusCamby właśnie do mnie dotarło ze wygrałem u Ciebie cały sezon regularny:) a śmiałeś się jak wspominałem o top 10:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 5 godzin temu, january napisał: Pierwsze 12 picków jest już znanych (OKC, ATL, BOS i CHI nie wejdą do PO Ale to kolejność w bubble nie ma już znaczenia? Moim zdaniem to dalsza część RS. 5 godzin temu, january napisał: Przypominam, że z tym pickiem to wylatujesz jakoś 10 mln ponad hardcap, więc zacznij kombinować Jakie 10? Chyba koło 4. Znowu mnie chcesz wydymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Z nieoficjalnych źródeł #1 do handlowania. Kungfu poinformowany i uradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 6 godzin temu, january napisał: Przypominam, że z tym pickiem to wylatujesz jakoś 10 mln ponad hardcap, więc zacznij kombinować Zrobi jak wolves z samanicem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Zrobi jak wolves z samanicem;) Już zakazane. Zresztą Qcin też wiele nie zyska na swoim ruchu, bo też kontrakt Samanica będzie krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Lol. Teraz dopiero widzę, że Vonleh, którego człowiek morza sprzedawał sezon temu jako defensywnego anchora, x-factora i startera na poziomie PO, w Nuggets nie pełni nawet roli garbage playera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Lol. Teraz dopiero widzę, że Vonleh, którego człowiek morza sprzedawał sezon temu jako defensywnego anchora, x-factora i startera na poziomie PO, w Nuggets nie pełni nawet roli garbage playera... W tym roku przeczytasz, że Sliwka to perfect fit dla Knicks i że bez -rzekomo- 3 i 4 najlepszego gracza w drużynie wyciaga Ligę nosem, także spokojnie, najlepsze przed nami a co do Samanicia to.przezyjemy ten rok krotszy kontrakt, niestety finanse zdecydowaly, gdyby nie nieudany gambling z Okaforem to Luka już teraz by gral w Wolves, ale liczymy zd ten dodatkowo rok przetarcia że swiadomoqcia dolaczenia do nas od przyszłego sezonu w polaczeniu z dlugoletnim kontraktem dla Miye Oni ktory udalo sie popisac, sprawi że Luka przyjdzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Tu nic złego się nie dzieje bo Luka w realu tez cały sezon w przechowalni był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi