ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Dobry kierunek ale nagrody wchodzą w następnym roku i po sensownym opisaniu całej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu To zabawne, że obie strony są tak zadowolone z trade Edeya, bo ja uważam że gówno oddałem. Jakiś pick 20+ i gorszy swap o podobnej wartości. Ten Diabate co trzeba mu latem płacić to chyba najcenniejszy asset wymiany Pelicans też zrobili PO mając hardcap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): To zabawne, że obie strony są tak zadowolone z trade Edeya, bo ja uważam że gówno oddałem. Jakiś pick 20+ i gorszy swap o podobnej wartości. Ten Diabate co trzeba mu latem płacić to chyba najcenniejszy asset wymiany Pelicans też zrobili PO mając hardcap Philly zrobiłaby tytuł mając hardcap, ale lepiej nie denerwować Alonzo, bo się księżniczka obrazi, co nie? Edytowane 1 godzinę temu przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Philly zrobiłaby tytuł mając hardcap, ale lepiej nie denerwować Alonzo, bo się księżniczka obrazi, co nie? Ale co Ty do mnie bijesz? Nikt nawet mnie nie pytał o Twój powrót. A teraz się okazuje, że Reikai Cię zaprosił i nikogo nie poinformował. Zresztą skoro smsujemy to po co znowu bawisz się w Jokera i podpalasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ale co Ty do mnie bijesz? Nikt nawet mnie nie pytał o Twój powrót. A teraz się okazuje, że Reikai Cię zaprosił i nikogo nie poinformował. Przeciez ja tylko napisalem, ze jest chetny do objecia Sixers. Qcin sam do mnie napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Reikai napisał(a): Przeciez ja tylko napisalem, ze jest chetny do objecia Sixers. Qcin sam do mnie napisal Ale kto i co to nie pisałeś Lepiej było wbić sztylet w plecy naszej przyjaźni... Brutusie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Qcin_69 weź 76ers. Ładnie proszę aby nie urazić. @mac weź Kings z #1 ładnie proszę aby nie urazić. Dogadajcie Harpera i każdy zadowolony. Jak długo nie będziecie w stanie się dogadać @Tecu bądź złośliwy i dogadaj Harpera z tym GM który tak do Ciebie wypisywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ale kto i co to nie pisałeś Lepiej było wbić sztylet w plecy naszej przyjaźni... Brutusie! No ja tylko rzucilem hint w temacie ploteczkowym. Myslalem, ze jest komunikacja na lini Qcin -> rada, a okazalo sie, ze Qcin myslal ze to ja jestem rada Tak czy siak - moglibyscie jako rada jakos sie wypowiedziec na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Reikai napisał(a): No ja tylko rzucilem hint w temacie ploteczkowym. Myslalem, ze jest komunikacja na lini Qcin -> rada, a okazalo sie, ze Qcin myslal ze to ja jestem rada Tak czy siak - moglibyscie jako rada jakos sie wypowiedziec na ten temat. ja z Rada nigdy nie rozmawiam, od zawsze uważałem ze to najgłupszy możliwy sposób regulowania gry, zwłaszcza że nigdy w niej nie było zbyt mocnego składu - kiedyś nawet Czlowiek_Morza i chyba LBS się tam nawet jakims cudem znaleźli xd Po jakiego grzyba? DO DZIŚ NIEWYJASNIONO Ty najczęściej pisałeś na priv żeby wrócić to myślałem, że jesteś kimś ważnym, ale okazuje się że Alonzo jest jednoosobową instancją a ja jestem na jego czarnej liście xd sorry, nie chciałem Cię w to wplątać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu 5 minut temu, Reikai napisał(a): No ja tylko rzucilem hint w temacie ploteczkowym. Myslalem, ze jest komunikacja na lini Qcin -> rada, a okazalo sie, ze Qcin myslal ze to ja jestem rada Tak czy siak - moglibyscie jako rada jakos sie wypowiedziec na ten temat. Pewnie się wypowiemy, ale skoro był problem z komunikacją jak sam przyznajesz, to też nie dziw się, że rada się nie ustosunkowała. A zdążyłeś już z kolegami rozpocząć narracje jakoby Qcin został wyproszony z rozgrywki. Są priorytety, najpierw muszę bronić Jamesa Hardena na forum ogólnym, bo zostałem sam na statku. Potem ewentualnie można pochylić się nad