mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 A co sadzicie o Kelym Oubre po 3 meczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 5 minut temu, mac napisał: A co sadzicie o Kelym Oubre po 3 meczach? Masakrycznie c***owy xd Czemu to musiało biednego Stephana spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 3 minuty temu, MMM2121 napisał: Masakrycznie c***owy xd Czemu to musiało biednego Stephana spotkać No duzo gorzej sobie radzi u boku Stepha niz np Alfons McKinie swego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 10 minut temu, mac napisał: A co sadzicie o Kelym Oubre po 3 meczach? Nie no w c*** zajebiście. Tylko dobrze, że słowo "zajebiście" może mieć różne znaczenia. Zajebiście - ale wymiata, dosłownie idzie do all nba teams Zajebiście - ku*wa, zajebiście, co ten koleś gra iksde to się nie da na to patrzeć Osobiście przychylam się ku temu drugiemu znaczeniu. A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Nie no w c*** zajebiści Osobiście przychylam się ku temu drugiemu znaczeniu. A Ty? Podobnie jak Ty, tylko przestawilbym slowa, a wiec zajebiscie c***owo. Sama idea placenia za niego 60baniek kiedy maja Wigginsa slaba. Na Jego obrone wlasnie bardzo zly coaching (majac Wigginsa i Oubre grac motion offense to bardzo słaba imo idea). Taki Doe Harkless bylby tam bardziej przydatny. A taki Oubre by sie spisal w jakis teamach grac w lawki jako scorer. Ciekawe co Alonzo sadzi o tych 3 meczach Oubra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: Ciekawe co Alonzo sadzi o tych 3 meczach Oubra Pewnie to samo co January po dzisiejszym meczu DLO i wczorajszym Batuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 1 minutę temu, mac napisał: Podobnie jak Ty, tylko przestawilbym slowa, a wiec zajebiscie c***owo. Sama idea placenia za niego 60baniek kiedy maja Wigginsa slaba. Na Jego obrone wlasnie bardzo zly coaching (majac Wigginsa i Oubre grac motion offense to bardzo słaba imo idea). Taki Doe Harkless bylby tam bardziej przydatny. A taki Oubre by sie spisal w jakis teamach grac w lawki jako scorer. Ciekawe co Alonzo sadzi o tych 3 meczach Oubra Jest w nowej drużynie w naszych Magic gra już 3 sezon wiec będą wrzucane liczby z poprzedniego sezonu w Suns Nie No Oubre strasznie c***owy, No ale tez ocenianie na podstawie 3 meczów nie ma żadnego sensu, jedyne co mi się rzuciło w oczy po tym starcie : *Duncan Robinson jest świetny, Mitchell Robinson nie *Robert Williams jest najlepszym centrem w Cerics, Theis jest słabiutki *M.Bridges jest świetny, i jeden i drugi- super wzmocnienia Soty i Dallas *Tate jest lepszy od wszystkich talentów specjalisty od draftu Januarego *Boucher jest lepszy niż cała ławka Lakers razem wzięta *Lakers nie trafili z żadnym graczem na FA (co za niespodzianka) No i z tym trudno dyskutować w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) 41 minut temu, mac napisał: A co sadzicie o Kelym Oubre po 3 meczach? przechodzi moje najsmielsze oczekiwania 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Jest w nowej drużynie w naszych Magic gra już 3 sezon wiec będą wrzucane liczby z poprzedniego sezonu w Suns Nie No Oubre strasznie c***owy, No ale tez ocenianie na podstawie 3 meczów nie ma żadnego sensu, jedyne co mi się rzuciło w oczy po tym starcie : *Duncan Robinson jest świetny, Mitchell Robinson nie dzis mitchell robinson byl zajebisty do teog chyba rekord minut w pojedynczym sptoakniu i zjada w c*** tego twojego williamsa ogolnie, wiec imo zapowaida sie kolosalna przewaga na desce w finale czy to z lakers czy to z wolves Edytowane 28 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: przechodzi moje najsmielsze oczekiwania rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: dzis mitchell robinson byl zajebisty do teog chyba rekord minut w pojedynczym sptoakniu A na kim Portis zrobil 17/7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 46 minut temu, mac napisał: Ciekawe co Alonzo sadzi o tych 3 meczach Oubra Patrzę sobie spokojnie kto tu gra w roto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 11 minut temu, Alonzo napisał: Patrzę sobie spokojnie kto tu gra w roto co to znaczy? Ze Oubre tankujesz fg i tov a niezle se radzi w stl i zbiorkach? Kiedys gralem w roto z czlowiekiem morza to byl ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Teraz, mac napisał: Kiedys gralem w roto z czlowiekiem morza to byl ostatni. Kiedyś January draftowal za mnie w 1 lidze roto w drzewku i spadlem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 41 minut temu, tangiers napisał: A na kim Portis zrobil 17/7? a kolega nie ogląda meczy? to już wiem skąd tyle nietrafnych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 17 minut temu, fluber napisał: Kiedyś January draftowal za mnie w 1 lidze roto w drzewku i spadlem:) no z czlowiekiem morza to bylo dosc dziwnie, bo zaraz po drafcie jak tabela na yahoo dawala mu wysokie miejsce to bym mocno zadowolony i pisal mi ze jest najlepszy. potem projekcje wilka i chyba barcy mialy go wysoko i tez pisal mi sporo wiadomosci o tym. Jak po polowie sezonu szorowal dno bardziej jak philly Hinkiego to nic nie pisał. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: a kolega nie ogląda meczy? to już wiem skąd tyle nietrafnych opinii. Lol, nie wiem co by musialo sie stac zebym w niedzielny wieczor wybral Bucks@Knicks. Uznalem, ze skoro piszesz tak pochlebnie o Mitchellu to ogladales mecz, w zwiazku z tym nie powinno byc problemem wskazanie na kim Portis zrobil tak ladna linijke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 6 minut temu, tangiers napisał: Lol, nie wiem co by musialo sie stac zebym w niedzielny wieczor wybral Bucks@Knicks. Uznalem, ze skoro piszesz tak pochlebnie o Mitchellu to ogladales mecz, w zwiazku z tym nie powinno byc problemem wskazanie na kim Portis zrobil tak ladna linijke? nie na Robinsonie 18 minut temu, mac napisał: Jak po polowie sezonu szorowal dno bardziej jak philly Hinkiego to nic nie pisał. na kontuzje nie zaradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 w real NBA Cavs podpisało tylko jednego gracza - Dotsona. Efekt? 3-0 na starcie i najlepsza ekipa w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: nie na Robinsonie Ta sama pozycja, chwaliles przed chwila jak to Mitchell zagral duzo minut. Portis tez zagral sporo. Pytam, bo mam wrazenie, ze po Sabonisie, Embiidzie i Portisie wysocy kreca ponadprzecietne cyfry w bezposrednim matchupie Poprosze slynna analize Czlowieka Morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, mac napisał: w real NBA Cavs podpisało tylko jednego gracza - Dotsona. Efekt? 3-0 na starcie i najlepsza ekipa w NBA. a do tego luwawu dzis 14 pkt i 100 % z gry . dla porownania reszta lawki 5/28 z gry, a tam takie orly jak levert shamet prince allen 5 minut temu, tangiers napisał: Ta sama pozycja, chwaliles przed chwila jak to Mitchell zagral duzo minut. Portis tez zagral sporo. Pytam, bo mam wrazenie, ze po Sabonisie, Embiidzie i Portisie wysocy kreca ponadprzecietne cyfry w bezposrednim matchupie Poprosze slynna analize Czlowieka Morza dobrze wiesz, że w szczegolnosci przy pozycji centra 1 na 1 statystyki nie mają wielkiego przełożena (pomoc itd). + robinson nie jest jakiś zajebisty w obronie 1 na 1 na poscie. sabonis go dymał, przyznaje. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi