Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, MarcusCamby napisał:

Kto ma Shake Miltona u siebie?

Pamiętam jak go Ignazz dość wysoko wybrał w drafcie i było zdziwko.

Bo był najszybszym graczem od dekady na pomiarach. Zaczął od urazu ale pisałem do Ashi ze świetny jest i poszedł za Brogdona i picki. Ktoś nie miał cierpliwości. 

2 minuty temu, Przemek_Orliński napisał:

Jaki Ty mądry teraz jesteś. Dobrze, że Ci go palcem pokazałem, bo dalej byś próbował ludzi D0ts0nem straszyć xD 

chciał zapewne też Juancho, ale ogarnął, że spakował go 

9 minut temu, człowiek...morza napisał:

deal dogadalem kmieciu przed tym jak wstawiles go na twittera.

jak zwykle spozniony, jak zwykle pierwszy do laur

idz jarac sie hezonja i fizykiem

Ty się nie nadajesz nawet do pchania Karuzeli.Jak ja pisałem o tym, że Seth wraca do zespołu w którym kręcił najlepsze lody w karierze, a jego przeciwnikiem w walce o minuty będzie (c***owy wtedy) THJ to Ty w kondonie za oknem wisiałeś. 

Platynowa karta Medicover już dojechała dla "Load Management Knicks"?

11 minut temu, january napisał:

Nie no piękne jest jak tu Orzeł wchodzi i wyjaśnia CMa za każdym razem xDDDD

(co lepsze CM sam go przywołuje :D )

Bułka z masłem. On sam się wyjaśnia, ja tylko palce do klawiatury przykładam :) 

1 minutę temu, january napisał:

Ciekawe okienko. Muszę się temu na spokojnie przyjrzeć jutro finalnie:)

@Eld wrzuciłeś w arkusz już WSZYSTKIE zmiany graczy?

(nie picków, graczy)

Jestem prawie pewien, że kogoś przegapiłem ale na pewno mutliway Qcina i CMa jest w całości wprowadzony. 

Na spokojnie jutro to sprawdzę bo dziś ostatnią godzinę byłem Blazersem ;).

3 minuty temu, Eld napisał:

Jestem prawie pewien, że kogoś przegapiłem ale na pewno mutliway Qcina i CMa jest w całości wprowadzony. 

Na spokojnie jutro to sprawdzę bo dziś ostatnią godzinę byłem Blazersem ;).

Tolliver w Sacto

Spalding w LA Clippers ;) 

Spurs.
Całosezonowe podsumowanie zmian. 
Pomimo rozmów w sprawie wzmocnień w ostatnim okienku transferowym i nawet ofercie z ostatniej chwili jedynym nowym graczem spurs jest obiecujący Center młodego pokolenia Ivica Zubac, którego postępy są od dłuższego czasu obserwowane przez GM. Niesamowity rozstaw ramion, świetny zasięg, ciekawy arsenał ofensywny oraz bardzo poprawne instynkty w obronie sprawiają ze przeprowadziłem transfer z Memphis via Minny i Chicago. 
Realnie bilans wymiany w multi to:

Davis Bertans 

Romeo Langford 

1rd CHAR 2020

2rd MIL 2020 DEN 21 DEN oraz i tak pozyskany DEN 22 ( chwile wcześniej czyli to nie jest koszt realny) 

za 

Ivica Zubac

1rd MIN 2021 & 1rd ORL 2025 8-30 (2rd MIA 26)

2rd NOP 2022

2rd HOU 2023 

Istotnym elementem wymiany na której zyskałem 1rd pick (top 7 protected) ekstra oraz podmieniłem na dużo lepsze 2x2rd (szczególnie NOP) był fakt ze Bertansowi kończy się kontrakt i staje się UFA podczas gdy młodego Zubaca spurs maja na 3 kolejne lata. Posiadając graczy którzy mogą grać na PF ( Collins Gay LMA ) klub zdecydował się zatrudnić w miejsce PF klasycznego centra. Sympatycznemu Łotyszowi życzymy szczęścia w krainie Grzmotów. 
GM ostatecznie nie zdecydował się na pozbycie się assetow w imię nerwowego wzmacniania składu kosztem zgrania i wyborów w draftach następnych. 
Spurs będą bardzo aktywnym graczem w tegorocznym drafcie mając dwa wybory pierwszorundowe w tym potencjalne lotto ATL. Draft nie ma wysokich not obecnie ze względu na kontuzje oraz brak talentu pokroju LBJ czy Ziona ale z 5-20 wyborem będzie dostępnych paru utalentowanych graczy. 

Bardzo dobre value uzyskane za Bertansa- Kucio przepłacił ale mu z kolei zależało na Bridgesie z tego co wiem wiec W-W 

co do multiwaya to jak pisałem wcześniej tak J teraz, uważam ze wszyscy w nim wygrali bo trafił w potrzeby każdej z drużyn, z perspektywy czasu chyba tylko Ozzy może czuc się lekko zawiedziony, bo mógł zamienić Noela na Biyombo nie oddając pickow wiec byłby 2 2ndy i 8 mln do przodu + dalej miał Caruso- no ale sytuacja w tym dealu była bardzo dynamiczna i było sporo scenariuszy które ostatecznie się nie spełniły. 
Niemniej efekt finalny chyba okej, mimo ze Eld się nadrukował- zwrócę Ci hajs za te kopie :D 

Dla Prezesa sędziowie (radni) drukują ;)  nic nowego. Fju fju. Jeszcze przelew pójdzie z Ciechocinka i to otwarcie na forum. Zmienia się spółdzielnia ale Pan Panie Prezesie jest zawsze w Komisji;) 

Eld to klasa światowa czyli pamiętaj ze Radny Międzynarodowy jest 10x lepszy niż krajowy. Będzie 10.000.000 będzie tytuł. 

90DA4CD5-16D5-421A-8D1B-00A698C28787.jpeg

55 minut temu, Qcin_69 napisał:

Niemniej efekt finalny chyba okej, mimo ze Eld się nadrukował- zwrócę Ci hajs  :D 

@january nim obrazisz się na całe forum za sprawy techniczne których nie dopracowałes, może odniesiesz się do ostatnich występów Ingrama? Jak się prezentuje w drużynie która chce wygrywać a nie tankować? Warto o tym pisać na bieżąco, bo później znowu przy opisach będziemy czytać jakiego to nie masz potencjału w ofensywie- Przywołałbym tez jedynego kibica Pelicans na forum, ale szkoda mi 1W od Cambyego