sprawą Qcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 58 minut temu Udostępnij Opublikowano 58 minut temu 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Pewnie się wypowiemy, ale skoro był problem z komunikacją jak sam przyznajesz, to też nie dziw się, że rada się nie ustosunkowała. A zdążyłeś już z kolegami rozpocząć narracje jakoby Qcin został wyproszony z rozgrywki. Są priorytety, najpierw muszę bronić Jamesa Hardena na forum ogólnym, bo zostałem sam na statku. Potem ewentualnie można pochylić się nad sprawą Qcina nie masz nad czym się pochylać xd mieliście tydzień by się pochylić, teraz nie jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 56 minut temu Udostępnij Opublikowano 56 minut temu No ja bym sie na przyklad chcial dowiedziec, czy byl jakis szantaz w stylu ''albo on do Sixers albo ja'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 8 minut temu, Reikai napisał(a): No ja bym sie na przyklad chcial dowiedziec, czy byl jakis szantaz w stylu ''albo on do Sixers albo ja'' stawiam prawe jajo, że był ze strony Alonzo po namyśle lewe jajo też mogę postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 13 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nie masz nad czym się pochylać xd mieliście tydzień by się pochylić, teraz nie jestem zainteresowany Czyli kolejne trollowanie Ale co swoje podpaliłeś to już masz frajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu 16 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nie masz nad czym się pochylać xd mieliście tydzień by się pochylić, teraz nie jestem zainteresowany Może chce abyś oddał mu te jego picki z simki, które będą 1-14 ? To wtedy wyrazi zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Czyli kolejne trollowanie Ale co swoje podpaliłeś to już masz frajdę nie Byku, chciałem serio wrócić, jak podejrzewam przynajmniej 10 GMow dostało ode mnie propozycję wymian - w tym Ty Zszedlem salary do 160 baniek w 76ers na ten rok i zachowałem wszystkie picki, poświęciłem tylko Irvinga wiec nie było to trollowanie, ale chęć powrotu, z mniejszą intensywnością - bo i skład ma potężne core- ale nadal z ciekawością i radością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 33 minuty temu Udostępnij Opublikowano 33 minuty temu 160? 199 uśmiercenie gracza 188 oddanie Kyrie za 11,5 mln kontrakt? Nieźle na granie w grę w której się nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): nie Byku, chciałem serio wrócić, jak podejrzewam przynajmniej 10 GMow dostało ode mnie propozycję wymian - w tym Ty Zszedlem salary do 160 baniek w 76ers na ten rok i zachowałem wszystkie picki, poświęciłem tylko Irvinga wiec nie było to trollowanie, ale chęć powrotu, z mniejszą intensywnością - bo i skład ma potężne core- ale nadal z ciekawością i radością Owszem, dostałem propozycje wymiany i zareagowałem zdziwieniem, że prowadzisz jakiś klub. Od tygodnia nie miałem wolnego, bo nawet w weekend pracowałem. Kto jak kto, ale Ty powinieneś mnie zrozumieć A skoro walisz focha, bo Cię nikt fanfarami nie przywitał od wejścia, no to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 minut temu Udostępnij Opublikowano 31 minut temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): 160? 199 uśmiercenie gracza 188 oddanie Kyrie za 11,5 mln kontrakt? Nieźle na granie w grę w której się nie jest. nom i 8 mln gotówki! 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Owszem, dostałem propozycje wymiany i zareagowałem zdziwieniem, że prowadzisz jakiś klub. Od tygodnia nie miałem wolnego, bo nawet w weekend pracowałem. Kto jak kto, ale Ty powinieneś mnie zrozumieć A skoro walisz focha, bo Cię nikt fanfarami nie przywitał od wejścia, no to sorry jakimi fanfarami xd Byku, ja nie mam problemów z ego i samoocena xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu Niesamowite. Szkoda że nie chcesz z nami się bawić. Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi