człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 3 minuty temu, Eld napisał: Boże, jaka kultura w tym jabłku panuje. "Wypierdalaj, spierdalaj, pierdolnięty" - wprost od CMa. @MarcusCamby @karpik @ozzy110 @Alonzo zamierzamy takie zachowanie tolerować? Może by mu przylepić ze 24h ciszy radiowej do tyłka? I Wojnarowi? Ot spokojnie sobie wtedy o Knicks podyskutujemy, poprosimy Alonzo o jakąś rozprawkę, a on będzie siedział, czytał i słowem skomentować nie będzie mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: I jeszcze mordercę cytuje.... Cóż za standardy i wzorce panują w Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Dres jeśli już coś. I jestem luźny jak nigdy . Nawet nie zamierzam się wdawać z człowiekiem...bez kultury w jakąkolwiek polemikę. Chce robić wiochę ze swojej drużyny? Śmiało. Jak bym chciał to zrobić, to bym się nikogo o zdanie nie pytał, a tak to chętnie wysłucham opinii innych. nie chciałbym Tobie przypominać w jaki sposób potrafiłeś się tutaj odzywać, a teraz wjeżdzasz tu w skrzydłach anioła na różowym jednorożcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Eld napisał: I jeszcze mordercę cytuje.... no coz, jesli ktos kogos obrazil, to wlasnie ty teraz. i za to powinien nalezec sie nie tylko ban, ale sprawa w sadzie Edytowane 24 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie chciałbym Tobie przypominać w jaki sposób potrafiłeś się tutaj odzywać, a teraz wjeżdzasz tu w skrzydłach anioła na różowym jednorożcu Nie no muszę to wprost napisać, bo chyba Cię poranna kawka ominęła. Nie gadaj, że mój trolling na serio bierzesz? Nawet z tą karą dla CMa i z Irvingiem to też trolling był o czym pisałem na temacie Rady ( któryś tam potwierdzi jak chcecie ) aby nie mieli zdziwka i cicho siedzieli . Żadnej kary ofc nie będzie. Samo posiadanie takiego dzbana w składzie jest karą samą w sobie. . 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: no coz, jesli ktos kogos obrazil, to wlasnie ty teraz. i za to powinien nalezec sie nie tylko ban, ale sprawa w sadzie A może Hajto to nie jest mordercą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 no Ty trollujesz, a co będzie jak ely nie załapie ironii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, Eld napisał: A może Hajto to nie jest mordercą? jestes za glupi zeby Ci to wytlumaczyc wiec z wiatrkami nie chce mi sie walczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: no Ty trollujesz, a co będzie jak ely nie załapie ironii? No co. CM by sobie trochę odpoczął. 24h z dala od forum jeszcze nikomu źle nie zrobiło . 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jestes za glupi zeby Ci to wytlumaczyc wiec z wiatrkami nie chce mi sie walczyc Chrześniakiem Hajty jesteś, czy siedziałeś na miejscu pasażera? To, że się wymigał i "w świetle prawa jest niewinny" to mnie akurat mało obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 nie ma wyroku nie ma winy, nie bez kozery nikt nie pisze publicznie takich rzeczy (mówię o osobach publicznych a nie randomach z netu), bo od razu dostałby pozwem w twarz, wiadomo, Gianni potrzebuje hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 3 godziny temu, Alonzo napisał: No Panie Gołt ja tam zamierzam Tobie liczyć 20min. śr. w rotacji Melo + do tego obrona Irvinga i Beasleya i to już nie wygląda tak różowo I prawidlowo, ja do tego zamierzam liczyc Kawhiegow LAC bo nie ma opcji by on sam z siebie podpisal z NYK. Irving - beasley - Melo - ADavis - MitchRob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja sobie liczę LeBrona, bo słyszałem że oszukaliście Cavs na niego jak mnie jeszcze nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 A ja sobie liczę Hardena bo sam bym go dobrowolnie nie puścił i Duranta, bo wtedy by nie odszedł. A no i Ibakę. RW akurat sam prosił o transfer do Hornets więc jego sobie nie liczę i niech tam siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 a ja Sapa i Otto Portera za łącznie 60 baniek a nie, czekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 To dla mnie liczcie 1, 2 i 3 pick w najbliższym drafcie i z tymi numerami mam wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 I jak zwykle meterologiczna dyskusja schodzi na poziom farsy. Ciężko tu takim jak ja czy Alonzo prowadzić poważne dialogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 21 minut temu, mac napisał: I jak zwykle meterologiczna dyskusja schodzi na poziom farsy. Ciężko tu takim jak ja czy Alonzo prowadzić poważne dialogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 5 minut temu, cvbe napisał: LeBrona to se możesz pozyskać w roto, a w beGM to sobie o nim możesz pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 5 godzin temu, Eld napisał: Boże, jaka kultura w tym jabłku panuje. "Wypierdalaj, spierdalaj, pierdolnięty" - wprost od CMa. @MarcusCamby @karpik @ozzy110 @Alonzo zamierzamy takie zachowanie tolerować? Może by mu przylepić ze 24h ciszy radiowej do tyłka? I Wojnarowi? Ot spokojnie sobie wtedy o Knicks podyskutujemy, poprosimy Alonzo o jakąś rozprawkę, a on będzie siedział, czytał i słowem skomentować nie będzie mógł. Za Testo nie ma co karać tylko szanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Teraz, ozzy110 napisał: Za Testo nie ma co karać tylko szanować masz ode mnie za to pomarańczke częstuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: masz ode mnie za to pomarańczke częstuj się Chłop z Big Apple a pomarańczki rozdaje. Widać, że zero lojalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi