Ashigaru Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @Alonzo nie gorączkuj się. Ja Cię szanuje i cenie rozmowy z Tobą. Ale jak chcecie w wigilię włączać imbe, to biorę po 5 pierogów ruskich i 3 z grzybami i słucham Państwa. Kto wygra tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 5 minut temu, Ashigaru napisał: Ale jak chcecie w wigilię włączać imbe, to biorę po 5 pierogów ruskich i 3 z grzybami i słucham Państwa. Kto wygra tym razem? Ja. Bo im posty pousuwam jak mi w Wigilię imbę rozkręca . Deal with it. Opłatek do ręki, czy tam kieliszek i ładne życzenia sobie złożyć jeden z drugim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Ja tam się tylko droczę. A @Alonzo ślę serdeczne i najszczersze życzenia pójścia za słowami, tak ażeby zawodnicy Magic nie musieli w końcu drżeć, iż w następnym okienku któryś z nich zostanie wymieniony xd Edytowane 24 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Ja tam się tylko droczę. A @Alonzo ślę najszczersze życzenia pójścia za słowami, tak ażeby zawodnicy Magic nie musieli w końcu drżeć, iż w następnym okienku któryś z nich zostanie wymieniony xd ja również przesyłam GMowi Knicks najszczersze życzenia Życzę Tobie, by prowadzony przez Ciebie team wreszcie awansował do II rundy playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Tradycyjne wigilijne beGM Rybak w roli wujka Janusza, który nawet podczas rozmow o wyższości śledzia po żydowsku nad tym w śmietanie potrafi wplec temat Orlando Magic. Alonzo jak wujek Andrzej z tradycyjna odpowiedzią kończąca dyskusje i bazująca na faktach, ze ten przehypowany GM w tronie z odzysku nigdy nie przeskoczył 1 rundy, będąc jednym GMem w historii który dostał 0:4 w PO od duetu Lowry-DeRozan. Eld jak mama Brygida, straszy ze zabierze wujkom flaszkę jak rozmowa nie zejdzie z tematu polityki, ale ogólnie polewa jeszcze trochę bo reszta stołu ma dodatkowy ubaw z wujków, ba, kuzyn Maciej jeszcze rzuca w międzyczasie, ze tylko śledź w oleju jest odpowiednim śledziem, co dodatkowo nakręca Andrzeja i Janusza. Eh, dobrze ze Minnesota jest jak czerwony barszczyk z uszkami i nikt nie ma wątpliwości, kto zaczyna drugi trymestr jako lider Zachodu ze sporym upsidem. I niech ta zgodna myśl, przyświeca wszystkim podczas wigilii w tym właściwym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 ogólnie to Lakers, Minnesota, Denver i chyba należy stwierdzić bez wahania, że Lakers mają najsłabsze D tutaj a ofensywa oparta o graczy, którzy muszą mieć high usage aby być efektywnymi też raczej wydajna nei bedzie, zwłaszcza bez dobrej ofensywnej zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Wszystkiego najlepszego, zdrowia dla Was i Waszych bliskich w nadchodzącym Nowym Roku! A BeGM jako całości życzę więcej dystansu do zabawy i samych monster games liderów u contenderów, a tankerom samych wysokich picków. Kocham Was, LBS ps. aha no i zapraszam na Zlot do Wawki już 6 lutego (bodajże) podczas Trade Deadline taki Iggy, powoli trzeba ogarniać te aparty dla Spółdzielni Edytowane 24 Grudnia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 7 godzin temu, Eld napisał: Ja. Bo im posty pousuwam jak mi w Wigilię imbę rozkręca . Deal with it. #TakTrzebaŻyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 24.12.2019 o 20:06, Ashigaru napisał: #TakTrzebaŻyć w końcu Pan Maruda i Pogromca uśmiechów dzieci Edytowane 25 Grudnia 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Nie dam rady z tym opisem, postaram się na jutro, ale z tego co widzę, to się coś ładnie odjaniepawla. Przepraszam, ale tak naprawdę tylko sam sobie szkodzę, nie umyślnie,, też trochę komplikacji rodzinnych (w Wigilię) miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 luźno mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: Nie dam rady z tym opisem, postaram się na jutro, ale z tego co widzę, to się coś ładnie odjaniepawla. Przepraszam, ale tak naprawdę tylko sam sobie szkodzę, nie umyślnie,, też trochę komplikacji rodzinnych (w Wigilię) miałem. Mogłeś nie zanotować ale wydłuzyliśmy o 2 dni do 27 więc na luzie ogarnij co ważniejsze. 5 godzin temu, polishllama69 napisał: w końcu Pan Maruda i Pogromca uśmiechów dzieci Ale, ale, ale że ja? I dlatego ta strzałka w dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 8 godzin temu, Eld napisał: Ale, ale, ale że ja? I dlatego ta strzałka w dół? bo chcesz usuwac piękne inby XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zaraz gładzę opis pierwszych 28 spotkań a tu mi LMA zrobił Psikusa na #29 mecz 40 punktów 17/25 3/5 za trzy 9zb 5 as 3 bl +29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dawajcie znać choćby tutaj jak edytujecie/dodajecie coś do opisu bo nie chce mi się przeglądać co chwilę czy komuś się coś dodało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 @fluber ała, jak bez terminarza mam 7-21 to już tu wyczywam jakieś 3-24 od tych z terminarzem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja na razie wrzuciłem propozycje która można mi pomoc edytować. z ciekawostek wysoko mam Bucks Lakers oraz Orlando Nyk Minny jeżeli opisy wyjaśnia mi więcej dam lepszy gorszy bilans. to lekka przymiarka Szczególnie ze Chicago na razie jest pokrzywdzone propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja mam jutro prawdopodobnie jedyny dzień gdzie mogę nad tym siąść i wypisać głosy, więc jeśli do jutra nie będzie opisu to już go nie będę później uwzględniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja opis wrzucę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 8 minut temu, ignazz napisał: Ja na razie wrzuciłem propozycje która można mi pomoc edytować. z ciekawostek wysoko mam Bucks Lakers oraz Orlando Nyk Minny jeżeli opisy wyjaśnia mi więcej dam lepszy gorszy bilans. to lekka przymiarka Szczególnie ze Chicago na razie jest pokrzywdzone propozycja. Ja mialem knicks wysoko dopoki nie zaczalem analizowac skladu i w sumie tam z trojki irving-leonard-davis po usrednieniu z uwagi na kontuzje gra tylko dwoch a trzecim strzelcem knicks w rl nba jest w takim ukladzie duncan robinson. No i przesunalem ich troche nizej niz planowalem na poczatku. 52 minuty temu, cvbe napisał: @fluber ała, jak bez terminarza mam 7-21 to już tu wyczywam jakieś 3-24 od tych z terminarzem xd Ja sie tylko zgodzilem z Twoja propozycja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi