RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 19 minut temu, człowiek...morza napisał: Niezly ten twoj prospect @tangiers Ktore to juz jego zwolnienie? Lepszy niż Jordan Bell ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) 9 minut temu, LAF napisał: Mimo, że BS nie pokazuje to MB był ważnym ogniwem zwycięskiej drużyny także @człowiek...morza może być ukontentowany Pistons przegrali, bagley nie gra w Knicks a box score był bardzo dobry. W dniu 5.01.2021 o 19:51, człowiek...morza napisał: Dotson>Russell @RonnieArtestics co tam Jordan Bell. Jak się popatrzy co w poprzednich sezonach cm wypisywał i jak teraz mi zarzuca że to ja a nie on próbuje robić debili z glosujacych to się serio zastanawiam czy ktoś to kupi. I jeszcze obraża @ozzy110 od słabych gm-ow... Edytowane 28 Marca 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 56 minut temu, LAF napisał: @fluber marne prowo To nie miało być prowo ale rozumiem że z powodu poważnej kontuzji Williamsa nie jesteś w nastroju do żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 39 minut temu, fluber napisał: To nie miało być prowo ale rozumiem że z powodu poważnej kontuzji Williamsa nie jesteś w nastroju do żartów Na szczęście Ayton ogarnie minnesotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Na szczęście Ayton Blake Griffin ogarnie minnesotte Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Minnesota i tak prime ma dopiero gdzieś za 2 lata więc nie ma gdzie się spieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 @LAF wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 4 minuty temu, cvbe napisał: Minnesota i tak prime ma dopiero gdzieś za 2 lata więc nie ma gdzie się spieszyć imo w pełnym składzie Minnesota już w tym roku wygrałaby Zachod patrząc na problemy Lakers, Nuggets i Mavs to Lamelo-Booker-Tate-Tatum-Robert byli najlepszym s5 w Konferencji w 3 trymestrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) 9 minut temu, cvbe napisał: Minnesota i tak prime ma dopiero gdzieś za 2 lata więc nie ma gdzie się spieszyć Z PG, który wraca i Aytonem była spora szansa na obronę tytułu. Tym bardziej, że Lakers mogą w ogóle nie wejść do PI, więc trochę ciężko będzie LBJa bronić. A w finale wiadomo Magic, a nikt tak nie wyciera parkietu Townesem jak Ayton Edytowane 28 Marca 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Z PG, który wraca i Aytonem była spora szansa na obronę tytułu. Tym bardziej, że Lakers mogą w ogóle nie wejść do PI, więc trochę ciężko będzie LBJa bronić. A w finale wiadomo Magic, a nikt tak nie wyciera parkietu Townesem jak Ayton No Sota poszła w przyszłość kosztem tego sezonu gdzie faktycznie mogli zrobić back-to-back Tylko skąd ci Magic w Finale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: No Sota poszła w przyszłość kosztem tego sezonu gdzie faktycznie mogli zrobić back-to-back Tylko skąd ci Magic w Finale? Chciałem poczucie straty zwiększyć po oddaniu Aytona i kontuzji Williamsa No i trochę zareklamować Deandre przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 26 minut temu, cvbe napisał: Tylko skąd ci Magic w Finale? Na Twoim filarze obrony Poeltlu i Zachu Collinsie KAT nastukał ostatnio 60pkt. Ponadto gdzieś mi śmignęło info, że rl Bulls z DeRozanem mają/czy mieli 2-16 z czołowymi klubami, zatem wiesz.. Jedynym poważnym przeciwnikiem na Wschodzie są na ten moment tylko 76ers, ale oczywiście obaczymy co przyniosą rl playoffs - bo to jest sporym wyznacznikiem u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Na Twoim filarze obrony Poeltlu i Zachu Collinsie KAT nastukał ostatnio 60pkt. Ponadto gdzieś mi śmignęło info, że rl Bulls z DeRozanem mają/czy mieli 2-16 z czołowymi klubami, zatem wiesz.. Jedynym poważnym przeciwnikiem na Wschodzie są na ten moment tylko 76ers, ale oczywiście obaczymy co przyniosą rl playoffs - bo to jest sporym wyznacznikiem u nas. No tak, zapomniałem że o Magic należy mówić tylko dobrze albo wcale! Pod ryzykiem wjazdów na własną drużynę Sixers, Wizards, później może gdzieś na równi Magic i Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Teraz, cvbe napisał: No tak, zapomniałem że o Magic należy mówić tylko dobrze albo wcale! Pod ryzykiem wjazdów na własną drużynę Sixers, Wizards, później może gdzieś na równi Magic i Heat W BeGM raczej się nie mówi dobrze o Magic. Natomiast co do siły drużyn - poprzestanę na tym, że się nie zgadzam - obaczymy w playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 8 minut temu, cvbe napisał: No tak, zapomniałem że o Magic należy mówić tylko dobrze albo wcale! Pod ryzykiem wjazdów na własną drużynę Sixers, Wizards, później może gdzieś na równi Magic i Heat Oj to przesada. Mam 76ers i Magic zdrowie zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 34 minuty temu, january napisał: Lakers lekko robią u nas tytuł, ale Soty żal - tak jak pisałem już miesiąc temu, tu nawet 2R PO nie będzie. Lebron cieniuje, Curry kontuzjowany, a już drugi trymestr miał cienki. Butler rozwala kolejny zespół. Duch Ibaki zaczyna się unosić nad Lakers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Przecież Butler odpierdala nawet w Heat Culture, więc co dopiero w naszych Lakers. Zachód bierze LBS i niestety potem przegrywa finały z Philly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Duch Ibaki zaczyna się unosić nad Lakers... co przez to rozumiesz? 2 minuty temu, Lucas napisał: Zachód bierze LBS i niestety potem przegrywa finały z Philly zgadzam sie co do denver. wschod natomiast wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: co przez to rozumiesz? Że są starsi niż wszyscy myślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Butler rozwala kolejny zespół. Czegoś nie wiem? Czy chodzi o naszych Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi