człowiek...morza Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 3 minuty temu, Szulim napisał: nie ma za bardzo takiej opcji - draft musi się skończyć przed draftem NBA - więc możesz już zacząć ogarniać co i jak trzeba jak nie to będzie autopick z tankhatonu zacząłem via media room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: zacząłem via media room pogadaj z @mac - jak dla mnie to jest najlepszy scaut od wyszukiwania super potencjału w zawodnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: Klub New York Knicks S.A. poszukuje dwóch osób do współpracy, na zasadzie wolontariatu, z perspektywą na pełen etat w przyszłości. Poszukujemy wolontariuszy na stanowiska: - specjalista od draftu / pracownik administracyjny /. CV proszę wysyłać na priv. Ps. @Lucas "Organizacyjnie Stal Mielec" Trzeba odnowić kontakt z @Wooden, on dużo o drafcie pisze na tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 7 minut temu, LONGER01 napisał: "Organizacyjnie Stal Mielec" Trzeba odnowić kontakt z @Wooden, on dużo o drafcie pisze na tt nie potwierdzam nie zaprzeczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Szulim napisał: pogadaj z @mac - jak dla mnie to jest najlepszy scaut od wyszukiwania super potencjału w zawodnikach Zrób go co-GM. Oh wait. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: nie potwierdzam nie zaprzeczam Taki z ciebie GoAT ze chodzisz i żebrasz o pomoc… Kabaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: tym bardziej, ze mam 6 wyborow xd niemniej tankathlon mnie nie interesuje nawet w 0,0000000001 % Słyszałem ze masz 3 i pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Raczej Bari Bari Tam chyba Sexton będzie grał Nie wiem jak ta wymiana poszła ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 10 godzin temu, LAF napisał: Ja jestem ciekaw kto pójdzie z numerem jeden u nas czy Jabari Smith czy Paolo Banchero A Chet Holmgren ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 19 minut temu, Sylvinho. napisał: A Chet Holmgren ? Do Robinsona Howarda i Duranta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 pytanie czy Durant wciąż w Wizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Czytałem na zagranicznych stronach, że raczej nie jest to gracz na pierwszy pick i tamci, których wymieniłem są bardziej ready pytanie czego szukasz - na już czy na lata - Chet ma predyspozycje żeby być kimś wielkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 21 minut temu, Szulim napisał: pytanie czy Durant wciąż w Wizz To Harden za #1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 A nie znacie kogos kto chcialby poprowadzic Nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 1 minutę temu, kolader napisał: A nie znacie kogos kto chcialby poprowadzic Nets? Gra się chyba właśnie kończy. Btw. Gdzie wcięło cvbe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 No ja tez raczej chce odejść i pewnie lista chętnych jest dłuższa. Może to dobry moment pogadać o zamknięciu projektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 ja tam dzięki BeGM wyszedłem ze szczelnie zamkniętego pudełka Miami Heat. Tu jednak budowanie drużyny to proces na kilka sezonów i wymaga cierpliwości. Pewnie możbaby coś udoskonalić - sam miałem parę pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 4 minuty temu, january napisał: Szkoda, że tak coś się teraz zaczęło już mocno sypać. Za bardzo Was chyba zdominowałem swymi Lakers x). Mnie sp. Eld zatrzymal juz 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 19 minut temu, january napisał: Szkoda, że tak coś się teraz zaczęło już mocno sypać. Za bardzo Was chyba zdominowałem swymi Lakers x). No mnie trzyma właściwie tylko to, ze jestem od początku z jedna drużyna i nie chce jej oddać jakiemuś przypadkowemu gościowi z łapanki. Wiec pewnie będę póki nie zamkniesz projektu/nie trafi się chetny którego ja zaakceptuje do pacers. Widać jednak gołym okiem ze każdy ma powoli dość tej formuły. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 4 minuty temu, LAF napisał: Myśle, że jest grupa aktywnych userów wiec nie wszystko jeszcze stracone. Jedynym wyjściem aby prężnie dalej zabawę kontynuować jest po prostu stworzenie ligi z najbardziej aktywnych userow W jaki sposób wybierzesz spośród 25 aktualnie grających, tych 30 najbardziej aktywnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi