MMM2121 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 20 minut temu, january napisał: Inna sprawa, że wiadomo - o tym gdzie kto tam powinien finalnie wylądować to pogadamy za kilka lat. Najlepszy przykład to redraft 2016, gdzie 2 lata temu mordowano mnie za uparte dawanie BI #1 w redrafcie, a teraz to dość popularna opinia zaczyna być Tutaj dobre wizjonerstwo 21 minut temu, january napisał: Zgadza się, bardzo nie lubię tego typu rozgrywających jako franchise-playerów, bodajże ledwie na 6 miejscu w BigBoard go miałem. Niemniej już staram się robić korektę (draft '21 - Suggs) na ocenianie kolejnych Foxów i Morantów, bo moja niechęć do takiego typu PG w czołówce draftu za bardzo ich zaniża. Jak wypalają in plus (w sensie korekta wad) to są cenniejsi jednak, więc korekcja na risk musi tu być lepsza Ja też rozumiem skąd się to bierze. Bo np. taki Denis Smith Jr, którego wielu uważało, za lepszego od Foxa średnio sobie w lidze poradził delikatnie mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Warren z Sabonisem ratują mi noc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Tate,Bridges,Boucher spoko ta ławka Minnesoty nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Brooks skillsy polaczone z sizem sa bardzo przydatne w dzisiejszej lidze, juz o nim wczesniej pisalem. Overreaction po 1 slabszym meczu zacne Na szczescie jest niezawodny Ross, znowu skuteczny Oladipo(dalej magia CY), Vucek, Crowder, Sato wrocil. Kolejne dobra noc w drodze po 1 seed btw. Ktos wie czemu nie gral Dotson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 3 minuty temu, tangiers napisał: Ktos wie czemu nie gral Dotson? Moze load management? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 4 minuty temu, mac napisał: Moze load management? Tak, moglo byc. Najwyrazniej z lawki mial taki impact na gre, ze Cavs nie musieli go meczyc na boisku. Liczby nie klamia, po podpisaniu Dotsona,Cavs sa 2:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 5 minut temu, tangiers napisał: Tak, moglo byc. Najwyrazniej z lawki mial taki impact na gre, ze Cavs nie musieli go meczyc na boisku. Liczby nie klamia, po podpisaniu Dotsona,Cavs sa 2:0. No najwiekszych dzikow trzeba oszczedzac na PO i Cavs to czynia jako pierwsi w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 11 godzin temu, MarcusCamby napisał: Mój Ci on! No tak już nie za bardzo 10 godzin temu, fluber napisał: @cvbe radził się mnie pamiętam czy brać moranta czy Barretta i doradziłem mu Barretta:/ najgorsza moja decyzją w be gm;/ 9 godzin temu, MMM2121 napisał: Nie tylko ty miałeś kiepskie zdanie Morant’cie. Z tego, co pamietam @januarybyl jego wielkim hejterem Ja jestem bardzo wdzięczny. Inaczej głupio by wyglądał ten mój deal z #6 na #4 po Culvera XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Do wszystkich, którzy śmieszkowali z @BMF za wybór Garlanda. Proszę przeprosić! @Qcin_69 czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 10 minut temu, Braveheart22 napisał: Do wszystkich, którzy śmieszkowali z @BMF za wybór Garlanda. Proszę przeprosić! @Qcin_69 czekam Ja nie smieszkowalem z wybrania Garlanda, tylko z wybrania go przed Morantem Sam mam Garlanda w dynastii fantasy wiec mu kibicuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ja to się zastanawiam czemu tay Hawks są wyżej ode mnie. Tam przypadkiem nie powinno być jakiejś rewolucji odnośnie wysokości płac i wartości zawodników? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 W dniu 21.11.2019 o 14:41, Qcin_69 napisał: Garland za 5 lat skończy w Chinach , to chyba Twój najgorszy wybór 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Ja nie smieszkowalem z wybrania Garlanda, tylko z wybrania go przed Morantem Sam mam Garlanda w dynastii fantasy wiec mu kibicuje O Ty oszuście. Zabieram Ci lajka i przepraszaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Ja to się zastanawiam czemu tay Hawks są wyżej ode mnie. Tam przypadkiem nie powinno być jakiejś rewolucji odnośnie wysokości płac i wartości zawodników? XD Ozzy, to nie o to chodzi, że są wyżej od Ciebie - Pistons, Hawks i Cavs są bardzo blisko siebie i na ten moment pewnie u każdego decydują detale. W Hawks jest Murray po świetnych playoffs, ale też kilku doświadczonych weteranów - Millsap, Bledsoe, czy Fournier. @eMeS ten Chris Wood w arkuszu - kto to? Myślałem, że masz Christiana Wooda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: Ozzy, to nie o to chodzi, że są wyżej od Ciebie - Pistons, Hawks i Cavs są bardzo blisko siebie i na ten moment pewnie u każdego decydują detale. W Hawks jest Murray po świetnych playoffs, ale też kilku doświadczonych weteranów - Millsap, Bledsoe, czy Fournier. @eMeS ten Chris Wood w arkuszu - kto to? Myślałem, że masz Christiana Wooda.. Tylko kto tam będzie grał na centrze? Bo Wendell to raczej będzie cały sezon mieszany z błotem Może Wood utrzyma formę A i @MarcusCamby McConnell >>> White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Tylko kto tam będzie grał na centrze? Bo Wendell to raczej będzie cały sezon mieszany z błotem Może Wood utrzyma formę Bardzo lubię Wendella Cartera, niestety kontuzje mu pokrzyżowały początek kariery. Obaczymy jaki to będzie dla niego sezon. Pytań na początku sezonu Ozzy jest dużo - forma i kontuzje zweryfikują tu niektóre nasze predykcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 17 minut temu, Braveheart22 napisał: O Ty oszuście. Zabieram Ci lajka i przepraszaj!!! Zbijałem wartość by zaatakować w odpowiednim momencie serio mam go w dynastii i wolałem oddać Cobyego Whita niż jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: wolałem oddać Cobyego Whita niż jego to nie jest komplement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 35 minut temu, ozzy110 napisał: A i @MarcusCamby McConnell >>> White Wieszak na ubrania >>> Lauri Markannen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Wieszak na ubrania >>> Lauri Markannen Nie widziałem, żeby wieszaki rzucały trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Nie widziałem, żeby wieszaki rzucały trójki ~lepiej mądrze stać, niż głupio rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi