RonnieArtestics Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Chris Paul pozdrawia was miśki Edytowane 7 Lipca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 W dniu 2.07.2021 o 14:48, Braveheart22 napisał: @Tecu Możesz podziękować osobom, które były przeciwne tej umowie, co mu zaoferowałeś niedawno Gruby skandal. @karpik ma krew na rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Gruby skandal. @karpik ma krew na rękach. No jak uj. Micic podpisał kontrakt w realu na prawie 17 mln euro, ale ja oszukałem, bo byłem przeciwko temu, żeby u nas grał za minimum. Skandal, że wciąż masz z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 54 minuty temu, człowiek...morza napisał: siema, mam interesujace oferty na stole za kyriego, beasleya, robinsona i leonarda. jak ktos chce wejsc do gry, to jeszcze mozna Masz trochę skrzynkę pełną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Masz trochę skrzynkę pełną. bo tych ofert od c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Dobrze widzę się bawicie jak topowi gracze na długich umowach lądują na trade blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 37 minut temu, Braveheart22 napisał: Dobrze widzę się bawicie jak topowi gracze na długich umowach lądują na trade blocku Ruch jak na targu rybnym w Szanghaju, a mieliśmy tu starać się budować realne teamy na wzór rl. Ehhh.. i nawet C_M jeden z ostatnich GMów walczących o odwzorowanie realiów dał się w to wciągnąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 W dniu 7.07.2021 o 12:45, Alonzo napisał: Ruch jak na targu rybnym w Szanghaju, a mieliśmy tu starać się budować realne teamy na wzór rl. Ehhh.. i nawet C_M jeden z ostatnich GMów walczących o odwzorowanie realiów dał się w to wciągnąć.. a to nie Ty krytykowales przez ostatnie 2 lata CMa ze ma w jednym zespole Davisa, Leonarda i Irvinga i ze w realu by to nie przeszło? // nieważne // Pan Koszykarz Devin Booker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 32 minuty temu, Qcin_69 napisał: a to nie Ty krytykowales przez ostatnie 2 lata CMa ze ma w jednym zespole Davisa, Leonarda i Irvinga i ze w realu by to nie przeszło? // nieważne // Pan Koszykarz Devin Booker. .. i zdanie podtrzymuje - za dużo razem trójka z Brooklynu nie pograła ze sobą w tym sezonie. Jedyna istotna różnica - to z Hardena zrobił się rozgrywający, a z Kyriego shooting guard, co pokazuje jak w takich sytuacjach zmieniają się role Gwiazd, które muszą dostosować się do nowej sytuacji - patrz nazywanie przeze mnie Davisa Tysonem Chandlerem 2.0 A tak w ogóle.. dzięki za spoiler.. jestem na 3qw. dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 @RonnieArtestics https://mobile.twitter.com/ShamsCharania/status/1413618063145062407?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1413618063145062407|twgr^|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.spurstalk.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D296587p%3D10549518post10549518 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 @Qcin_69 Jeszcze raz dziekuje za Middletona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 16 minut temu, tangiers napisał: @Qcin_69 Jeszcze raz dziekuje za Middletona! proszę bardzo Przyjacielu gdybys go nie dostał to ja bym nie miał Bookera myśle ze wszyscy zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @LeweBiodroSmoka Jeszcze raz dziekuje za Portisa! @Qcin_69 Przyjmiesz 4:2 dla Heat, czy mam zaczac tworzyc opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 19 minut temu, tangiers napisał: @LeweBiodroSmoka Jeszcze raz dziekuje za Portisa! @Qcin_69 Przyjmiesz 4:2 dla Heat, czy mam zaczac tworzyc opis? Luka to nie Giannis. Jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Godzinę temu, tangiers napisał: @LeweBiodroSmoka Jeszcze raz dziekuje za Portisa! @Qcin_69 Przyjmiesz 4:2 dla Heat, czy mam zaczac tworzyc opis? jak napiszesz szczerze, ze uważasz ze powinieneś zdobyć tytuł i masz lepszy zespół to przyjme // no i jak w ps dodasz ze nie widzisz różnicy między Tatum i George a Bridges i Crowder ( tez chciałbym to na piśmie xd) Edytowane 21 Lipca 2021 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 heat 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 35 minut temu, Qcin_69 napisał: jak napiszesz szczerze, ze uważasz ze powinieneś zdobyć tytuł i masz lepszy zespół to przyjme // no i jak w ps dodasz ze nie widzisz różnicy między Tatum i George a Bridges i Crowder ( tez chciałbym to na piśmie xd) No w obronie są gorsi a w ataku piłki brakuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 11 minut temu, fluber napisał: No w obronie są gorsi a w ataku piłki brakuje;) standardowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) btw kto mi tam rok temu gadal w PO, ze tucker nie moze kryc obwodowych? Edytowane 21 Lipca 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: btw kto mi tam rok temu gadal w PO, ze tucker nie moze kryc obwodowych? Ja mówiłem, że rozgrywającego, to trochę różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi