Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Piszcie proszę z ilu gracz rezygnuje bo u Goberta to jest 44,5/1 co finansowo jest niekorzystne aby brał 20 tki w zamian. 
przecież robiąc taki deal w dwóch latach dostaje grubo poniżej MLE a tyle to zawsze znajdzie 

( w kalkulacji ogólnej wliczając kontrakt 1 roczny) 

64 = 44,5 + 9,75 + 9,75 

Rado. A jak jest z kwestią złożonych ofert? Raz i koniec i jak nieprawidłowa to zostaje głosowanie bez oferty? Czy liberalnie podchodzimy do negocjacji? 

Tu wkraczamy w nowe rewiry i ten regulamin tego nie opisuje. 
a @nizina bym jednak liberalnie potraktował jeżeli GM nie widzieliby tu jakiejś dyskryminacji i są wyrozumiali 

Czy temat służy do różnych przymiarek a do głosowania i szablonu wraz z dyskusją można robić korekty? 

Dobra, przestań 

46 minut temu, ignazz napisał(a):

Gęganie o każdy aspekt u Wemby w RL jeszcze zniosę. Ale tu pal gumę. 

a to tu Cię jeszcze boli

sam pal gumę, dajesz 7 spotkań w każdej niemal serii od kilku lat

czym Cb tak Blazers porzekonali napisz, uzasadnij

48 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie mam twojego charakteru aby tu jakoś się nastawiać vs jakiś GM. 

Hahahahaaaaaaa

nie no skąd

Nie wiem po co ten beef w zaglosowanej przeze mnie wygranej serii 

W najgorszym scenariuszu gdy wygrywasz serię jedynym podejrzeniem to jest to że doceniam walczącego przeciwnika i jego koncepcję gry. Jeżeli to uznajesz wśród wszystkich problemów gry jako najistotniejszy to już czas chyba … 

I sprawdź RS jak już rzucasz oskarżenie. 

Bo jeżeli daje Ci zawsze HCA a głosuje zawsze 4:3 to…. 

• 2 tygodnie później...

Na razie to masz liderów których każdy chce oddać. Lub już to zrobił. 
W sumie teraz przestaje mnie dziwić twoje wołanie o trade request. Założenie słuszne tylko nie tych zawodników chcesz wsadzić na gorące krzesło. Napisz do Ronnie może jakoś DeRozana wytargujesz. Wtedy osiągniesz nowy poziom i odblokujesz nową umiejętność. Będziesz miał gracza którego możliwe że nikt nie zechce i zostanie zwolniony za darmo. Jak mój Sochan ;) więc i tu nie będziesz pierwszy. 

15 godzin temu, ignazz napisał(a):

Na razie to masz liderów których każdy chce oddać. Lub już to zrobił. 
W sumie teraz przestaje mnie dziwić twoje wołanie o trade request. Założenie słuszne tylko nie tych zawodników chcesz wsadzić na gorące krzesło. Napisz do Ronnie może jakoś DeRozana wytargujesz. Wtedy osiągniesz nowy poziom i odblokujesz nową umiejętność. Będziesz miał gracza którego możliwe że nikt nie zechce i zostanie zwolniony za darmo. Jak mój Sochan ;) więc i tu nie będziesz pierwszy. 

Zabawne gdy koleś co robi 20-62 od 5 lat naśmiewa się z dwóch gm którzy co roku praktycznie są w PO. Może jakaś „ dymisja request” jest potrzebne ? 

Edytowane przez RonnieArtestics

11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Zabawne gdy koleś co robi 20-62 od 5 lat naśmiewa się z dwóch gm którzy co roku praktycznie są w PO. Może jakaś „ dymisja request” jest potrzebne ? 

Spójrz na to z innej strony. Co gm o sobie mówi i pisze. Mam świadomość że mam słabe wyniki. Knicks natomiast ma siebie za goata. Mój wpis odnosi się właśnie do tego przekonania. Nigdzie nie zestawiałem obu zespołów czy GM. O twierdzeniu że moje lepsze nie wspominając. 

Pomijam już historie kto stworzył zespół pod mistrza co gm przypisuje sobie. 

To nie ja z Balla robiłem top topów wklejając filmiki udanej akcji. Też nie pajacowałeś z DDR jaki to kozak więc wiesz o co chodzi. 

To liga takie rzeczy weryfikuje a nie gość od 20-62 

Co nie znaczy że tej gość nie ma prawa pisać na forum które służy do … no właśnie. 

Sorry. Koleś. 

Do gościa mi daleko. 

Resume. Nie byłoby tych chwalących siebie wpisów nie byłoby mojego komentarza. 

A propo mojego mistrzostwa. Po jego zdobyciu i kierunku przebudowy Ile trwa przeciętnie w realu powrót drużyny do bycia chociaż contanderem?

A jeszcze do tego przebudowy opartej na młodych 

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Pomijam już historie kto stworzył zespół pod mistrza co gm przypisuje sobie. 

Kto?

Ile lat minęło? 7? A wy wciąż nie potraficie oddać cesarzowi co cesarskie….  Bez postawienia się w prawdzie historycznej nie ma nadziei dla przyszłości czy jak to leciało 

Nie ma przyszłości bez przeszłości!!!

Dwie organizacje u nas potrafiły być w topie cały czas. Obie łączy to że mieli dwóch najlepszych graczy 21 wieku za free, a do tego jedna zbudowana na dealu z bratem shevca. Żadne to osiagniecie

Moim zaś najlepszym assetem byli kyle oquin i kuzminskas. Wymowne 

2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

A propo mojego mistrzostwa. Po jego zdobyciu i kierunku przebudowy Ile trwa przeciętnie w realu powrót drużyny do bycia chociaż contanderem?

A jeszcze do tego przebudowy opartej na młodych 

Kto?

Ile lat minęło? 7? A wy wciąż nie potraficie oddać cesarzowi co cesarskie….  Bez postawienia się w prawdzie historycznej nie ma nadziei dla przyszłości czy jak to leciało 

Nie ma przyszłości bez przeszłości!!!

Dwie organizacje u nas potrafiły być w topie cały czas. Obie łączy to że mieli dwóch najlepszych graczy 21 wieku za free, a do tego jedna zbudowana na dealu z bratem shevca. Żadne to osiagniecie

Moim zaś najlepszym assetem byli kyle oquin i kuzminskas. Wymowne 

gdzie są rl Knicks teraz a gdzie begmowi? 

W dniu 26.06.2026 o 15:50, ignazz napisał(a):

Tylko o drugiego finalistę nie pytaj. 

Nie udało mi się ściągnąć Foxa to mam za swoje. 

Wojnarowski pisze, że Fox jedną nogą w Colorado. Brunson zawiódł w finałach, gdzie zjadł go Mitchell i przede wszystkim Quickley!