Lucas Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 9 minut temu, january napisał: Ale wygląda na to na ten moment, że Morris w SA podaży drogą Bartona jako szczęśliwie przegrany po walce na FA przez Denver grubo przeplacony cieć x) To strategia LBS, zeby nikt mu Malika nie podjebał latem, szanuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 9 minut temu, january napisał: Wafle w ofensywie jak dotąd straszne jeszcze bez Sapa i Szmuraja przy takim Holidayu xd. Ale wygląda na to na ten moment, że Morris w SA podaży drogą Bartona jako szczęśliwie przegrany po walce na FA przez Denver grubo przeplacony cieć x) w rl może i waflujo, ale ja mam Setha Royca (1.5 3pm/gm) zawsze solidnego Malika, no i Granta w s5, któremu ławka powoli przestaje jakby słuźyć, Anderson i Patterson też grają życiówki po tej stronie, więc nie wiem skąd podobne wnioski ;] w tych pierwszy meczach wychodzę piatką Jrue/Curry Harris Royce Grant Jokić i to powinno wyglądać o wiele lepiej, a terminarz był naprawdę prosty, nawet Trae się (nie)szcześliwie połamał w 1q meczu aha i nie wafluj mnie tu, bo ja się zdenerwuję, to zrobię mały highlights jak to "ten wyjaśniony przez PO" Śliwka robi Dedmonowi bliźniaki, no, żal było patrzeć, prawie płakałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 1 godzinę temu, fluber napisał: ale zmienianie rotacji od począktu pod przewidywanie przyszłości to dla mnie oszustwo. Jak tak dalej pójdzie to ja w piątce w pierwszym trymestrze będę wychodził samymi RJem i Ruim a reszta będzie grać z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) @january to malo istotne kto ostatecznie bedzie w s5 u mnie bo i tak tam ludzie z pozycji 2-3 u mnie beda grali we czterech zblizone minuty. Raczej zakladam rozne s5 w zaleznosci od potrzeb:) Zawsze od biedy moge wyjsc piatka westbrook-harrison-house-ibaka-howard i mordowac nia rywali w defensywie:) Edytowane 30 Października 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 jeszcze tak tylko Gary Harris' assignments are having a really hard time on offense: Game 1: CJ McCOllum, 12 points - 3 assists - 5 turnovers - 5/18 from the field, 0 free throw attempts Game 2: Devin Booker, 18 points - 7 assists - 3 turnovers - 6/21 from the field, 6 free throw attempts Game 3: Buddy Hield, 5 points - 4 assists - 5 turnovers - 2/13 from the field, 0 free throw attempts Game 4: Luka Doncic, 12 points - 5 assists - 4 turnovers - 3/12 from the field, 8 free throw attempts mój ci on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jeszcze tak tylko Gary Harris' assignments are having a really hard time on offense: Game 1: CJ McCOllum, 12 points - 3 assists - 5 turnovers - 5/18 from the field, 0 free throw attempts Game 2: Devin Booker, 18 points - 7 assists - 3 turnovers - 6/21 from the field, 6 free throw attempts Game 3: Buddy Hield, 5 points - 4 assists - 5 turnovers - 2/13 from the field, 0 free throw attempts Game 4: Luka Doncic, 12 points - 5 assists - 4 turnovers - 3/12 from the field, 8 free throw attempts mój ci on Jak go latem broniłem w rankingu flubera to nie miałem twojego oręża, ani żadnego innego ze strony fanów Nuggets. A w ogóle to powinien być już mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Przecież Harris w temacie Denver jest prawie tylko chwalony jeśli gra, a jego główny alert dotyczy zdrowia. On nawet w poprzednim sezonie jesienią wygrał mecz z Blazers (?) po powrocie i zaraz znów wypadł Potem chyba była piękna wygrana w Kanadzie już bez Harrisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jak go latem broniłem w rankingu flubera to nie miałem twojego oręża, ani żadnego innego ze strony fanów Nuggets. A w ogóle to powinien być już mój musiałem przegapić dyskusję, inna sprawa, że mocno boli zmniejszenie jego roli w ataku, picki Murray-Jok często zbyt mocno monopolizują atak, brakuje firmowych ścięć, a często pomijany przez długie minuty pudłuje open J oraz robi głupie straty a co do niedoszłej wymiany, szkoda bardzo, sypnąłem pakietem jak Krzysiu Krawczyk koksem na domówce, ale niestety kontrakt BG wszystko zniweczył jedyna z tego pociecha, że nie muszę Lolkers oglądać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 harrisek to o mało co a by trafił do knicks przy okazji wymiany z udzialem leonarda dej mnie go lbs, to bede mial poczucie skonczonego projektu i w spokoju odejde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: brakuje firmowych ścięć, Wydaje mi się że to kwestia tego o czym pisał Kwiatkowski. Są próby ścięć, ale brakuje miejsca bo rywale na to czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Kwiatek tak gada, a prawda jest taka, że podobne w c*** długie trwające po kilkanaście spotkań slumpy znamy już z tamtego sezonu, tego było przecież multum, dupsko ratowała ławka i kapitalna D w końcówkach 4Q Jok wygląda źle fizycznie i to jedynie martwi, ale za to jak martwi, nie wiem kiedy on to nadrobi, zwłaszcza, że w takiej sytuacji najłatwiej o uraz (tfu!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 No oni przereagowuja, ale trochę racji mają. Generalnie bilans na razie lepszy niż gra, ale jak to się nie zmieni do końca roku kalendarzowego to się będę martwił Kiedyś zaklika, chyba na tyle w ten zespół już wierzę i w Malone, a przez to się dziwnie spokojny czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) 8 minut temu, january napisał: Kwiatek sratek, january juz przed sezonem pisał, że teraz Nuggets beda rozpracowywani zupełnie inaczej i mogą mieć problem. Nie wiem kto tam ma być 1 i 2 opcja do zdobywania pkt, zobaczymy jak to się rozwinie x). O tym jak Dedmon na starcie wafluje to mi pisać nie musisz:) ja też nie wiem kto jest w Baryłach tymi opcjami obecnie, a jednak byliśmy naprawdę blisko tego winu w b2b tutaj mam o wiele więcej vetów, no i rolsi grają naprawdę ładnie w większości więc nie będę się martwił na zapas zwłaszcze, że Jrue dziś wraca ps. kto tak nuggets rozpracował? wszystkie ciężkie końcówki wynikały z debilnych błędów, fauli, a nie jakiejś wybitnej obrony oponentów, Mavs uratowała ławka, natomiast jak Budyń tak będzie się gibać to może nie pomóc nawet 50pkt game Bartona apropo: Pacers ido po hca jak się Conley ogarnie Edytowane 30 Października 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Pels grają jutro... z Nuggets u siebie (NO) a moje flashbacki z tych potyczek nawet bez AD, są wielce traumatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Ale z Orlando nie ma c***a zebym pozwolil mu nie grac Edytowane 30 Października 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 11 godzin temu, człowiek...morza napisał: Ale z Orlando nie ma c***a zebym pozwolil mu nie grac Ale to chyba wypada mecz wczesniej? Domantas sabonis jest cudowny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Dobra nie wiem co się dzieje, ale Paschall jest cudowny. 37 min 20 pts 3 reb 1 stl 2 blk 78% FG i +20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 2 godziny temu, fluber napisał: Ale to chyba wypada mecz wczesniej? Domantas sabonis jest cudowny:) Taki jeden mu pomógł z 13 asystami Powiem szczerze ze nie podejrzewałem Brogdona ze tak szybko ogarnie i nowy zespół i nowa role. Rok temu bym wszystko o nim pisał ale nie to ze może być pełnoetatowym startującym rozgrywającym gdzie stanie się liderem ligi w asystach Robi to systemowo i dokładnie. Bez szaleństw. A Sabonis w nocy rewelacja. Lamb tez niezły. Fajnie gra rl Indiana. Zobaczymy więcej Gogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Ja sie ciesze, ze Holmes wygryzl z S5 tego kasztana Dedmona 2 godziny temu, fluber napisał: Ale to chyba wypada mecz wczesniej? Domantas sabonis jest cudowny:) A Harden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Philly z Magic u nas będzie ciekawe po rozmowach KATa i Biida na Instagramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi