MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) 37 minut temu, Qcin_69 napisał: czekam na posty o tym jak DJ Wilson godnie zastępuje Leonarda w s5 Co z tego, że DJ Wilson nie gra? Każdy szanujący się fan wie na co go stać. Gdyby grał, byłby wymiataczem i tak należy go oceniać. 19 minut temu, polishllama69 napisał: jakiś point guard co dobrze reguluje tempogry, ma rzut i broni by się przydał Pal licho z tą obroną. Nuggets tu mają mnóstwo zadaniowców i elite opcji. Widzę takiego jednego mocnego kandydata, który pasowałby idealnie. Mało zarabia, jest tylko backupem w BeGM i ma cholernie przyjemny kontrakt. Oczywiście trzeba go by tu było grubo przepłacać, ale gdyby na stół trafił Gary Harris lub Jrue Holiday to jest szansa się dogadać Edytowane 19 Listopada 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 nikogo póki co nie tykam, wymiana Holidaya po jednym sezonie byłaby dla mnie klęską wizerunkową, we własnym odczuciu, bo dla większości tutaj to chleb powszedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Co z tego, że DJ Wilson nie gra? Każdy szanujący się fan wie na co go stać. Gdyby grał, byłby wymiataczem i tak należy go oceniać. Prawda , DJ Rabb to legenda beGM , mówisz Knicks , myślisz DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nikogo póki co nie tykam, wymiana Holidaya po jednym sezonie byłaby dla mnie klęską wizerunkową, we własnym odczuciu, bo dla większości tutaj to chleb powszedni I tak klęską jest, że najpierw go od mnie nie chciałeś, bo jego kontrakt Ci nie pasował, a potem go pozyskałeś drożej Tego Gary Harrisa to ja już dwa razy powinienem mieć, no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: I tak klęską jest, że najpierw go od mnie nie chciałeś, bo jego kontrakt Ci nie pasował, a potem go pozyskałeś drożej Tego Gary Harrisa to ja już dwa razy powinienem mieć, no! a co miał mi pasować jak miałem Twojego drugiego chłopaka Bledsoe? szkoda tego Davisa jak c***, a sam miałbyś przynajmniej na co teraz popaczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, january napisał: Tzn jak? Typ był hot meteorem w Bux na 15-20 spotkań, potem zjechał straszliwie i wyleciał z rotacji, zastąpił na koniec sezonu inj Miro i pograł duże, ale słabe minuty w oszczędzających się przed PO Bux, a od tego momentu gra ściepy i gra w nich słabiutko. Nie wyczułeś ironii? Przecież ja się śmieje z tych idiotycznych wpisów człowieka morza, który uprawia tutaj taką narracje względem swoich orłów. A na potwierdzenie tych debilizmów rzuci zaraz przykład Juancho, bo zagrał dobrą kwartę z Grizzlies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Juancho zagrał już dwa bardzo dobre, chciałem nadmienic tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 To aż dziwne ze jeszcze jakieś skróty z Juancho rzucającego 15 punktów na Guduriciach i Meltonach tej ligi Rybak nie wrzucił ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 to ja może wrzucę, paczcie jaki Majk gapa 1 minutę temu, january napisał: Kurde nie Starzeję się^ od 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: to ja może wrzucę, paczcie jaki Majk gapa k**** , oglądałem ten mecz live ale dopiero na skrótach widać jaki upasiony jest Gołota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: k**** , oglądałem ten mecz live ale dopiero na skrótach widać jaki upasiony jest Gołota zaokrąglony, who cares, bo zara znajdę hlsa ja zruchał JJJa reverse layupem po piwocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: k**** , oglądałem ten mecz live ale dopiero na skrótach widać jaki upasiony jest Gołota Serio wytrzymałeś cały mecz? Ja po pierwszej połowie wyłączyłem. Jak dla mnie Juancho po za rzutem nie ma nic. Tutaj trafiał i był częścią tego zajebistego momentum, gdzie Nuggets zabili mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Serio wytrzymałeś cały mecz? Ja po pierwszej połowie wyłączyłem. Jak dla mnie Juancho po za rzutem nie ma nic. Tutaj trafiał i był częścią tego zajebistego momentum, gdzie Nuggets zabili mecz. Tak , bo miałem ze Morant nie rzuci 17 punktów na kuponie no i chciałem się przyjrzeć Caboclo i Meltonow a normalnie nie ma na to zbyt wielu szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 "poza rzutem nie ma nic" wybitna ekspertyza jak ich zniszczyli 50 do 15 to nic dziwnego, że wyłaczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: "poza rzutem nie ma nic" wybitna ekspertyza Krótko i celnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Krótko i celnie jeszcze przeprosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: DJ Rabb Ivan, chłopak był wychowany na syberii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Doncic jest dalej kosmita, a Vucevic zostal ostatnio graczem tygodnia. Troche mnie ratuja w obliczu kontuzji Middletona. Dla euro duetu to raczej nic nowego, bo przez caly zeszly sezon stanowili podstawe ataku w S5, tylko w tym roku brakuje mi strasznie Gallo z lawki Luka prowadzi scrubow z Dallas do 8-5, wiec mysle ze u mnie powinno byc nawet lepiej . Odnosnie gry Porzingisa: https://polskikosz.pl/kristaps-porzingis-jak-to-jest-z-nim-naprawde/ Edytowane 19 Listopada 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Randle się w końcu przełamał. 30pts 7reb na 12/17 z gry i 3/5 za trzy. W końcu Julius z zeszłego roku, nadrabiający z nawiązką w ataku to co straci w obronie. Justin Holiday dziś 20pts 4reb 2as 2stl na 6/11 i 4/6 za trzy. Myles Turner 9pts 7reb 3blk w 29min. Przyzwoity ale nie najlepszy występ, ale tam po pierwszej połowie było po meczu. Mike Conley 15-6-6 i tylko 1to na 6/15 z gry. Fajerwerków nie ma. Dzis pokazał się wyśmienicie mój two-way Kelan Martin: 14pts 6reb 6/7 z gry 2/3 za trzy i +21 w 24 min. Przyczynił się w sporym stopniu do zwycięstwa nad mocnymi w realu Jazz. Niech Zagra pare takich meczy więcej to pomyślimy o wykorzystaniu go w tym trymestrze. Ogolnie pacers swoje problemy maja, ale głębia załatwiają wszystko jak narazie. Lamba swietnie zastępują holiday z gallowayem, a okres nieobecności Turnera zostal przykryty najlepszym jak do tej pory okresem w sezonie Theisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dopóki Conley jest tak słaby, że nawet z wide open jumperów trafia 30-kilka procent, trafia pod koszem na 50% i nawet osobiste rzuca najgorzej od 8 lat, to ciężko mówić o Pacers w kontekście czegokolwiek. Doncić ma impakt gracza z top5 ligi na ten moment, patrząc na to jak ciągną swoje ekipy Giannis, Towns, Doncic i Harden w realu, te ekipy i u nas powinny dostać dzięki temu przychylność oceniających. To dopiero połowa trymestru, ale Doncic w pojedynkę robi okolice ~30-10-10, coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi