Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 8 minut temu, LONGER01 napisał: On już sprecyzował swoje żądania. https://basketball.realgm.com/wiretap/266985/Deandre-Ayton-Going-To-Get-A-Max-Contract-Somewhere Ale niestety w BeGM jest mnjej kasy. Ale jeżeli przedłużenie będzie wymagało maxa, to Bulls są na to gotowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 9 minut temu, Szulim napisał: pytanie czy w naszym beGM będzie ktoś gotów rzucać mu takie maxy Na razie to takie gdybanie. Np Kolader dwa lata temu jak miał cap space to rzucił 4 x maxa dla RFA. Centra w Nets chyba najbardziej brakuje Edit: I klasowego PG Edytowane 17 Maja 2022 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 18 minut temu, LAF napisał: Jest z czego wybierać. Lowry może być łakomym kaskiem Bardziej CP3 i Curry 27 minut temu, LONGER01 napisał: Na razie to takie gdybanie. Np Kolader dwa lata temu jak miał cap space to rzucił 4 x maxa dla RFA. Centra w Nets chyba najbardziej brakuje Edit: I klasowego PG Sengun jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 4 minuty temu, LAF napisał: @january i @RonnieArtestics nie oddadzą ich bez walki taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 22 minuty temu, january napisał: Yup Sengun poszedł na szczęście w dobrą stronę, fajnie że miałeś rację jak rok temu pisaliśmy o nim;) I jeszcze Gafford obok. Wiec po co mi Ayton? Do machania ręcznikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 41 minut temu, kolader napisał: Wiec po co mi Ayton? Do machania ręcznikiem? To kto tam jeszcze z maxem dla Aytona, @LAF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Jaren Jackson, Miles Bridges Przez trafienie do Kings w RL NBA niski kontrakt może pójść do Sabonisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Ja nie mam Maxa na Aytona Ale moze wiesz, kto ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 28 minut temu, Pablo81 napisał: Ale moze wiesz, kto ma? Ja se zaraz zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: To kto tam jeszcze z maxem dla Aytona, @LAF? Jak bym znalazł kupca na nurkica to może rzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 1 minutę temu, LAF napisał: 4 maxy ? Czyżbyś chciał skopiować mój wyczyn A Ty wiesz jaki jest maks dla Paula? Gwarantuje Ci ze nikt mu nie da maksa dla niego, no chyba ze Ty Edytowane 17 Maja 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 30 minut temu, LAF napisał: Coś tam czytam te CBA i lepiej się orientuje więc zdaje sobie sprawę ile wynosi. A może @Pablo81 szykuje Maxa dla CP3 ? W końcu Ayton bez CP3 to nie to samo co Ayton z CP3 Mentalnie nie pasuje do Bulls. Chcemy coś wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 9 minut temu, Pablo81 napisał: Mentalnie nie pasuje do Bulls. Chcemy coś wygrać Dobrze ze PG13 nigdy nie pęka w PO Btw w II rundzie się chyba szykuje nam pojedynek jokicovcow - ciekawe do czego posunie się @Lucas w krytyce g2g przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 32 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Dobrze ze PG13 nigdy nie pęka w PO Btw w II rundzie się chyba szykuje nam pojedynek jokicovcow - ciekawe do czego posunie się @Lucas w krytyce g2g przeciwnika O Joku tylko z pokora i szacunkiem, jako fan Nuggets przeciez wiem, ze Nikola moze zagrac fantastyczna serie, ale do awansu to moze nie starczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 53 minuty temu, RonnieArtestics napisał: ciekawe do czego posunie się @Lucas w krytyce g2g przeciwnika Lucas już rok temu wykazał się herezjo w stosunku do Joka, w tej serii może się jedynie pogrążyć bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Myślę że @LeweBiodroSmoka, który chyba jako jedyny zagłosował na Minnesote w 1 rundzie sam sobie wystawia świadectwo i pokazuje jakiego zespołu bardziej się boi w kolejnej rundzie. Ciężka sytuacja w szatni Denver teraz, skoro ich własny GM ze strachem w oczach myśli o zespole rywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 6 minut temu, Lucas napisał: Myślę że @LeweBiodroSmoka, który chyba jako jedyny zagłosował na Minnesote w 1 rundzie sam sobie wystawia świadectwo i pokazuje jakiego zespołu bardziej się boi w kolejnej rundzie. Ciężka sytuacja w szatni Denver teraz, skoro ich własny GM ze strachem w oczach myśli o zespole rywali. mhm po wstępnych oględzinach jestem zszokowany występami Harrisa, Bane'a, Crowdera i Dinwidiego, dlatego czym prędzej pobiegłem zagłosować przeciw Suns, bo było to jedyna wyjście z tej sytuacji nie masz pół gracza, który może Ci tą serię wygrać, dlatego na pocieszenie zostanie Tobie ten popcorn ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: mhm po wstępnych oględzinach jestem zszokowany występami Harrisa, Bane'a, Crowdera i Dinwidiego, dlatego czym prędzej pobiegłem zagłosować przeciw Suns, bo było to jedyna wyjście z tej sytuacji nie masz pół gracza, który może Ci tą serię wygrać, dlatego na pocieszenie zostanie Tobie ten popcorn ;] Jesteśmy twoim koszmarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 11 minut temu, Lucas napisał: Jesteśmy twoim koszmarem no on największym zawsze mam największą obawę przed typkami, którzy do G6 robia 8pkt z 7.5 rzutu Edytowane 17 Maja 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 1 godzinę temu, Lucas napisał: O Joku tylko z pokora i szacunkiem, jako fan Nuggets przeciez wiem, ze Nikola moze zagrac fantastyczna serie, ale do awansu to moze nie starczyc Wielki Jokic może nie wystarczyć. Conley i O'Neale byli fatalni w PO, ten drugi ma za sobą chyba też najgorszy RS w karierze odkąd gra startera. Niepewna sytuacja Brogdona. O Grancie sam Smoku pisał, że gra kiepski sezon. Suns wcale na Wolves nie muszą skończyć z upsetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi