człowiek...morza Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: i dla mnie do dzis pamietam jak mi @tangiers na priv truł dupe o to. wyszlo kto mial racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 2 minuty temu, Sylvinho. napisał: To się ceni Wódeczka w Ciechocinku już się chłodzi Potwierdzam, wszystko na koszt Sylwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Jestem wizjonerem Szkoda mi było oddawać Brodacza, ale już wtedy widziałem, że On się źle w tym Teksasie czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Teraz, Regis napisał: Jestem wizjonerem Szkoda mi było oddawać Brodacza, ale już wtedy widziałem, że On się źle w tym Teksasie czuje. Ty dostałeś znacznie lepszy zwrot za conjuz wtedy Cię chwaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Ty dostałeś znacznie lepszy zwrot za conjuz wtedy Cię chwaliłem no tera to troche wychodzi. przed dealem nikt nie mial adebayo jako przyszlego all-stara ale brown zdobyty poldarmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: no tera to troche wychodzi. przed dealem nikt nie mial adebayo jako przyszlego all-stara ale brown zdobyty poldarmo Dość powiedzieć, że ja odrzuciłem deal Hield <-> Adebayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Browna był w pewnym sensie dalszą częścią tamtej wymiany, Eld chciał picki których nie miałem a które dostałem za Hardena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 9 minut temu, człowiek...morza napisał: ale brown zdobyty poldarmo Pół darmo w rozumowaniu CMa: HOU IN: Jaylen Brown HOU OUT: E'Twaun Moore, 1st round pick HOU 2020, 1st round pick WAS 2020, 1st round pick better NYK/LAC 2023 ( if 15-30) lub NYK 2024 ( lottery protected ), 2nd round pick LAL 2024, prawa do Nazr Reida -------------- Dobry deal w rozumowaniu CMa: NYK in: Bojan Bogdanovic NYK out: Kent Bazemore, 1rd MIA 21', 1rd DEN 24 2x 1st za 7, czy tam 8 meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Posty @Alonzo o roto na temat zespołu RL Nets najbardziej bym chciał teraz poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: Posty @Alonzo o roto na temat zespołu RL Nets najbardziej bym chciał teraz poczytać Jestem sceptycznie do tego projektu nastawiony, ale bardzo chętnie pooglądam teraz rl Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 44 minuty temu, january napisał: Ano zobaczymy co z Alftedem Irvingiem;) Miałem pisać to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Przeprosiny dla CambyGOATa od tych co mówili, że Durant wolałby Doncica niż Hardena się należą! CambyGOAT mówił też Monte Morris połasiłby się na kilka baniek i odszedł z Nuggets kompromitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 15 godzin temu, Regis napisał: Jestem wizjonerem Szkoda mi było oddawać Brodacza, ale już wtedy widziałem, że On się źle w tym Teksasie czuje. czekamy jeszcze na Drummonda w Nets i potwierdzenie teorii o jego zajebistości @Qcin_69 16 godzin temu, Qcin_69 napisał: Człowiek Morza tez, Irving będzie trzecia opcja, No jestem ciekawy jak to wypali Edytowane 14 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Trochę Sylwek ma przejebane, bo teraz nic nie zależy od niego - jak w RL to pyknie to i u nas będzie git, jak w RL nie, to trzeba i u nas zaorać - nic nie można pozostawić wyobraźni i przepchnąć po swojemu Po prostu został samograj i Sylwek już się tylko może przyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 7 minut temu, człowiek...morza napisał: czekamy jeszcze na Drummonda w Nets i potwierdzenie teorii o jego zajebistości @Qcin_69 Przyzwyczaiłem się ze to forum nie zdażyło się jeszcze nauczyć tego o czym ja zapomniałem zapomnieć. No ale tak to bywa jak sie jest GOATem wśród kóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: No ale tak to bywa jak sie jest GOATem wśród kóz od kiedy Ty jestes GOATem? Nazwał Cie ktokolwiek tak poza toba samym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: od kiedy Ty jestes GOATem? Nazwał Cie ktokolwiek tak poza toba samym? Tak, Kucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Tak, Kucio poka poza tym słaba to rekomendacja zaraz sie pochwalisz, ze babcia cie tak nazwala. i czego to niby mialby byc wyznacznik? Edytowane 14 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: poka poza tym słaba to rekomendacja zaraz sie pochwalisz, ze babcia cie tak nazwala. i czego to niby mialby byc wyznacznik? No faktycznie, rekomendacja od Cambyego lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) 18 minut temu, Qcin_69 napisał: No faktycznie, rekomendacja od Cambyego lepsza Heretyku, @MarcusCamby wielokrotnie udowodnił, że jego wiedza jest nietuzinkowa, a stawiane tezy trafne. Dzięki temu cieszy się powszechnym szacunkiem nie tylko społeczności BeGM, ale całej społeczności forumowej. Powinieneś przeprosić. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi