LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Minnesota nie ma szefów, wszyscy jesteśmy rowni, parszywy kapitalisto no chyba, że są playoffy, wtedyTwój impact ogranicza się do pitolenia farmozonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: no chyba, że są playoffy, wtedyTwój impact ogranicza się do pitolenia farmozonów no k**** znalazł się opisowy automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: no k**** znalazł się opisowy automat nie mam do pomocy jednego z najlepiej ogarniętych w temacie ziomiów, nie oraj się już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie mam do pomocy jednego z najlepiej ogarniętych w temacie ziomiów, nie oraj się już tak zarzucasz mi coś co sam robisz w taki sam sposób, nie ja się tu oram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: zarzucasz mi coś co sam robisz w taki sam sposób, nie ja się tu oram moim ostatnim grzechem jest odpuszczenie opisu z Thunder, wcześniej już nie pamiętam kiedy takowego nie dałem ta płyta zaczyna być dość mocno zgrana, musisz poszukać czegoś innego, ale spokojnie, masz od tego ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: moim ostatnim grzechem jest odpuszczenie opisu z Thunder, wcześniej już nie pamiętam kiedy takowego nie dałem ta płyta zaczyna być dość mocno zgrana, musisz poszukać czegoś innego, ale spokojnie, masz od tego ludzi Ty zrobiłeś jakiś opis w ostatnie 3 lata? coś poza kopiuj-wklej statystyki + krótka charakterystyka graczy? bo ja nie przypominam sobie, imo pisanie takiego czegoś ma taka sama wartość jak nie pisanie niczego- wiec skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ty zrobiłeś jakiś opis w ostatnie 3 lata? coś poza kopiuj-wklej statystyki + krótka charakterystyka graczy? bo ja nie przypominam sobie, imo pisanie takiego czegoś ma taka sama wartość jak nie pisanie niczego- wiec skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? myślę, że na tym możemy zakończyć jadę na Pogoń, miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: myślę, że na tym możemy zakończyć jadę na Pogoń, miłego dnia nom, ostatnio często kończysz dyskusje bo ktoś nie docenia ze przez 2 godziny wklejasz statystyki z bbref xd Powodzenia na meczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ja uważam że skoro wszyscy gm-owie Wolves są równi to powinni napisać 3 opisy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Teraz, fluber napisał: Ja uważam że skoro wszyscy gm-owie Wolves są równi to powinni napisać 3 opisy:) po co miażdżyć 3 razy, jak można zrobić to raz a pozadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 12 minut temu, fluber napisał: Ja uważam że skoro wszyscy gm-owie Wolves są równi to powinni napisać 3 opisy:) https://youtu.be/wV2mfoBRWJk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 ReGoat Jackson doing work. Kolejny game winner na koncie. That's what he does. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 23,2 ppg 9,4 rpg 6,3 apg 1,9spg 0,8bpg 48%fg 40% za 3 +/- +6,2. Czyje to staty z 2 trymestru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 5 Lutego 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 20 minut temu, mac napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Porównywać Game Winnera z Los Angeles Lakers, do zwykłego rzutu z Pelikanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 15 minut temu, mac napisał: Porównywać Game Winnera z Los Angeles Lakers, do zwykłego rzutu z Pelikanami Ale ze potrzebowali gamewinnera żeby pokonać tak słabiutka druzyne jak Lakers to nie jest zadne osiągniecie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 17 minut temu, mac napisał: Porównywać Game Winnera z Los Angeles Lakers, do zwykłego rzutu z Pelikanami do tego gracza Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 17 godzin temu, mac napisał: Porównywać Game Winnera z Los Angeles Lakers, do zwykłego rzutu z Pelikanami Monte wygrał z Lakers 36oma, zachowajmy jednak jakieś proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) A tymczasem Davion Mitchell w końcu zrozumiał ze w NBA żeby się odblokować ofensywne czasem wystarczy być po prostu bardziej agresywnym - w ostatnich 6 spotkaniach: 49%fg (prawie 14 Fga na mecz) 2,8 trafień za trzy 19ppg 2rpg 5apg 1,5topg Edytowane 6 Lutego 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi