Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, fluber napisał:

Tak sobie przejrzałem archiwum i to jest skład, który rok temu na Wschodzie zrobił 50 wygranych:

Bledsoe-Beal-Iguodala-Jamychael Green - Marc Gasol

Shaquille Harrison - Jamal Crawford - Jeff Green - Sam Dekker - Bam Adebayo

U mnie będą jeszcze jakieś zmiany, bo mam jeszcze room mle, bi annual, więc minimum dwóch sensownych graczy do rotacji dołożę i Taja Gibsona raczej nie będę trzymał:

Westbrook - Redick - Warren - Kuzma - Sabonis

Augustin - Kennard - House - Pinson - Taj Gibson

Może mi się wydaje, ale na sezon regularny to wygląda znacznie lepiej niż to co powyżej dawało 50+ wygranych sezon temu.

Ale wiesz ze w Twojej s5 najlepszym obrońca będzie najsłabszy obrońca drużyny przeciwnej ?:)

Teraz, Qcin_69 napisał:

Ale wiesz ze w Twojej s5 najlepszym obrońca będzie najsłabszy obrońca drużyny przeciwnej ?:)

To nie będzie moje s5, bo jak mówiłem tutaj jakichś obrońców będę dorzucał, ale chodziło mi tylko o pokazanie szerokości składu i musiałem powkładać graczy na pozycje. Taką piątką nie będę wychodził, bo rzeczywiście w obronie byłoby ciężko.

2 minuty temu, january napisał:

Coś mnie tu wszyscy biednego podstępnie szkalują 😉 

Fluber nie masz BiA chyba.

a, bo mogę użyć albo jednego albo drugiego? Nie szkodzi, bo i tak powinienem mieć cap space wysokości bi annual jeszcze.

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Obrona faktycznie z potencjałem na najgorszą w całej lidze :D

https://okcthunderwire.usatoday.com/2018/12/30/oklahoma-city-thunder-russell-westbrook-nba-leader-defensive-rating/

3 minuty temu, MarcusCamby napisał:

@fluber Ja Cię proszę. Nikomu nie sprzedaż w tej grze dobrej obrony Sabonisa czy Westbrooka takimi c***o-statami :D

Ale już w ubiegłym sezonie Westbrook mocno zmienił swoją grę, zresztą nawet na 6g o tym pisali, polecam te artykuły:

https://szostygracz.pl/2018/12/09/westbrook/

https://szostygracz.pl/2019/01/10/flesz-westy/

13 minut temu, fluber napisał:

Tak sobie przejrzałem archiwum i to jest skład, który rok temu na Wschodzie zrobił 50 wygranych:

Bledsoe-Beal-Iguodala-Jamychael Green - Marc Gasol

Shaquille Harrison - Jamal Crawford - Jeff Green - Sam Dekker - Bam Adebayo

U mnie będą jeszcze jakieś zmiany, bo mam jeszcze room mle, bi annual, więc minimum dwóch sensownych graczy do rotacji dołożę i Taja Gibsona raczej nie będę trzymał:

Westbrook - Redick - Warren - Kuzma - Sabonis

Augustin - Kennard - House - Pinson - Taj Gibson

Może mi się wydaje, ale na sezon regularny to wygląda znacznie lepiej niż to co powyżej dawało 50+ wygranych sezon temu.

Przez 2/3 sezonu miałem jeszcze Holidaya i Portera, a przez 1/3 Winslowa tak apropo.

Przy 1T była u nas narracja, że teamy są wypoczęte i chłopaki mogą biegać po 24h na dobę. 

Cousins mój Drogi wrócił od g46 i grał po 20-25min. Green był jednak nowy w składzie i potrzebował chwilę na zgranie się, bo rotacja była jednak bardzo wąska. Za niego też odszedł bodajże Moore, który miał dobre wejście w sezon. Pod koszem SlaKB musiał grac praktycznie tylko Antkiem i Lopezem - no chyba, że liczymy fatalnych Makera, czy Hezonje i zwłoki Casspiego. A póxniej jeszcze oddał m.in. Makera za niegrającego , a później i tak fatalnego Lee. 

A Kleber faktycznie był fajnym wsparciem z ławki, bo Bucks tam raczej umierali :jeżeli chodzi o ławkę ;) 

Teraz, Sylvinho. napisał:

Przez 2/3 sezonu miałem jeszcze Holidaya i Portera, a przez 1/3 Winslowa tak apropo.

No ale nie jako dodatek, tylko zamiast innych graczy? Akurat zrzuciłem Twój skład z 3 trymestru.

24 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Święte słowa. Największy minus tej gry.

Gorszy nawet niż propaganda Jaśka.

Tutaj dodam jeszcze, że to wynika z tego iż rozpisujemy rotacje tylko na 48mpg, gdzie przecież w RL NBA to MPG w składzie sumują się do 55-60 mpg, bo co chwilę ktoś pauzuje i te minuty przechodzą na innych graczy. I dopiero przy takiej rozpisce widać by było jaka jest bieda w rotacji niektórych zespołów.

4 minuty temu, january napisał:

East poza tym jest open jak chodzi o awans do PO totalnie, kontuzje mogą dojść. Może 3 zespoły mogą być w miarę pewne awansu tylko obecnie.

Knicks, 76ers i Bucks to pewniaki. Cała reszta może mieć jakieś przygody w zależności od kontuzji, szerokości rotacji itd.

5 minut temu, january napisał:

Za to na zachodzie ... :

Russell-Butler-Ingram-LeBron-Dedmon

Brown-Huerter-Korver/X-Olynyk-Y

Edwards-Robinson-Korver/X-Hutchison-Claxton

77-5 wstępnie.

Co tak skromnie Jasiu ;) 

3 minuty temu, fluber napisał:

Knicks, 76ers i Bucks to pewniaki. Cała reszta może mieć jakieś przygody w zależności od kontuzji, szerokości rotacji itd.

Poważnie nie macie Orlando wśród pewniaków.. 

Znowu.. :( 

1 minutę temu, fluber napisał:

18-10 (jeden mecz więcej) w 1T, 16-11 w 2T i 16-11 w 3T, więc Twoje wyniki były bardzo stabilne.

Zgadza się różnice nie były duże, niemniej jednak uważam po prostu, że zespół z 3 trymestru był trochę słabszy niż w dwóch pozostałych.

1 minutę temu, january napisał:

2)Rozwój młodych (Russell, Ingram, Huerter, Brown, może ktoś jeszcze zaskoczy)-

Dałbym sobie rękę obciąć, że Ingramowi grozi zakończenie kariery po zakrzepicy, a do tego on zawsze bardzo długo wraca po kontuzji, tylko nie mogę sobie przypomnieć kto i przy jakiej okazji to wszystko pisał...

1 godzinę temu, fluber napisał:

Westbrook - Redick - Roberson - Warren - - Sabonis

Augustin - Kennard - House - Kuzma - ?

Optymistycznie zakładając powrót do zdrowia Robersona, to tak to na ten moment wygląda w Hornets. Na ławce 4 starterów play-offowych teamów. Plus jeszcze dwóch graczy za około 5 milionów rocznie zostanie podpisanych w FA. Chyba nikt nie będzie miał takiej głębi na Wschodzie