Eld Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 32 minuty temu, MarcusCamby napisał: Chyba jednak CambyGOATa, ale mogę nie być obiektywny Nie zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 6 minut temu, Eld napisał: Nie zgadzam się. Twojego bożka to ja znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Twojego bożka to ja znam Zadałem Ci pytanie na które odpowiedzi nie uzyskałem. Przykro mi się robi z tego powodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Zadałem Ci pytanie na które odpowiedzi nie uzyskałem. Przykro mi się robi z tego powodu . Ja dopiero z roboty wracam. Nie każdy jest @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja dopiero z roboty wracam. Nie każdy jest @julekstep Wczoraj leciał. W końcu oglądnąłem od początku do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja dopiero z roboty wracam. Nie każdy jest @julekstep JA JESTEM JESZCZE ZALOGOWANY W PRACY (i nawet coś tam robię!) NIEROBIE PRYWACIARZU a potem PiSy moje podatki kradno żeby Wam tarcze wypłacać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 8 minut temu, julekstep napisał: JA JESTEM JESZCZE ZALOGOWANY W PRACY (i nawet coś tam robię!) NIEROBIE PRYWACIARZU a potem PiSy moje podatki kradno żeby Wam tarcze wypłacać!!! A JA JESTEM PRYWACIARZEM I TEŻ JESTEM ZALOGOWANY ( i mam lepiej bo nic nie robię ! ) A kradnie kto może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 5 minut temu, Eld napisał: A JA JESTEM PRYWACIARZEM I TEŻ JESTEM ZALOGOWANY ( i mam lepiej bo nic nie robię ! ) A kradnie kto może. wnoszę o karne obniżenie bilansu Eldowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 36 minut temu, julekstep napisał: wnoszę o karne obniżenie bilansu Eldowi Ty, a jak Ci w simce idzie? Jak tam tytuły? Że Ty parę sezonów temu #1 ligi nie potrafiłeś misia zrobić, a #6 ( Wolves ) bez HCA przytula O'Briena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Sorry że bez opisu, ale no w podróżach i z telefonu nie miałem na to ochoty i czasu. Postaram się zagłosować za to w nowym roku, żeby chociaż Wasze opisy przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 11 minut temu, karpik napisał: Jazz: 5-23 tu jest tylko trochę lepiej. damn, wszystkich tak ładnie opisałeś a do mnie nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Szulim napisał: damn, wszystkich tak ładnie opisałeś a do mnie nic? Przyjąłem sobie za punkt honoru pisać głównie o pozytywach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @MarcusCamby czy Ronnie jest w Spółdzielni? bo nie wiem czy słać zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @ignazz chyba pomyliłeś moje Charlotte z jakimś innym teamem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Mocno wstępnie bo częściowo wyniki dopasować musiałem do punktacji ogólnej. 2 minuty temu, fluber napisał: @ignazz chyba pomyliłeś moje Charlotte z jakimś innym teamem;) Spokojnie robię korekty na live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 13 minut temu, ignazz napisał: Mocno wstępnie bo częściowo wyniki dopasować musiałem do punktacji ogólnej. Spokojnie robię korekty na live Bucks więcej, dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Bucks więcej, dużo więcej Poprawiłem bo słuszna uwaga. Zmniejszyłem Tobie zwycięstw bo jeżeli plan jest u Ciebie odbudowy poprzez Draft to mimo skrajnie negatywnych wpisów o spurs pomagam akurat Tobie. Teraz, january napisał: Starzeję się, nie chce mi się wykłócać o te skandalicznie niskie bilanse dla LAL tym razem;) U mnie tez? Mogę zrobić rewizje 20 godzin temu, Lucas napisał: Sorry że bez opisu, ale no w podróżach i z telefonu nie miałem na to ochoty i czasu. Postaram się zagłosować za to w nowym roku, żeby chociaż Wasze opisy przeczytać A dasz swój proponowany bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 49 minut temu, ignazz napisał: Spokojnie robię korekty na live Ja zas nie mam zadnych zastrzezen co do bilansu soty, a wrecz uważam ze pokazałeś klase. Szacuneczek. Daj info jak juz bedzie oststecznie bo chce lajkowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Pistons: 16-12 fajny szeroki sklad, legenda begm oubre bardzo na plus, Valanciunas dobry trymestr, ale Ja wypadł 1/3 trymestru, a i sporo się tu pozmieniało latem wiec nie od razu Rzym zbudowano, drugi trymestr przewiduje tu lepszy bilans (jak narazie). Nic nie mam do bilansu oprócz może +1 W. Tylko powiedz mi co masz na myśli pisząc "sporo się tu pozmieniało"? Z tego co kojarzę swój skład to mam tylko 4 nowych z czego Mykhailiuk wrócił do mnie po praktycznie 2 trymestrach/6 miesiącach a wcześniej grał u mnie 2 lata. Za to u ciebie jest 7 nowych zawodników i są ważniejszą częścią drużyny. Tego trochę nie rozumiem Edytowane 29 Grudnia 2021 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 5 minut temu, mac napisał: Ja zas nie mam zadnych zastrzezen co do bilansu soty, a wrecz uważam ze pokazałeś klase. Szacuneczek. Daj info jak juz bedzie oststecznie bo chce lajkowac. prawda, widać ze Ignazz jest jednym z niewielu tu z wyobraźnia i inteligencja, grę traktujący natomiast jako zabawę, a nie jako wyrocznie o sobie samym. A przypominam ze był pierwszym hejterem wieliej Minnesoty, a później nie zrobiliśmy żadnego dealu. Miej jaja. Bądź jak Ignazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi