LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Chłop z Big Apple a pomarańczki rozdaje. Widać, że zero lojalności. z Koszalina teraz rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Czo ten OG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 coś czuje ze to bedzie udana inwestycja, w obronie jest już NBA ready.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Godzinę temu, january napisał: Jak coś to możecie cały czas jeszcze swobodnie sobie tutaj drodzy ignoranci przepraszać wielkiego Theisa. tylko nie pozabijajcie się w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 26 minut temu, człowiek...morza napisał: tylko nie pozabijajcie się w kolejce January nawet nic nie napisal o tym, ze Dozier opuscil mecz w trakcie przez kontuzje, tak sie interesuje swoim graczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 15 minut temu, january napisał: Od opisywania przewag i obecnie też niestety INJ Doziera mam swoich ludzi w temacie Denver;) Mam to samo z JaMychalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 14 minut temu, cvbe napisał: Mam to samo z JaMychalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) 37 minut temu, january napisał: Od opisywania przewag i obecnie też niestety INJ Doziera mam swoich ludzi w temacie Denver;) Dozier jest fenomenalny, to jak się porusza jak przewiduje zdarzenia na parkicie jest nasamowite, zwłaszcza patrząc na jego doświadczenie w lidze. a BMF nazwał go waflem, który by się rzucał na byle 3M, no cóż... Edytowane 26 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Dozier jest fenomenalny, to jak się porusza jak przewiduje zdarzenia na parkicie jest nasamowite, zwłaszcza patrząc na jego doświadczenie w lidze. a BMF nazwał go waflem, który by się rzucał na byle 3M, no cóż... Oczywiście tylko ja (i @człowiek...morza ale on miał w tym interes) pisałem, że ten kontrakt w Lakers to kradzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 1 minutę temu, Lucas napisał: Oczywiście tylko ja (i @człowiek...morza ale on miał w tym interes) pisałem, że ten kontrakt w Lakers to kradzież ale co? mam do każdego latać z łapami i przekonować jak do Beasleya? nie chce mi się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) no pisalem, ze dajecie sie ruchac. to jak zwyke czlowiek morza be, co ty tam wiesz itd. takze znow zostlaiscie zgwalceni, a ja mialem racje lipa Edytowane 26 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 16 minut temu, Lucas napisał: Oczywiście tylko ja (i @człowiek...morza ale on miał w tym interes) pisałem, że ten kontrakt w Lakers to kradzież A Camby i moje sprzeczki z Ely3? Nie jest tajemnicą, że to właśnie Ely był tu niestety game changerem, który dał Doziera Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 6 minut temu, MarcusCamby napisał: A Camby i moje sprzeczki z Ely3? Nie jest tajemnicą, że to właśnie Ely był tu niestety game changerem, który dał Doziera Lakers Bo ja powiedziałem jak to wygląda realnie w NBA. Taki Tucker podpisał z JAzz bo ci mu gwarantowali 360tys na drugi rok. I dzięki temu w ogóle kasę ma bo od zwolnienia przez Jazz pałęta się po lidze ale jakoś umowy otrzymać nie może. I na jednego Doziera przypada 10 takich Tuckerów którzy wylatują z ligi po pierwszym roku więc oni zawsze wezmą tę umowę która gwarantuje im więcej kasy bo standardem są 3 letnie umowy gdzie drugi i trzeci rok jest niegwarantowany. Żaden z tych młodzików whcodzących do ligi nie zakłada, że w rok zrobi furorę więc biorę dłuższe niż krótsze umowy. W JAzz zwolnili Grossa po pierwszym roku choć w spargingach grał nieźle ale woleli go zwolnić by zrobić miejsce na kolejnych młodych typu Hughes bo jak masz płacić 14 graczowi w rotacji 1,6 mln to wolisz płacić 0,9 nowego drugorundowemu Inisiderzy Jazz do dziś przeklinają zarząd ,że dali umowę gwarantowaną Tuckerowi, że dali 4 rok opcji Bradleyowi a powinni mu nie dać. Liga jest brutalna i większosc młodzieży się nie przebija i pracuje na jednorocznych umowach gwarantowanych więc nie ma takiego zawodnika któy by odrzucił 3 lata gwarantowane na rzecz 1 roku bo wie ,że w przedsionku czeka masa młodzików chętnych go zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 4 minuty temu, ely3 napisał: Liga jest brutalna i większosc młodzieży się nie przebija no to chyba spokojnie można postawić teze, że nie dotyczy to młodziaków spod skrzydeł Nuggets, albo przynajmniej tych, którzy dołączyli do nich po drafcie Mudiaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) 35 minut temu, MarcusCamby napisał: A Camby i moje sprzeczki z Ely3? Nie jest tajemnicą, że to właśnie Ely był tu niestety game changerem, który dał Doziera Lakers Faktycznie zwracam honor i dodaje do listy sprawiedliwych. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 u nas dozier przychodzil jako gwiazda euroligi i widomym bylo, ze jest zajebistym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 20 minut temu, ely3 napisał: nie ma takiego zawodnika któy by odrzucił 3 lata gwarantowane na rzecz 1 roku bo wie ,że w przedsionku czeka masa młodzików chętnych go zastąpić Ale to nie było 3 gwarantowane vs 1 rok, a 3 gwarantowane vs 1+1 z opcją zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: no to chyba spokojnie można postawić teze, że nie dotyczy to młodziaków spod skrzydeł Nuggets, albo przynajmniej tych, którzy dołączyli do nich po drafcie Mudiaya Uważasz że Cancar dostanie nową umowę od Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Teraz, ely3 napisał: Uważasz że Cancar dostanie nową umowę od Nuggets nie sądzę, chodziło mi o graczy, którzy w Nuggets coś tam pograli, wyjątkiem jest Vanderbilt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 21 minut temu, człowiek...morza napisał: u nas dozier przychodzil jako gwiazda euroligi i widomym bylo, ze jest zajebistym Wannamaker też a za chwilę wyleci z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi