Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 piękny jest to wyścig o PO i nie zapomnę go nigdy Marcus rozpoczyna od kontuzji Blake i limitowanego Jonasa Karpikowi rozwalił się Zion U mnie wisi Ayton Shevcu zmartwiony o zdrowie jedynego point guarda Ignazz jeszcze zdrowy, ale ma Reddisha i Wigginsa, którzy są sobą, pięknie to wygląda Lucas wykrakał Rubio, ale chyba jest na kolejce teraz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) W dniu 27.10.2019 o 10:18, polishllama69 napisał(a): piękny jest to wyścig o PO i nie zapomnę go nigdy Marcus rozpoczyna od kontuzji Blake i limitowanego Jonasa Karpikowi rozwalił się Zion U mnie wisi Ayton Shevcu zmartwiony o zdrowie jedynego point guarda Ignazz jeszcze zdrowy, ale ma Reddisha i Wigginsa, którzy są sobą, pięknie to wygląda Lucas wykrakał Rubio, ale chyba jest na kolejce teraz XD Rozwiń Gm spurs Ignazz said he'll allow rookie Cam Reddish play through his mistakes, as long as he plays with effort. Edytowane 27 Października 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Przepraszam, gdzie są zapisy na zmianę konferencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 10:18, polishllama69 napisał(a): piękny jest to wyścig o PO i nie zapomnę go nigdy Marcus rozpoczyna od kontuzji Blake i limitowanego Jonasa Karpikowi rozwalił się Zion U mnie wisi Ayton Shevcu zmartwiony o zdrowie jedynego point guarda Ignazz jeszcze zdrowy, ale ma Reddisha i Wigginsa, którzy są sobą, pięknie to wygląda Lucas wykrakał Rubio, ale chyba jest na kolejce teraz XD Rozwiń Jeszcze paczać jak ja wjadę do playoffs na Kamińskym który gra aż miło, SGA który świetnie zaczął, Grahamie, megasolidny i megazajebisty OG do tego. No tylko że ten. Ławkę mam trochę krótką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 09:48, RonnieArtestics napisał(a): Poki co, procz Conleya który się pewnie zaraz rozkręci moi dość spoko. Rozwiń Twoje dwie pierwsze opcje w ataku rzucają 34% z gry i 16% za 3, ale Twoi dość spoko, bo: W dniu 27.10.2019 o 09:48, RonnieArtestics napisał(a): Rose dziś zdecydowanie najlepszy zawodnik na parkiecie, w 26 minut 31pkt na 14/21 z gry, do tego dorzucił 3reb, 3 as, 3 stl, 2blk i tylko 1 to. Justin Holiday się obudził i 10/5/2 i 2stl cieszą. Lamb pierwsza pauza mam nadzieje, ze to tylko drobny uraz. Ersan swoje, 11-5 w 20min i 2 trójeczki, Pięknie. galloway dorzucił 9-2-2 Rozwiń No rzeczywiście wygląda to spoko. Dla mnie:) To się kwalifikuje na interwencję @polishllama69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ersan i Gallo całkiem okej meczyki, Holidaya nie widziałem, Rose bardzo fajnie prowadził 2nd unit, trochę trafiał, ale ciągle nie mogę się przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 10:45, cvbe napisał(a): Przepraszam, gdzie są zapisy na zmianę konferencji? Rozwiń To ja też z chęcią się zapiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 U mnie Bogdan coś złapał z palcem Do tego Thybulle mimo kapitalnej D coś nie umie do kosza na razie trafić. Zapowiada się wspaniały wyścig o Playoffs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Bold prediction: bardzo ładny steal Qcina z Bookerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Po tak ładnej nocy Harrisa akurat darowalbym sobie Ja oglądałem jeden mecz Suns i tam Bookera nawet w top3 w drużynie nie było, ale może to wynika z braku sympatii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 12:06, Lucas napisał(a): Po tak ładnej nocy Harrisa akurat darowalbym sobie Rozwiń To nawet nie jest opinia na bazie wygranej z Clippers (bo Suns nie mają żadnych szans na utrzymanie poziomu z tych trzech pierwszych meczów) - Booker ma skillset na poziom allstara w niedalekiej przyszłości, Harris i Porter to mocni starterzy. Po prostu miał pecha, że grał u trenerów jak Hornacek, Watson, Triano i Kokoskov. Odważny ruch i myślę, że się równie mocno spłaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 jevon carter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Tzn ja wole Bogdan + Harris niz Booker, ale po prostu go nie lubię i nawet gdy miałem go w rosterze to ciężko było mi się doszukiwać plusów w jego grze. Ciężko mieć i inwestować w gracza, którego się w ogóle nie ceni. Mam nadzieję, że u Qcina wypali, ale jeśli ma tam robić za 6th mana to tego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W dniu 27.10.2019 o 12:43, BMF napisał(a): To nawet nie jest opinia na bazie wygranej z Clippers (bo Suns nie mają żadnych szans na utrzymanie poziomu z tych trzech pierwszych meczów) - Booker ma skillset na poziom allstara w niedalekiej przyszłości, Harris i Porter to mocni starterzy. Po prostu miał pecha, że grał u trenerów jak Hornacek, Watson, Triano i Kokoskov. Odważny ruch i myślę, że się równie mocno spłaci. Rozwiń Takie tez było założenie tej wymiany , odpuściłem fit na dzisiaj , dla lepszej przyszłości - Booker miał kiepska prasę ale skillset ofensywny z potencjałem na top5 ligi imo . W dniu 27.10.2019 o 12:44, Lucas napisał(a): Tzn ja wole Bogdan + Harris niz Booker, ale po prostu go nie lubię i nawet gdy miałem go w rosterze to ciężko było mi się doszukiwać plusów w jego grze. Ciężko mieć i inwestować w gracza, którego się w ogóle nie ceni. Mam nadzieję, że u Qcina wypali, ale jeśli ma tam robić za 6th mana to tego nie widzę. Rozwiń Booker z ławki ? Nie jestem samobójcą , Booker w s5 to pewniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) W dniu 27.10.2019 o 12:44, Lucas napisał(a): Tzn ja wole Bogdan + Harris niz Booker, ale po prostu go nie lubię i nawet gdy miałem go w rosterze to ciężko było mi się doszukiwać plusów w jego grze. Ciężko mieć i inwestować w gracza, którego się w ogóle nie ceni. Mam nadzieję, że u Qcina wypali, ale jeśli ma tam robić za 6th mana to tego nie widzę. Rozwiń deali nie robisz przez przymat lubienia badz nie. z bogdanoiciem i harrisem wiadomo, ze pewnego sufitu nie przeskoczysz. a bookera mozesz lubic badz nie, ale potencjal mial/ma, ktory moze zaskoczyc. a Ty zabawiles sie w Boga, ktory postradal zmysly i wie jaka bookera czeka przyszlosc dlatego twoja decyzja juz w tamtym momencie byla fatalna i byc moze zabrales suns jedyna okazje do bycia legitnym teamem Edytowane 27 Października 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wiggins tez mial potencjal ;] Ot, chodzi o ocene gracza i kazdy widzi go inaczej, to jest tez w tej grze piękne. Plus ja traktuje to bardziej jako zabawę i staram się mieć w rosterze graczy, których cenię, a nie potem "kłamać", że Booker jest zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Fajny ten Morant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 To kto dziś pochwali Wigginsa?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Lekarz klubowy z psychologii zadowolony. Kompletnie odmieniony atletyczny Kanadyjczyk poprawił grę we wszystkich aspektach rzemiosła. A dostał tylko wapno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi