MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: daj Luce tamtego Chandlera to byś zobaczył różnicę, szybko się zapomina jaką głębią dysponowali tamci Mavs Do kibica Mavs mówisz Który wtedy zarobił na ich mistrzowie dobre siano, bo kurs był ponad @20 A wiesz, że Mavs sprowadzali Tysona Chandlera jako backup Haywooda? Ciekawe kto postawił karierę Tysona na nogi. Oczywiście zdrowie też zrobiło swoje. Głębia Mavs, gdzie drugim-trzecim najlepszym graczem był 37-letni Jason Kidd, a x-factorem DeShawn Stevenson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Żeby nie było, nie zapraszam do dyskusji. Ja o Carlisle nie zamierzam dyskutować, mac mnie wywołał to napisałem co myślę. Przecież to Ty mnie pierwszy wywołałeś Żeby nie było, że ja tylko negatywnie o Ricku Carliślie, to dodam, że mi obecne sukcesy mavs nie zmieniły o nim opinii i spokojnie uważam go za ten sam tier co Greg Popovich czy Pat Riles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Głębia Mavs, gdzie drugim-trzecim najlepszym graczem był 37-letni Jason Kidd, a x-factorem DeShawn Stevenson Jet Terry? Marion? to była ekipa bez gwiazd, ale świetnie zbilansowana, dziwię się takim tejkom skoro mienisz się fanem Edytowane 17 Maja 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Jet Terry? Marion? to była ekipa bez gwiaz, ale śwketnie zbilansowana, dziwię się takim tejkom skoro maniesz się fanem Ja udzielałem się wtedy gdzie indziej, ale myślę że jakbyśmy zerknęli do archiwalnych stron na e-nba forum to ocena rosteru byłaby całkiem inna. Także fajnie się ocenia po latach, ale fakty są takie, że ludzie nawet przeciwko Blazers nie widzieli w Mavs faworyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Także fajnie się ocenia po latach, ale fakty są takie, że ludzie nawet przeciwko Blazers nie widzieli w Mavs faworyta a to na pewno, tylko dlaczego mamy zaciemniać obraz tego co się potem okazało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a to na pewno, tylko dlaczego mamy zaciemniać obraz tego co się potem okazało? No okazało się, że dobry trener może zrobić mistrzowski zespół z past prime vetów i niechcianych rolesów Dzięki za przyznanie racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dzięki za przyznanie racji wiesz dobrze, że to tak nie działa i nie o to mi chodziło jakby... no, ale dobrze - Tobie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ten slot 7 loterii draftu jest jakiś lewy bo w każdym przypadku dał awans ekipie do top 4. Walczyłem o to z Grizz wiedząc ze to ogromne szanse na skok w top ale John Collins i Dejounte mieli inne zdanie tak jak głosujący. Cóż gratuluje losu wygranym i patrzymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Na przezajebiście mocny Wschód dojdą jeszcze #1 i #2 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 2 minuty temu, january napisał: Dwie kwestie - primo, co ja muszę zrobić by kiedyś w końcu kogoś zesweepować ? @karpik Przestać lekceważyć przeciwników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 5 minut temu, fluber napisał: Przestać lekceważyć przeciwników! trzeba było mu dać jeszcze 27W w T1 to by spokorniał chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) Była kiedykolwiek gorsza pierwsza runda w historii beGM? Czterech GMów nie wystawiło opisu, w potencjalnie zaciętych seriach brak jakiejkolwiek polemiki i chęci przekonania innych do swoich argumentów. Dla mnie dramat Edytowane 20 Maja 2022 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Fun fact: ostatni sweep w beGM miał miejsce w sezonie 18/19. W tym samym czasie w realu padło sześć sweepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 (edytowane) 3 minuty temu, LONGER01 napisał: Fun fact: ostatni sweep w beGM miał miejsce w sezonie 18/19. W tym samym czasie w realu padło sześć sweepów. Mamy tu Same miękkie faje jak Tecu i Szulim które się boją urazić innych uczucia Edytowane 22 Maja 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Pewnie Jimmy i Jason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Ja też lubię wiśnie, ale szanujmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Mały rebusik dla Was a ) 3-14 FG 7 REB 1 AST 0 BLK 1 TO 6 PTS b ) 8-16 FG 8 REB 5 AST 2 BLK 3 TO 31 PTS Proszę przypasować linijkę do zawodnika tylko szybko nim @january wejdzie i popsuje nam rebusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: Mały rebusik dla Was a ) 3-14 FG 7 REB 1 AST 0 BLK 1 TO 6 PTS b ) 8-16 FG 8 REB 5 AST 2 BLK 3 TO 31 PTS Proszę przypasować linijkę do zawodnika tylko szybko nim @january wejdzie i popsuje nam rebusik Pierwszy to chyba Chris Paul w waznych meczach. Drugi nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Teraz, tangiers napisał: Pierwszy to chyba Chris Paul w waznych meczach. Drugi nie wiem. boli widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Gratulacje dla mego przyjaciela @Qcin_69. Czy to pierwszy przypadek w historii naszej gry, żeby drużyna miała dwójkę zawodników w pierwszej s5? Cytat First Team F: Giannis Antetokounmpo F: Jayson Tatum Nikola Jokic G: Devin Booker G: Luka Doncic Second Team G: Stephen Curry G: Ja Morant F: Kevin Durant F: DeMar DeRozan Joel Embiid Third Team G: Trae Young G: Chris Paul F: LeBron James F: Pascal Siakam Karl-Anthony Towns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi