człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 tak sobie patrze powoli na ruchy to najlepsze lato zdecydowanie w wykonaniu @january a najgorsze @cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: tak sobie patrze powoli na ruchy to najlepsze lato zdecydowanie w wykonaniu @january a najgorsze @cvbe Pozwól, że się nie zgodzę. Najlepsze lato rzeczywiście Lakers, ale najgorsze mam inną drużynę na ostatnim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 4 minuty temu, Eld napisał: Pozwól, że się nie zgodzę. Najlepsze lato rzeczywiście Lakers, ale najgorsze mam inną drużynę na ostatnim miejscu. Zapewne Pistons, ale w RL NBA zawodnicy by marzyli trafić do klubu, który potem oferuje swoich zawodnikom dobre kontrakty w czasach, gdzie 90% konkurencji żydzi lub nawet jawnie okrada swoich graczy. Niestety kultura organizacji kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Niestety kultura organizacji kosztuje. 170 mln czy jeszcze więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: 170 mln czy jeszcze więcej? Wszystko zależy od okoliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 21 minut temu, człowiek...morza napisał: tak sobie patrze powoli na ruchy to najlepsze lato zdecydowanie w wykonaniu @january a najgorsze @cvbe @cvbe całkiem solidne lato, patrząc na to, ze ma 1 pick na 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Zapewne Pistons, ale w RL NBA zawodnicy by marzyli trafić do klubu, który potem oferuje swoich zawodnikom dobre kontrakty w czasach, gdzie 90% konkurencji żydzi lub nawet jawnie okrada swoich graczy. Niestety kultura organizacji kosztuje. Też pudło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: tak sobie patrze powoli na ruchy to najlepsze lato zdecydowanie w wykonaniu @january a najgorsze @cvbe Szału nie ma bo ciężko walczyć, jeśli żaden FA nawet nie spojrzy w Twoją stronę, ale uważam, że skład mam mocniejszy niż w zeszłym sezonie a to do tego zawsze dążę Kemba/Barrett/DDR/Porzingis/Poeltl jest wg mnie lepsze niż Rozier/Barrett/DDR/DFS/Horford, a taki był cel kiedy nie boję się o finanse bo mam duży zapas z poprzednich sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 6 minut temu, cvbe napisał: Szału nie ma bo ciężko walczyć, jeśli żaden FA nawet nie spojrzy w Twoją stronę, ale uważam, że skład mam mocniejszy niż w zeszłym sezonie a to do tego zawsze dążę Kemba/Barrett/DDR/Porzingis/Poeltl jest wg mnie lepsze niż Rozier/Barrett/DDR/DFS/Horford, a taki był cel kiedy nie boję się o finanse bo mam duży zapas z poprzednich sezonów no nie wiem czy bez DFSa ten skład wyglada na lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: no nie wiem czy bez DFSa ten skład wyglada na lepszy. Miałem za niego tylko jakieś słabe oferty typu Paul George, ale nie byłem zainteresowany rozmienianiem go na drobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Miałem za niego tylko jakieś słabe oferty typu Paul George, ale nie byłem zainteresowany rozmienianiem go na drobne. no i pięknie, teraz kolejny argument haterów będzie używany, że Minnesota chciała wymienić PGeorge za DFSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Gilbert Arenas to jeden z mądrzejszych gości w otoczeniu NBA. Cóż, znów będziecie przepraszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Trochę mi się nudziło, więc zrobiłem małe podsumowanie rankingu ESPN TOP100 na naszym podwórku: W TOP5 - Lakers 2 graczy, Heat 1, Bucks 1, Wizards 1 W TOP25 - Lakers 3, Wolves 3, Mavs 3, Heat 2, Wizards 2, Magic 2, Rockets 2, Sixers 2, Bucks 1, Nuggets 1, Raptors 1, Knicks 1, Pacers 1, Kings 1 W TOP50 - Wolves 4, Raptors 4, Lakers 3, Mavs 3, Heat 3, Wizards 3, Rockets 3, Sixers 3, Magic 3, Warriors 3, Nuggets 2, Knicks 2, Cavs 2, Thunder 2, Grizzlies 2, Bucks 1, Pacers 1, Kings 1, Hornets 1, Pistons 1, Celtics 1, Bulls 1, Suns 1 W TOP100 - Mavs 6, Thunder 5, Pistons 5, Sixers 5, Heat 5, Wolves 4, Raptors 4, Lakers 4, Bucks 4, Wizards 4, Nuggets 4, Rockets 4, Magic 4, Cavs 4, Warriors 4, Suns 4, Knicks 3, Kings 3, Pacers 3, Grizzlies 3, Celtics 3, Clippers 3, Pels 2, Bulls 2, Spurs 2, Hornets 1, Jazz 1, Nets 1, Blazers 1 2 graczy wciąż nie ma klubu. 50 graczy z zachodu, 48 ze wschodu, Dywizje: Atlantic 16, Central 18, Southeast 14, Southwest 17, Northwest 15, Pacific 18 Jedyna ekipa bez gracza w TOP100, to Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 @karpik jak ci się będzie nudzić po ostatnich rundach to może jakiś Power Ranking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 4 minuty temu, karpik napisał: 50 graczy z zachodu, 48 ze wschodu, Dywizje: Atlantic 16, Central 18, Southeast 14, Southwest 17, Northwest 15, Pacific 18 Bardzo równo generalnie się zrobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 o wiele bardziej przemawia do mnie to zestawienie topki, ale rozumiem dlaczego Karpik woli jednak to powyższe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: o wiele bardziej przemawia do mnie to zestawienie topki, ale rozumiem dlaczego Karpik woli jednak to powyższe ;] Do mnie ten ranking w ogóle nie przemawia, więc nic nie wolę. Wrzuciłem suche staty bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Teraz, karpik napisał: Do mnie ten ranking w ogóle nie przemawia, więc nic nie wolę. Wrzuciłem suche staty bez komentarza. to rzeczywiście lepszy byłby ten Power Ranking zamiast siedzieć nad czymś co do Cb nie trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to rzeczywiście lepszy byłby ten Power Ranking zamiast siedzieć nad czymś co do Cb nie trafia To zrób jak żeś taki mondry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Teraz, karpik napisał: To zrób jak żeś taki mondry. Jasiek zrobi, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi